Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@cecetka píše: Více
No pohoda. Utrati mesicne krome hypo 50 tisic. Nejak mam pochyby, ze tech 20 fakt usetri.
@Cenarius píše: Více
Ano, nebo se taky strasne radi triumfuji, co kdo nasel za poklad na vrakovistich ![]()
Proste to je uplne jiny svet, uplne jina bublina, nechci poznat vubec osobne toto. ![]()
@bmimino píše: Více
Jezdím za lidmi, kteří vlastní hospodářská zvířata. Je to součást praxí. Takže ano, jezdím i po fakt hnusných cestách klasickým combi ala octavia, před třemi týdny jsem si urazila plast na podvozku, už několikrát jsem měla obdobný problem.
K nám domu vede štěrková cesta. Když ji místní traktorista v zimě prohrne, a pak to utaje a následně zase zmrzne na sklo, tak se mi už stalo, ze jsem jedním autem nevyjela. Proste zůstalo stát kolem na ledu a rozhodlo se neotáčet kola😅 couvnout nebylo řešení, jelikož za mnou byl metr sněhu.
Podle mně máš na vahách dva totální extrémy - nové auto za 600tis vers. skorošrot za 100 ![]()
Já mám třeba 5 let staré auto (suv), které jsme kupovali s nájezdem lehce přes 100 tis za 190.000,– Takže bych zkusila zapátrat někde v takových vodách. Úvěr 600tis za auto bych si určitě nebrala.
@Ahep píše: Více
A nebo jak pořád řeší, že nemají auto k dispozici, jelikož někde stojí a čekají až někde v Bulharsku vyhrabou na vrakaci nějaký LEVNY díl. Já za posledních 10 let jsem neměl den, kdy bych opravdu neměl auto.
@Anonymní píše: Více
Hm, takze co jste usetrili za bydleni v civilizaci s normalnim prijezdem po normalni silnici, tak ted postupne nastrkate do aut zroutu+vecne problemy s tim ![]()
Asi bych zamakala i na zmene mista, protoze jezdit nekde na kraj sveta po kotarech a takovych silenych km najet rocne, neni zadny dream job. Sorry za OT, ale nedalo mi to.
@Tarena píše: Více
Teď máme 17, auto by bylo kolem 10 + pojisteni, ale to platíme i teď. Samozřejmě by to bylo s akontací.
No, stejně mi to zle vrtá hlavou, asi nebudu dnes spát. Tedy pokud to není zběsilost typu Fortran či poslední programátor eepromek umístěných v nějakém technickém muzeu ![]()
Má nabídka, že bys mi to mohla poslat do SZ, stále trvá
A zcela pochopitelně se o tom nikde dále zmiňovat nebudu. Bohužel nemohu dát ruku do ohně za místní systém správy webu, to je kapitola sama o sobě.
@Zumpa píše: Více
Taky ti prijde, ze na to, ze jsou 3 v republice ma nizky plat?
@Ahep píše: Více
Pro mě to dream job je.
My jsme tu spokojeni, nejsme městské typy. Tenkrát jsme hledali přesně to, co jsme si koupili.
Pokud platite havarijko u starsiho auta, tak si u sve pojistovby zjisti, jak moc se ti to vyplati - a zjistis, ze vubec.
@Zumpa píše: Více
Nebud tak vlezlej furt, ze te zakladatelka uz davno neposlala donekam ![]()
@Tarena píše: Více
@Popokatepetla píše: Více
Už jsem tu psala, levnější 4×4 v rozumných nájezdech je jen duster. Popravdě ho moc nechceme.
Klasika, ale nejen ve mestech jsou silnice ![]()