Šli byste do úvěru na auto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10894
24.8.24 16:26
@cecetka píše: Více

No pohoda. Utrati mesicne krome hypo 50 tisic. Nejak mam pochyby, ze tech 20 fakt usetri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
24.8.24 16:26
@Cenarius píše: Více

Ano, nebo se taky strasne radi triumfuji, co kdo nasel za poklad na vrakovistich :mrgreen:

Proste to je uplne jiny svet, uplne jina bublina, nechci poznat vubec osobne toto. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 16:30
@bmimino píše: Více

Jezdím za lidmi, kteří vlastní hospodářská zvířata. Je to součást praxí. Takže ano, jezdím i po fakt hnusných cestách klasickým combi ala octavia, před třemi týdny jsem si urazila plast na podvozku, už několikrát jsem měla obdobný problem.
K nám domu vede štěrková cesta. Když ji místní traktorista v zimě prohrne, a pak to utaje a následně zase zmrzne na sklo, tak se mi už stalo, ze jsem jedním autem nevyjela. Proste zůstalo stát kolem na ledu a rozhodlo se neotáčet kola😅 couvnout nebylo řešení, jelikož za mnou byl metr sněhu.

• Citovat
  • Upravit
5314

Podle mně máš na vahách dva totální extrémy - nové auto za 600tis vers. skorošrot za 100 :nevim:
Já mám třeba 5 let staré auto (suv), které jsme kupovali s nájezdem lehce přes 100 tis za 190.000,– Takže bych zkusila zapátrat někde v takových vodách. Úvěr 600tis za auto bych si určitě nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
@Ahep píše: Více

A nebo jak pořád řeší, že nemají auto k dispozici, jelikož někde stojí a čekají až někde v Bulharsku vyhrabou na vrakaci nějaký LEVNY díl. Já za posledních 10 let jsem neměl den, kdy bych opravdu neměl auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
24.8.24 16:31
@Anonymní píše: Více

Hm, takze co jste usetrili za bydleni v civilizaci s normalnim prijezdem po normalni silnici, tak ted postupne nastrkate do aut zroutu+vecne problemy s tim :roll:

Asi bych zamakala i na zmene mista, protoze jezdit nekde na kraj sveta po kotarech a takovych silenych km najet rocne, neni zadny dream job. Sorry za OT, ale nedalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 16:32
@Tarena píše: Více

Teď máme 17, auto by bylo kolem 10 + pojisteni, ale to platíme i teď. Samozřejmě by to bylo s akontací.

• Citovat
  • Upravit
15897
24.8.24 16:32

No, stejně mi to zle vrtá hlavou, asi nebudu dnes spát. Tedy pokud to není zběsilost typu Fortran či poslední programátor eepromek umístěných v nějakém technickém muzeu :)
Má nabídka, že bys mi to mohla poslat do SZ, stále trvá :mrgreen: A zcela pochopitelně se o tom nikde dále zmiňovat nebudu. Bohužel nemohu dát ruku do ohně za místní systém správy webu, to je kapitola sama o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
24.8.24 16:33
@Zumpa píše: Více

Taky ti prijde, ze na to, ze jsou 3 v republice ma nizky plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 16:35
@Ahep píše: Více

Pro mě to dream job je.

My jsme tu spokojeni, nejsme městské typy. Tenkrát jsme hledali přesně to, co jsme si koupili.

• Citovat
  • Upravit
5683
24.8.24 16:36

Pokud platite havarijko u starsiho auta, tak si u sve pojistovby zjisti, jak moc se ti to vyplati - a zjistis, ze vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
24.8.24 16:38
@Zumpa píše: Více

Nebud tak vlezlej furt, ze te zakladatelka uz davno neposlala donekam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 16:38
@Tarena píše: Více
:lol: Já nechci aby to znělo ze je to top programátor v republice. Proste programuje v naprosto specifickém programu, který krom dvou nebo tři bank v ČR užívá ještě jedna firma (která ale stejně pracuje pro ty banky). Jinak je to produkt, který je více užívaný v zahraničí.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.24 16:40
@Popokatepetla píše: Více

Už jsem tu psala, levnější 4×4 v rozumných nájezdech je jen duster. Popravdě ho moc nechceme.

• Citovat
  • Upravit
5683
24.8.24 16:40

Klasika, ale nejen ve mestech jsou silnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie