Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jste mi připomněli že spousta známých a manžel nesnášejí slovo žička
Já ho teda naštěstí nepoužívám ![]()
já nemám ráda slovo normální nebo normálně,to mi vždycky říká přítel když neví co říct nebo jak mi něco vysvětlit a já na tom trvám.Řekne no já ti to říkám normálně nebo udělej to normálně! To bych vylítla z kůže!!! ![]()
Anetta píše:
nebo žížeňto je taky děsný
nebo samozdřejmě a šumka a preumatiky (oblíbená slova mého manžela - není blbej, ale tohle mu můžu tlouct do hlavy furt a stejně to řekne znova)
Já vždycky nesnášela,když se o ženských prsou říkalo kozy.Ještě se to zhoršilo,když jsem pak kojila .Mimi plakalo a vlastní příbuzní mi řekli…tak vyndej kozu a nakoj ho!
Bych je v tu chvíli trefila
Ale ted už to nějak neřeším a dokonce mě to už ani nepohoršuje.Ale já tak o prsou tedy nemluvím ![]()
nemám ráda slovo - neřeš to, uvidíme…to mě vytáčí,když přítel řekne, neřeš to, když mu něco říkám a nebo když se chci domluvit na něčem do bude například za dva dny, tak jenom uvidíme, obě sova znamenají, že na to můžu zapomenout ![]()
Ahojky, super diskuze ![]()
Tak já jsme alergická ,když někdo řekne (menstruace) krámy
,to přímo nesnáším
Pak taky nemám ráda, když přesně -chlapi jak hory, a manželky je oslovují jméno zdrobněle ![]()
Pak mi teda leze na nervy, když někdo řekne flákota masa
, a nebo jsou na nás tlaky v práci
(tlaky může mít tak na wc) ![]()
A moje švagrová oslovuje svého manžela (mého bráchu) TAŤKO - TAŤKO pojd sem, taťko bež za dětma, Taťko nalij mi vínko, jakoby neměl jméno
to přímo mi stávají vlasy na hlavě
![]()
Moc hezká diskuze (omlouvám se za anonymní) ale jinak to nejde
no doufám, že mě to nikdo nesmaže za nevhodné slovo, ale jak jste napsala kozy, mě napadlo , že nemám ráda slovo pipka - jako ženký klín, když přítel oslovuje ![]()
co mi teda rve uši, to je zkomolenina slova jestli na „estli“ a když dotyčný člověk ješte jakoby na písmeně s sykne, tak bych vraždila.
![]()
Jinak žízeň mi příjde naprosto normální
já někdy říkám, že mám žížu
![]()
a zdrobněliny používám naprosto běžně,ale doma, ne na veřejnosti.
A jedna stará paní, která kdysi chodila za manželovo babičkou, říkala prsům cucák. A když jsem u manželovo babičky kojila prcka, tak ta paní povídá. No, z tak velkých cucáků to musí jít jedna radost. Jsem myslela, že ji zašlapu do země. ![]()
A pak mi vadí věta „to neřeš“ ![]()
a s manželem máme svoje vlastní výrazy který někomu můžou přijít naprosto šílený. Když zhasínáme večer světlo, tak ten kdo zhasíná, říká tomu druhýmu „vočmimuma“ to znamená, zavři oči
![]()
ale tahle diskuze je super. ![]()
Příspěvek upraven 22.10.10 v 22:29
Kikija píše:
LUXUSNÍ - tak tohle slovo fakt nemusím.
Jooooo, fuj. Nejdřív měl všechno LUXUSNÍ synovec a pak se nakazil manžel. Jak já toto nesnáším. ![]()
nebo treba „počta“
a silene nesnasim psane vety dnesnich pubertaku, kdy se stridaji ve slovech velka a mala pismena, to je neco tak zprzneneho, ze se to ani kolikrat neda normalne precist… (jinak ja pouzivam slovo manza - shodou okolnosti jsem se to naucila pouzivat tady na emimi
, kdy jsem to okoukala od mnohych prispevku)
Jo, Luxusní…se mi vždycky vybaví jedna holčina od nás z paneláku, když jsme byli děcka. No, dospívající. A ona odjela na týden k bratrovi do Prahy. Vrátila se a všechno bylo luxusní. Luxusní humor, luxusní počasí, luxusní učení. luxusní zábava…no prostě strašný.
pak toho nechala, když jsme si z ní začai dělat srandu.
A jak píšou dnešní děcka způsobem, že místo jednoduchýho v všude cpou w, to mi hodně vadí. Copak jsme Poláci?
zase nějaký nový image. ![]()
Snuptychl je dobrej, ale já radši používám frkáč
ale jen málokdy kapesník většinou vítězí
![]()
Tak me zase vadi, kdyz nekdo rekne, ze je „neco husty“, joo to je hustyyy…slysela jsem to teda od mladeze a silene mi to rve usi.. ![]()
No a pak za kazdym druhym slovem " vole "..