Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
9.4.10 12:19

Jste mi připomněli že spousta známých a manžel nesnášejí slovo žička :lol: Já ho teda naštěstí nepoužívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
9.4.10 12:19

já nemám ráda slovo normální nebo normálně,to mi vždycky říká přítel když neví co říct nebo jak mi něco vysvětlit a já na tom trvám.Řekne no já ti to říkám normálně nebo udělej to normálně! To bych vylítla z kůže!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
9.4.10 12:21

LUXUSNÍ - tak tohle slovo fakt nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 12:21
Anetta píše:
nebo žížeň :zed: to je taky děsný

nebo samozdřejmě a šumka a preumatiky (oblíbená slova mého manžela - není blbej, ale tohle mu můžu tlouct do hlavy furt a stejně to řekne znova)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.4.10 12:26

Já vždycky nesnášela,když se o ženských prsou říkalo kozy.Ještě se to zhoršilo,když jsem pak kojila .Mimi plakalo a vlastní příbuzní mi řekli…tak vyndej kozu a nakoj ho! :cert: Bych je v tu chvíli trefila :cert: Ale ted už to nějak neřeším a dokonce mě to už ani nepohoršuje.Ale já tak o prsou tedy nemluvím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.4.10 12:28

nemám ráda slovo - neřeš to, uvidíme…to mě vytáčí,když přítel řekne, neřeš to, když mu něco říkám a nebo když se chci domluvit na něčem do bude například za dva dny, tak jenom uvidíme, obě sova znamenají, že na to můžu zapomenout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 12:28

Ahojky, super diskuze :mrgreen:

Tak já jsme alergická ,když někdo řekne (menstruace) krámy :cert: ,to přímo nesnáším
Pak taky nemám ráda, když přesně -chlapi jak hory, a manželky je oslovují jméno zdrobněle :roll:

Pak mi teda leze na nervy, když někdo řekne flákota masa :cert: , a nebo jsou na nás tlaky v práci :think: (tlaky může mít tak na wc) :mrgreen:

A moje švagrová oslovuje svého manžela (mého bráchu) TAŤKO - TAŤKO pojd sem, taťko bež za dětma, Taťko nalij mi vínko, jakoby neměl jméno :cert: to přímo mi stávají vlasy na hlavě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moc hezká diskuze (omlouvám se za anonymní) ale jinak to nejde

• Citovat
  • Upravit
14335
9.4.10 12:30

no doufám, že mě to nikdo nesmaže za nevhodné slovo, ale jak jste napsala kozy, mě napadlo , že nemám ráda slovo pipka - jako ženký klín, když přítel oslovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 12:35

co mi teda rve uši, to je zkomolenina slova jestli na „estli“ a když dotyčný člověk ješte jakoby na písmeně s sykne, tak bych vraždila. :cert: :cert:

Jinak žízeň mi příjde naprosto normální :lol: :lol: já někdy říkám, že mám žížu :lol: :lol:

a zdrobněliny používám naprosto běžně,ale doma, ne na veřejnosti.

A jedna stará paní, která kdysi chodila za manželovo babičkou, říkala prsům cucák. A když jsem u manželovo babičky kojila prcka, tak ta paní povídá. No, z tak velkých cucáků to musí jít jedna radost. Jsem myslela, že ji zašlapu do země. :cert:

A pak mi vadí věta „to neřeš“ :cert:

a s manželem máme svoje vlastní výrazy který někomu můžou přijít naprosto šílený. Když zhasínáme večer světlo, tak ten kdo zhasíná, říká tomu druhýmu „vočmimuma“ to znamená, zavři oči :lol: :lol:

ale tahle diskuze je super. :dance:

Příspěvek upraven 22.10.10 v 22:29

• Citovat
  • Upravit
12154
9.4.10 12:37
Kikija píše:
LUXUSNÍ - tak tohle slovo fakt nemusím.

Jooooo, fuj. Nejdřív měl všechno LUXUSNÍ synovec a pak se nakazil manžel. Jak já toto nesnáším. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.4.10 12:41

nebo treba „počta“
a silene nesnasim psane vety dnesnich pubertaku, kdy se stridaji ve slovech velka a mala pismena, to je neco tak zprzneneho, ze se to ani kolikrat neda normalne precist… (jinak ja pouzivam slovo manza - shodou okolnosti jsem se to naucila pouzivat tady na emimi :-D , kdy jsem to okoukala od mnohych prispevku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 12:46

Jo, Luxusní…se mi vždycky vybaví jedna holčina od nás z paneláku, když jsme byli děcka. No, dospívající. A ona odjela na týden k bratrovi do Prahy. Vrátila se a všechno bylo luxusní. Luxusní humor, luxusní počasí, luxusní učení. luxusní zábava…no prostě strašný. :roll: :roll: pak toho nechala, když jsme si z ní začai dělat srandu.

A jak píšou dnešní děcka způsobem, že místo jednoduchýho v všude cpou w, to mi hodně vadí. Copak jsme Poláci? :nevim: zase nějaký nový image. :roll:

• Citovat
  • Upravit
6336
9.4.10 12:46

jo a jeste takova ta slova jako snuptychl atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
9.4.10 12:53

Snuptychl je dobrej, ale já radši používám frkáč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jen málokdy kapesník většinou vítězí :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
9.4.10 12:53

Tak me zase vadi, kdyz nekdo rekne, ze je „neco husty“, joo to je hustyyy…slysela jsem to teda od mladeze a silene mi to rve usi.. :wink:

No a pak za kazdym druhym slovem " vole "..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí