Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
no s tim oslovenim me toci napr. cau kote
nebo treba - to je samice, kost aj.
Mě vytáčí manžel: má období, že je všechno DOBRÝ JAK PES, ZDAR JAK PES…nechápu ![]()
Anonymní píše:Angua píše:Angu, neznáš?
Kdo jsou klabačáři?
Před velikonocemi chodí po vesnici mladí kluci s řehtačkami, u nás se jim říká hrkači.
V rodné vesnici mého drahého jsou to klabačáři, protože přeci klabou, né?
To slovo je úplně ujeté a jsem na něj alergická. Člověk by sis myslel, že na něj narazím jen jednou v roce (před velikonocemi), ale omyl, ono jsou na to slovo (a další podobné) snad hrdí, tak se o něm zmiňují často, asi aby mě naštvali
Tak to jsem fakt neznala, díky za vysvětlení
Člověk by neřekl, že a ně přes rok přijde řeč ![]()
Z domy fakt ne? Tak to bude někde těsně vedle, znala jsem holku z Frýdku, která to říkala, pak další někde taky z toho směru to též používala, tak jsem myslela… Tak zas vím ![]()
Ale fajné drahého babi říká
Popř. že tam bylo fajně ![]()
Masakrev
![]()
KacenkaK - a hezcí kluci jsou prý dneska kunďáci
![]()
Já nemám ráda, jak moje matka o voňavce říká pičifuk. Jednak mi to přijde na jednu stranu vulgární a už vůbec, když se to říká o voňavce
![]()
Dočítala jsem a Tynko…dobrá povídka ![]()
Bakané říkám taky, ale většinou řeknu FUJTAJBL, protože to, co dovede zvednout ze země (a ochutnat
) ta moje malá popelnice, je fakt hnus.
Lidko…pičifuk říkají i oba mí synové…nebo že by to byly dcery?
![]()
Anetta píše:
jo a ještě karkulačka!nejspíš od slova karkulka
Jo tak já si karkulačku pletla s kalkukačkou, ale bohužel jsem za to nemohla…špatně od narození slyším. ![]()
KacenkaK píše:
Angu - a ještě jsou ti kunďáci dost šukézní…![]()
Vidím, že jsem stále o krok pozadu. A to si myslím, jak nejsem mladá a in ![]()
Laducho a já jsem si dělala starosti, že mi Samík včera snědl větvičku
![]()
laducha píše:
Lidko…pičifuk říkají i oba mí synové…nebo že by to byly dcery?![]()
to asi ne, ale vem si, že mojí matce je 54 a vyjadřuje se…no prostě mi tohle slovo leze krkem.
honey_star píše: …rádobymanažerský výrazy, jako pořešit a vykomunikovat
Honey - vřelé díky!!! Na vykomunikovat jsem si nemohla za prase vzpomenout!!! To je další favorit ![]()
Můj kamarád byl ze Štětí a co mi opravdu hodně vadilo byly výrazy: kupovat kapři, přinést deset rohlíci. To jsem opravdu nechápala. Hodně strašný výraz je zapadnout-otěhotnět
Mě točí do vývrtky - POMILOVAT a přidu dýl studovala jsem v Praze a dlouho jsem to nemohla pochopit.