Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnout
ale pak je to fakt jak u debilů
![]()
Koukam, ze tu Zizala1 pise presne to o tech krajich
![]()
Jojo, me vzdycky pobavila kamoska z Budejic se slovy „pikador“ nebo „cmunda“ ![]()
Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“ ![]()
Puzzi píše:
Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“
jojo, ale ja jsem na ni bohuzel alergicka i kvuli jinym vecem a tohle me akorat dorazi
![]()
Taky nesnáším… pokakali jsme se, vyrostl nám zoubek… ![]()
To dýl mi taky leze krkem a dřív jsem to nějak ani nechápala.
Jo a slovo brejle, puchejř a ject… brrr…
RyBANA píše:
Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnoutale pak je to fakt jak u debilů![]()
Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby…
![]()
ZelvaVeruna píše:Puzzi píše:
Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“![]()
jojo, ale ja jsem na ni bohuzel alergicka i kvuli jinym vecem a tohle me akorat dorazi
![]()
Však já taky, si nemysli, moje tolerance vůči tchýni je bohužel dost nízko. Kdyby řekla větu „papali jste“ moje babi, asi bych se pousmála a dobrý, když tchýně, vyletí mi tlak ![]()
a jeste treba misto tlusty - klusty, vzdyt - dyk
nebo slovo - heeeej
a presne jak tu nekdo psal - neco je in, out, happy
pak, ze je neco Vostry, a s cim se nejak nemuzu smirit - kokino - manzel na me, neni to tak davno, jestli mu podam kokino … no jsem myslela, ze se me snazi vytocit ![]()
a u chlapu miluju slovni spojeni - dojdu si na dve - pak prijdou zliskani do nemoty ![]()
TýnkaK píše:RyBANA píše:Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby…
Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnoutale pak je to fakt jak u debilů![]()
![]()
TýnkaK píše:RyBANA píše:Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby…
![]()
filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá
![]()
ten můj mi vyloženě lže, pokaždé jde na jedno
a přijde brzo dom…brzo ráno no… ![]()
filad píše:a u chlapu miluju slovni spojeni - dojdu si na dve - pak prijdou zliskani do nemoty
Tak to je klasika - jaké jsou dvě největší české lži?
Jdem na jedno a dopijem a pudem
![]()
RyBANA píše:
filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá![]()
a přijde brzo dom…brzo ráno no…
Ryb, no a pak nema mit cukani
![]()
filad píše:RyBANA píše:Ryb, no a pak nema mit cukani
filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá![]()
a přijde brzo dom…brzo ráno no…
![]()
![]()
![]()
ze lhaní nebo z chlastu?
![]()