Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
9.4.10 14:22

Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnout

ale pak je to fakt jak u debilů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.4.10 14:23

Týnko :palec: :palec: :palec: Máš talent!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.4.10 14:23

Koukam, ze tu Zizala1 pise presne to o tech krajich :wink: :wink:
Jojo, me vzdycky pobavila kamoska z Budejic se slovy „pikador“ nebo „cmunda“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3560
9.4.10 14:25

Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.4.10 14:31
Puzzi píše:
Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“ :pocitac:

:lol: :lol: jojo, ale ja jsem na ni bohuzel alergicka i kvuli jinym vecem a tohle me akorat dorazi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.4.10 14:31

Taky nesnáším… pokakali jsme se, vyrostl nám zoubek… :roll:

To dýl mi taky leze krkem a dřív jsem to nějak ani nechápala.

Jo a slovo brejle, puchejř a ject… brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.4.10 14:33
RyBANA píše:
Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnoutale pak je to fakt jak u debilů :lol: :lol:

Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby… :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3560
ZelvaVeruna píše:
Puzzi píše:
Moje tchýně taky mluví debilně zdrobněle. Na mě a manžela „Papali jste?“, „Jdete už spinkat?“, „nemáte hladíček?“ :pocitac:
:lol: :lol: jojo, ale ja jsem na ni bohuzel alergicka i kvuli jinym vecem a tohle me akorat dorazi :lol: :lol:

Však já taky, si nemysli, moje tolerance vůči tchýni je bohužel dost nízko. Kdyby řekla větu „papali jste“ moje babi, asi bych se pousmála a dobrý, když tchýně, vyletí mi tlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

a jeste treba misto tlusty - klusty, vzdyt - dyk
nebo slovo - heeeej
a presne jak tu nekdo psal - neco je in, out, happy
pak, ze je neco Vostry, a s cim se nejak nemuzu smirit - kokino - manzel na me, neni to tak davno, jestli mu podam kokino … no jsem myslela, ze se me snazi vytocit :-D

a u chlapu miluju slovni spojeni - dojdu si na dve - pak prijdou zliskani do nemoty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.4.10 14:34
TýnkaK píše:
RyBANA píše:
Mě to přijde normální do té doby co jsem prcek u mě v břichu, páč to sme fakt my…ale i tak se tomu snažím vyhnoutale pak je to fakt jak u debilů :lol: :lol:
Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby… :lol: :kytka:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 14:35
TýnkaK píše:
RyBANA píše:
Měla jsem ten samý názor. A dneska? Už dvě hodiny spinkáme, za což jsem ráda, protože poslední dva dny kojíme snad každou hodinu, asi nám rostou zuby… :lol: :kytka:
:lol: :lol:
ne jako jak jsem psala, já vím, že to děsně svádí, ale fakt doufám v to, že to ukočíruju…díky Bohu mám kolem sebe spíš nematky - takže by se mi vysmály :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 14:37

filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá :lol: :lol:

ten můj mi vyloženě lže, pokaždé jde na jedno :lol: a přijde brzo dom…brzo ráno no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.4.10 14:41
filad píše:a u chlapu miluju slovni spojeni - dojdu si na dve - pak prijdou zliskani do nemoty :-D

Tak to je klasika - jaké jsou dvě největší české lži?
Jdem na jedno a dopijem a pudem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.4.10 14:43
RyBANA píše:
filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá :lol: :lol:ten můj mi vyloženě lže, pokaždé jde na jedno :lol: a přijde brzo dom…brzo ráno no… :lol:

Ryb, no a pak nema mit cukani :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 14:46
filad píše:
RyBANA píše:
filad: tak ty dvě jsou dobrý..první a poslední - to co je mezi to se nepočítá :lol: :lol:ten můj mi vyloženě lže, pokaždé jde na jedno :lol: a přijde brzo dom…brzo ráno no… :lol:
Ryb, no a pak nema mit cukani :lol: :lol: :lol: :lol:

ze lhaní nebo z chlastu? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí