Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
9.4.10 17:19

a co mi fakt hrozně vadilo byla fráze: Kojíte? A setkávala jsem se s tím pořád: ve výtahu, na návštěvě, v obchodě. Rodinu a kamarády nezajímalo, jestli je mimino v pořádku, kojení prostě zajímalo kdekoho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.4.10 17:19

Super diskuze. Docetla jsem teda jen na stranu 4, musim letet, ale…

Zminovana POČTA nebo MRAŽÁK, to mi nevadí, rikala to moje babicka, mam to na ni jako vzpominku. Jeste taky rikala LEKÁRNA misto lékárna. Asi se tam vzdycky lekla te ceny. :mrgreen:

Me vadi KOZY nebo CECKY (ve smyslu zenskych prsou), KRÁMY, PIPINA (ve smyslu holciciho prizozeni), VOLE za kazdym druhym slovem, a jeste podane tak jako TY VOÉÉÉÉ. :pocitac: Zdrobneliny taky nemusim. :roll: MAMINO mi snad nikdo nerikal, MANŽA pouzivam, ale jen v psanem projevu, to samy u KOJO A TĚHU, je to proste kratsi na psani. :-D

Jako krajovou specialitu mame z manzelove strany RADVANEC, to je stavebni kolecko, a potom STUNKEJ (stuj) u toho rostu :roll: Taky EJLENT je dobrej, to je pry spina na silnici, treba snih. :mrgreen:
Manzovi zase vadi moje LODNA (takova hluboka prepravka, ale plna, ne perforovana) nebo DŽBER (nadoba na mokre pradlo tahane z pracky). :mrgreen:

A hodne me vytaci sislani na deti a vety typu „Jezis ten vyrostl.“ „Ten je uplne jinej.“ Jo a taky „mnozne cislo“ pri dotazu na deti… „Spinkate?“ „Papate?“ „My uz chodime kolem nabytku.“ :pocitac:

Příspěvek upraven 09.04.10 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.4.10 17:20

Děcka, já se bavím :lol: , mně přijde divný oslovení „lidi“ a taky teda nejezdím tramvají, ale přece šalinou. :wink: :mrgreen:
Koncovku -ovo snad ani neznám 8-o , zato bakané u nás donedávna bylo kde co :lol: , ale děti už přece jen poporostli, tak už to skoro neříkám.
TynkaK - krásná koláž. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.4.10 17:23

Ta oslovení opačného pohlaví…v Brně se říká holkám „kocour“ (nesnáším to, chodila jsem na brigádu uklízet do servisu tiráků a jeden ten chlap vždyky říkal „áááá kocour už je tady!“, jsem myslela, že ho zabiju).

A klukům se říká „kolík“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.4.10 17:23

Mám dotaz - co říkáte místo mražáku? Já to říkám běžně :nevim: , používáte slovo mraznička nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.4.10 17:26

Evi… ja rikam MRAZÁK bez toho Ž. :lol: Pac mrazak mrazí a ne mraží. :mrgreen: Ale moje babi mela vzdycky MRAŽÁK. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
Lucci píše:
Taky EJLENT je dobrej, to je pry spina na silnici, treba snih. :mrgreen:

Jé, to je z Cimrmana - ze Švestky!

„Řeknu vám, měl jsem se co držet před tou slečnou, jakej my tady máme teda élent! Nůše na kolečkách, košík ňákej… Kdo to sem natahal tyhle krámy!“ :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 09.04.10 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
eviah píše:
Mám dotaz - co říkáte místo mražáku? Já to říkám běžně :nevim: , používáte slovo mraznička nebo co?

asi mrazák :lol: já taky říkám mražák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
9.4.10 17:27

Já myslím, že mrazák…ale u nás se taky říká mražák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.4.10 17:32

Děkuji za pochvaly. Takovou úrodu děsivých slov nešlo nevyužít :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.4.10 17:44

Jé, tak banální a mě to nenapadlo :roll: , jsem tady těžce přemýšlela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.4.10 17:54

Já tedy říkám mrazák a právě mražák je slovo,které nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.4.10 18:01

já používám mrazák :-D

babička jezdí nakupovat do Kojflantu a naše malá má neustále v pokojíčku éélent :mrgreen: A já jsem neustále na té internetě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
9.4.10 18:02

Tak za mě: ZMRZKA, koukat večer na TELKU, dát něco NA MRAŽÁK (nejen to Ž, ale i ta předložka), PYŽKO (pyžamo), MŇAMKA, DOBRŮTKA, POMILOVAT - zeptat se mně někdo, jestli se nechci pomilovat, tak mi libido spadne pod bod mrazu.. :poblion: POTENTOČKOVAT, MOCINKY TĚ MILÁŠKUJU.. máma nesnáší POČTA, PRAKCE (místo praxe) a HOŘTICE (mimochodem to KOJO znamená kojení nebo kojící matka nebo kojenec?? a tuleníčko je sex?? - dnes jsem to četla až tady :lol: ) Ale klidně bych přišla dýl na tátovo narozeniny. :mavam: - jsem z KV :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20296
9.4.10 18:05
consi píše:babička jezdí nakupovat do Kojflantu

moje babička zase nakupuje zásadně hrášek Bondela („Bonduel“)
a má ubrus krvavě tyrkysovej :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky