Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jo, babička říká chypsy (brambůrky), taťka si myslí, jak je vtipnej, když říká, že nakoupil v Penisu (Penny), jo a zase babička Interspháár - Interšpár - ani nevím, jak se to doopravdy píše ![]()
consi píše:
a co takový milášek, dárešek, čumáčet, nehtíšek
…a vytůněná majonéza
![]()
Jo a ještě nemusím ,když ženský žvatlají na své chlapy
Neříkám,že nenapíšu do sms zlatíčko apod.....Ale normálně tak toho svýho miláčka neoslovuji a už vůbec na něj nešišlám.To když slyším u některých dvojic…mám dost.A nesnáším jak tu někdo psal oslovení mamko a tatko.Tedy od dětí -super!Ale od partnera
Přítel to ví a často mě tak schválně zlobí ![]()
RyBANA píše:consi píše:babička jezdí nakupovat do Kojflantumoje babička zase nakupuje zásadně hrášek Bondela („Bonduel“)
a má ubrus krvavě tyrkysovej![]()
![]()
Tvoje babicka je ale perla sama o sobe, Ryb… to se vzdy velmi dobre bavim
![]()
Do PennYsu=) chodím nakupovat taky. ![]()
Mi se úplně zvedá kufr, jak babi říká „masné“ místo mastné, nevím proč.
A taťkova přítelkyně /z Krnova/ říká věci jako myslíjou, chodíjou a tak, to mi připadá fakt divné ![]()
consi píše:consi píše:…a vytůněná majonéza
a co takový milášek, dárešek, čumáčet, nehtíšek![]()
no tak ta reklama s vytuuuunenou majonezou me uplne vytaci … chtela bych videt nejakeho takoveho pubertaka, ktery tvrdi, ze ma doma vytunenou majolku
a pak ještě KOLEGYŇKA a když někdo používá cizí slova blbě - jedna paní z práce: To jsem ten dlouhej KOLABORANT nemusela psát (místo elaborát) nebo že si Rusáci u nás kupujou ty DEKORATIVNÍ byty (místo lukrativní) - tady byl trochu problém přijít na to, co tím myslí
..a ještě VĚČNÝ BŘEMENO ![]()
emocuc.polymorf píše:
a pak ještě KOLEGYŇKA a když někdo používá cizí slova blbě - jedna paní z práce: To jsem ten dlouhej KOLABORANT nemusela psát (místo elaborát) nebo že si Rusáci u nás kupujou ty DEKORATIVNÍ byty (místo lukrativní) - tady byl trochu problém přijít na to, co tím myslí..a ještě VĚČNÝ BŘEMENO
paní má talent ![]()
Pipet píše:A taťkova přítelkyně /z Krnova/ říká věci jako myslíjou, chodíjou a tak, to mi připadá fakt divné
To je brněnština jak vyšitá
![]()
My se nejvíc smějeme, když z někoho z nás vypadne že oni jijou a pijou nebo stojijou ![]()
a pak jsem si vzpomněla, to manžel (manža
) přitáhl z práce (ale taky to hezky rychle přestal používat
) když mu něco upadlo nebo se třeba nepovedlo, tak řekl: HOJSA! No, to by mě kleplo.. a taky když někdo v týhle situaci říká HUPS! ..to je brrr!
Žížala1 píše:honey_star píše: …rádobymanažerský výrazy, jako pořešit a vykomunikovatHoney - vřelé díky!!! Na vykomunikovat jsem si nemohla za prase vzpomenout!!! To je další favorit
No, u nás v práci se to navrch používalo s rozličnou předponou, prokomunikovat s někým, odkomunikovat něco někomu, … No fujtajbl.
A nevím jestli to tady už nepadlo, ale mě rozpálí doběla zkratky v elektronické komunikaci - jj=jojo, dd=dobrý den. To krucifix nemají čas napsat celé slovo? ![]()
A přiznám se, že já taky chodím dýl ![]()
Agnu… Sveraka uplne vidim v te Svestce… ![]()
KRVAVĚ TYRKYSOVEJ ubrus me dostal.
Jakou ma teda barvu? PYŽKO je taky vyborny. ![]()
Jo a MILÁÁŠEK, tak to taky nemusim. ![]()
Zamena cizich slov… taky znam… spoluazcka mela pry na koleni ARTRÓZU misto ortezy. ![]()
DÝL taky chodim, a v psanem projevu na icq pouzivam JJ taky.
DD ale uz ne.
![]()
Manžel má taky pár slov, ze kterých kvetu- kapr má ŠLUPINY, na rybníku rostou LEKMÍNY a na kalhotách má KAPCU (kapsu). Babi (Klatovsko) říká BRAMBURY (brambory), VOKUREK (okurka) a PIŠINGR (sušenka)
Pak nesnáším slovo ROUŽNOUT (cigaretu nebo světlo) ![]()