Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
9.4.10 13:18

Mikito, to slovo Puss, to je z AJ? Tomu tedy vůbec nerozumím 8-o proboha, kdo to vymyslel :roll: :lol:

Ehm, polovinu slov co tu píšete používám a divné mi nepřijdou :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.4.10 13:23

Slovo „kokino“. Taky proto, že to znamená dvě věci a vůbec mi nejdou k sobě dohromady.

Pak pražský …umejt, bejt, dorazej, navštívěj…atd. Áááá…z toho rostu.

Slovní spojení „prostě jako“ - říkávala naše zeměpisářka v každé druhé větě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
9.4.10 13:24

Souhlasím s tím -ovo něco a zdrobnělinkama :mrgreen: a přidala bych fráze typu budu v ofisu, vygůgluj mi to… :cert:
Pak mě napadá ještě slovo koncepce, protože tam kde se o ní mluví, je většinou pěknej bor…
A ještě se přidávám k odpůrcům slov HELE, VIĎ a dohazuju PŘIJDU DÝL :pankac: Panebože co toto je za češtinskej paskvil? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.4.10 13:24

Když někdo říká za každým druhým slovem vycpávkové slovo „vlastně“ (někteří puberťáci pak horší variantu vycpávky - „vole“) a používání slova „dýl“ namísto správného později, třeba ve větě „Přijde dýl.“ - to mi děsně trhá uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.4.10 13:25

Přidávám se ke slovu viď - to mi vadí nejvíc, pak taky moc zdobnělin najednou ( i když sama někdy zdrobněliny taky používám :oops: ).
Taky se mi stává, že některý slova mi znechutí nějaká konkrétní osoba, když je používá furt dokola. Pak stačí to slovo zaslechnout i jinde a je mi :poblion:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.4.10 13:26

A k přijdu dýl se přidávám taky :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 13:27

jo a moje jinak naprosto hodná a skvělá tchýňka mě točí, když říká, že si byla vypucovat zuby, místo vyčistit zuby.

hele, a to s tím -ovo na konci, mě to příjde normální :think: pocházím z Ústeckýho kraje a tam se to říkalo normálně a říkám to dodnes a nikdy se nad tím nikdo nepozastavil :lol: :think: a odstěhovala jsem se k Českýmu ráji a tady lidi zase za křestní jméno dávají -oj Honzoj rohlík, Martinoj knížky…a to mi ze začátku rvalo uši :lol: :lol: teď už mi to nevadí,ale nepoužívm to, nejde mi to přes pusu. :lol:

Příspěvek upraven 22.10.10 v 22:27

• Citovat
  • Upravit
28294
9.4.10 13:28

Jo, ještě nemám ráda slovo exkluzivní.

Na googlovat a vygooglit jsem si zvykla, „najít Googlem, vyhledat Googlem“ mi přijde moc dlouhý. Co používáte vy, kterým to slovo vadí? To by mě zajímalo :palec: .

„To je hustý“ mi nevadí :lol: , teď se říká prý „To je hustokrutý“ :mrgreen: :mrgreen: - to je ještě horší co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 13:29

přijdu dýl jsem ze začátku vůbec nechápala co tím je jako myšleno… :lol: :lol:

je to divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
9.4.10 13:31

nesnáším, když se jde někdo OSPRŠIT namísto osprchovat :zed:

a jinak bych z 90% napsala to, co už tady je.. jsem asi málo tolerantní, že mi toho tolik vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
9.4.10 13:31

Já nesnáším slovo NEPLODNOST!!!!! :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.4.10 13:32

Mno našlo by se toho asi hodně, ale vzpomněla jsem si teď jenom na „vyščítat“ a „hopasa“ (hop - to říká manželova rodina).
Jo a prsa jako kozy mě teda naprosto pobuřujou. Nechápu, jak to o sobě může žena říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
9.4.10 13:34

Mě točí můj manžel (chtěla jsem napsat manža, ale nebudu prudit), když říká padne místo spadne, žudr místo kámen nebo šutr… A tchýně ta je úplnej expert - klasicky počta, potom čecko místo všecko, všechno, vše a taky říká cukroví všemu sladkýmu :cert: . Nikdy neřekne bonbón, čokoláda, lízátko, čecko je to cukroví :cert: .
Jinak já sama často používám právě zmiňované viď, luxusní, pakliže…, takže každá máme určitě něco, čím ty ostatní pěkně štveme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.4.10 13:38

tak ja se pridam..

desive mi vadi,kdyz nekdo na otazku zacne odpovidat..„Tak podivejte se,..nebo Tak prosim vas,je to takhle a takhle…“prijde mi to tak nadrazene..
Nemam rada prilis zdrobnelin,zdrobnele jmena u dospelych,zvlast,kdyz o sobe tak nekdo mluvi sam.Pak samozrejme VID a ty koncovky… -ovo ,ale jeste horsi je -oj.Kdyz slysim Martinoj sesit(ci jak se ten paskvil pise tak je to pro me jako skripani nehtu po tabuli :lol: )
Jako mala jsem nesnasela slovo NAPUCIT SE=nastvat se.napuceny-nastvany…brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.4.10 13:39

jooo a expertky pokladní u nás v Albertovi: Doby dén a Nasedanou…ale to mi nevadí - spíš mě to rozesmívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí