Smí se při antibiotikách ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
11.12.17 07:27

Zrovna obchod před Vánoci je dost na prd :nevim: a ona ma dole imunitu. Te cesty bych se nebala, spíše tech lidi. Co objednat rozvoz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30982
11.12.17 07:28

@Štrample obecná Sla bych, normalne se v dobe nemoci jezdi na ruzna vysetreni, tam se clovek take musi nejak dopravit. Takze kdyz skocite do obchodu, alespon budete mit nejakou zmenu. Navic dle diskuzi uzivatelu bydlicich mimo CR (@blumen) jsem pochopila, ze atb jsou hororem jen u nas, napr. v Nemecku dite supajdi 3 den do skoly i s atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
11.12.17 07:29

Jako ven a bez namahy nevadi, ale jde spis o to, aby mezi lidmu oslabena neco nechytla.
Co treba dovoz potravin? Nefunguje u vas?.
Mam zkusenost u dcery, ze se anginy rady vraci a mohou se zkomplikovat zanetem kloubu, v horsim pripade srdecniho svalu. Tak bych to asi zvazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30982
11.12.17 07:30

@Tichošlápek Kdyz tam zabehne dopoledne, bude tam minimum lidi. Kdyby jela s ditetem do Motola na vysetreni, tak potka desitky/stovky lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.12.17 07:46

Cesta nevadí, musí si zase pozvolna zvykat na venek ale ti lidé, už je horší, je oslabená tak at něco dalšího nechytne, vzala bych to do co nejmenšího krámu a co nejrychleji zase na vzduch :). jinak zkusit rozvoz jídla…je ted hodně možností sama jsem nedávno byla 14 na neschopnce bez vycházek a tři děti, takže jídlo nám vozil košík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.17 07:56

Ona je to malá sámoška a dopoledne tam nebývají mraky lidí, spíš pár důchodců a nějaká ta maminka s kočárkem. Až se probudí, asi vyrazíme. Rozvoz je tady drahý a nechce se mi za něj platit, když potřebuju jen pečivo, jogurty, sýr, šunku a tvaroh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.12.17 09:03
@Cuddy píše:
@Štrample obecná Sla bych, normalne se v dobe nemoci jezdi na ruzna vysetreni, tam se clovek take musi nejak dopravit. Takze kdyz skocite do obchodu, alespon budete mit nejakou zmenu. Navic dle diskuzi uzivatelu bydlicich mimo CR (@blumen) jsem pochopila, ze atb jsou hororem jen u nas, napr. v Nemecku dite supajdi 3 den do skoly i s atb.

Opravdu to tak v Německu mají. Kamarádka od dcery dostala v sobotu antibiotika na zánět středního ucha a od pondělí zase chodila do školky. Ve 3 hodiny ji tam učitelka podala antibiotika. Když k nám přišla v pátek na návštěvu a já jsem ji vyzvedávala ve 2, tak jsem ji ty antibiotika ve 3 hodiny zase dávala já. Ale tady mají na nemoci dětí vyhrazených ze zákona dohromady oba rodiče placených 20 dnů ročně, tak se není co divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
11.12.17 10:17

@Štrample obecná
Ven bych s ni nešla, az po dobrani atb. Bude pak taky nachylnejsi k tomu ihned neco chytit, takze okamzite nasadit probiotika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí