Smrad od sousedů z komína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
10.12.15 14:43

Myslím, že poslat na někoho cíleně kontrolu jde už i teď…jen od toho 2017 to bude jednodušší.
Napsala bych na obec a na místně příslušný odbor životního prostředí (obec s rozšířenou působností-stejnej úřad jako vydává řidičáky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.15 15:03

Obávám se, že s tím neuděláš vůbec nic :(. U nás takhle nějakým hnusem zatápěli sousedé naproti nám. Nedalo se větrat kolikrát ani celé dny, nebo jen na druhé straně domu. A teď… Mám takový vztek. Začali topit nějakým sajrajtem i sousedé za námi. Naštěstí ještě není taková zima, aby topili pořád, ale až přijdou mrazy, tak se zblázním. Zkoušela jsem místní úřad, ale nikdo s tím nic nedělá. Asi proto, že jeden z těchto sousedů má konekce na úřadě. Je mi z toho do breku, protože já se snažím fakt o čisté prostředí, když jdu do parku, tak mi není zatěžko sebrat zvednout odpad a hodit do koše, a potom nějací takoví… ničí ovzduší v celé ulici. A to podotýkám, že ani jedna z těch rodin není sociálně slabá. Všichni dobře vypadající, dobře vydělávající, neškudlí každou korunu a přesto zatápí humusem :?

• Citovat
  • Upravit
25132
10.12.15 16:42

Oni kolikrat ani nemusi topit humusem, pri dnesni mode krbu vetsina lidi moc neresi nejakou kulnu na drevo.Ale kdyz drevo skladujou venku, tak je navlhle a pri spalovani dost slusne zanasi komin. A zaneseny komin smrdi pekelne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová