Soukromí na WC a v koupelně

4989
14.4.12 14:39

soukromi na WC a v koupelne

ahoj
vyzadujete soukromi na WC a v koupelne? nebo vam je jedno, ze se vam tam promenaduje cela rodina? proc me to zajima…
Cely den mam nekoho za prd.eli, porad nekdo neco potrebuje, chce, nechce, neni chvilka klidu… proste nemam cas pro sebe, a kdyz se chci v klidu vecer zavrit na 10 min. v koupelne, tak musi manzel desne nutne na zachod. Mame ho v koupelne…nebo spis mame vanu na zachode, podle velikosti te mistnustky :mrgreen: . jasne chapu, kdyz musi, tak musi..ale on tam bude jen tak sedet a nad necim dumat :cert: A co teprve kdyz jde na velkou, to je vazne uzasny :evil:
Jemu nevadi neci pritomnost, kdyz je ve vane nebo na WC a nechape, ze me jo.
Je hrozny mit WC v koupelne :zed: proste mam rada pri nekterych vecech soukromi a klid.

Jestli si nekdo stavite dum a uvazujete o spojeni WC a koupelny, tak to nedelejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
14.4.12 14:42

Mi to nevadí, od mala jsme měli záchod a koupelnu dohromady :D Teď máme WC zvlášť a já mám otevřené dveře a je mi jedno že na mě někdo mluví nebo tam někdo leze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.4.12 14:45

Jeden čas jsme tohle měli taky a taky mi to nebylo moc příjemné :roll: hold záleží na člověku jestli to někomu vadí či ne.. Mě tohle teda vadilo i když si nekdo stoupl za dveře od WC a nutně si semnou potřeboval o něčem povídat :roll: Takže tě chápu…

Příspěvek upraven 14.04.12 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.4.12 14:45

Nesnesla bych společné wc s koupelnou. Taky mám ráda klid. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
14.4.12 14:47

Máme také spojené a neměnila bych, přijde mi to praktické; ovšem pak máme ještě samostatné wc a děti svou vlastní koupelničku, takže kolize snad nehrozí. Soukromí teda rozhodně vyžaduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
14.4.12 14:51

Lucie jak já ti rozumím :hug: my to máme teda zvlášť, na malou mi nevadí, sednu, udělám, odcházím :lol: ALE velká :roll: potřebuju klid, nikdo aby nebyl poblíž, většinou čekám až všichni zapadnou do svých pokojů a jdu, jinak mi stojí za dveřma a nutně něco potřebují, mluví na mě :zed:
V paneláku, jsme to měli 2v1 jako ty a to si pořád někdo chtěl mýt ruce :zed: syn když byl menší tak si donesl židličku, otevřel si dveře, židličku před záchod a povídal nějakou důležitost :zed: :lol:
Když jsem ve vaně nemám ráda když mi tam lezou, už docela respektují, ale jsou to roky a roky dřiny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7661
14.4.12 14:52

Při denním koupání je mi to celkem šumák, ale vadí mi, když si jednou za uherský rok dám vanu na relax a stejně mě někdo (= manžel) co tři minuty otravuje s blbostma (= tzn. že dítě není v akutním ohrožení života nebo nehoří barák).
A na míse mě smí vidět jenom dcera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.4.12 14:53

Já když se jdu zavřít na záchod jsem bez šance. První přiběhne malá, stoupně si naproti mě a povzbuzuje: " tkááč bobéééék", nutno dodat, že si umí i odemknout, přišla na to, že stačí z
druhé strany jen otočit kolečkem. Je slušna, vždy nás tam zavře, ale to zase nesnese naše obr fena, která se taky musí podívat, takže si vyskočí na kliku a mám tam rázem dva psi. Ve finále se vždy přiřítí i muž, asi aby mu nebylo samotnému smutno.
Nevadí mi to. Už se tomu směju. Koupelna se záchodem u nás začíná sloužit jako setkávací místnost. Já se jsem si hold zvykla, že se koupu a relaxuju a občas tam holt nad mísou muž drží užovku popř. naopak. Kadit si tam ale teda nechodíme, když se koupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
14.4.12 14:55

Máme koupelnu a wc zvlášť, ale je mi to kulový platný… Malej si mě třeba pul dne nemusí všimnout (přehnaně řečeno), ale jen jdu na wc, tak už přilítne, otevře dveře dokořán a povidá… Dneska si sedl naproti wc,opřel se o zeď, baštil sušenku a něco mumlal :-D A běda, jak vlezu do vany a on je vzhůru, nahází mi tam veškeré šampony a sprcháče, které objeví a nedej bůh i hračky :-/

• Citovat
  • Upravit
24292
14.4.12 14:56

U nás je to dohromady, ale ve dvojím provedení, takže druhý člověk má kam jít, aby si umyl ruce, či šel na WC. Já to mám radši dohromady, protože pak po použití WC si umyju ruce hned na místě a nejdu přes dvoje dveře si ty ruce někam mýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.4.12 15:04

Taky máme záchod a sprchový kout dohromady. Zatím nemáme děti. Čůrat chodíme oba s otevřenými dveřmi, to nám nevadí. Ale když se to zvrhne, tak volám, ať je tak hodný a zavře dveře a rozsvítí světlo. Při velké máme rádi oba své soukromí. Jediná výjimka je, když se některý sprchuje a ten druhý musí na velkou. Máme neprůhledný závěs, takže to je jediné, kdy děláme velkou spolu:D Ale když budeme koupelnu předělávat, tak chci zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.4.12 15:04

My ji teda máme spojenou taky, a když ležím ve vaně nebo se sprchuju, je mi fuk, že si ostatní čistí zuby, ale když se koupu, že by mi tam manžel chodil srajdit 8o 8o 8o 8o no tak to je tedy antierotika, bych ho pořád viděla, jak sedí se staženýma kalhotama, tlačí a smrdí. Jsme spolu 21 let, ale že bychom před sebou chodili kadit 8o 8o 8o dokonce pětiletá vyžaduje být na záchodě sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.4.12 15:05

Když jsem byla malá,taky si pamatuju,jak jsem mámě otevírala dveře a seděla u ní :lol: Jinak soukromí zatím nějak nepotřebuju,uvidíme,jak to bude potom s dítkem,až budu chtít hodit relax ve vaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.4.12 15:05

Záchod s koupelnou dohromady je hlavně děsně nehygienická záležitost, já bych to nechtěla. Než si vlezeš do vany, nažeň všechny povinně na záchod a pak se zamkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.4.12 15:08

Mě to přijde divné a mám ráda svoje soukromí. Jsem ráda, že to nemáme dohromady tady ani kde jsem bydlela předtím s bývalým. Jsem na tyhle věci strašně háklivá. Jednou mi třeba bývalý vlezl do koupelny a ještě řekl něco v tom smyslu, že bych měla šetřit vodou. Řekla jsem mu, ať vypadne. Na takových místech by člověk měl mít svůj klid… Jo kdyby se aspoň chtěl se mnou okoupat, to bych možná tak hnusná nebyla. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová