Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
právě jsem si vyzvedla z DM ten jejich jubilejní balíček za 200 bodů - tmavě modrou toaletní taštičku, vzorky a slevovou knížku. Ale ta taštička - totální hnus - ten nejlacinější čínskej šmejd, co bych si u větví nekoupila ani za bůra a jak to smrdí. Já jsem sice cimprlich, ale zajímá mě, jestli tenhle ftalátový smrad porazil i nějaké otrlejší čumáky. Normálně jsem tašku hodila do auta a jak jsem jela, tak jsem se málem
a muselo to do kufru.
Tak co, jak se to líbí vám? Já jsem docela zklamaná - v DM si kupuju „zdravé výrobky“ miluju ty jejich bujóny bez éček, občas nějakej ten výrobek Alverde a oni mi darují takovejhle chemickej hnus. A co darují, však jsem si to koupila
No jsem naštvaná maximálně
, jestlipak by tohle taky u nich nacpali němčourům, ti by je hnali. ![]()
No já jsem se tam chystala a teď teda nevím, jestli si ji vyzvedávat ![]()
a co je uvnitř? taky bych si ji zítra ráda vyzvedla ale počítám že už opět nebgudou jako u nich vždycky.. ![]()
@lucie.t píše:
tak si to mela reklamovat/vratit.
Myslíš, že by to vůbec vzali? No zas ty vzorky a ta sl. knížka se mi hodí. ![]()
Ještě popřemýšlím, jestli jim tu tašku přece jen nepošlu zpátky, třeba na centrálu, ale aby mě nezavřeli za pokus o atentát chemickou zbraní ![]()
@Gabrielaaa píše:
a co je uvnitř? taky bych si ji zítra ráda vyzvedla ale počítám že už opět nebgudou jako u nich vždycky..
Ono když máš normálně těch 200 bodů, tak si za ně koupíš slevovou knížku, v který je mj. sleva 20% na celý nákup. K tomu navíc, jakože slaví narozeniny, holt dali i nějaké vzorky - pár polštářků s krémem, šampónem a tu hnusnou etuji. Když to vyhodím, o nic jakoby nepřijdu, ale nasrat to teda dovedlo.
Kdyby radši nedali nic navíc, tak nepyskuju
![]()
Gino já bych to tam donesla, a třeba vymění za jinou
třeba jsi chytla jen blbý kus ![]()
já si taky myslím, žes natrefila na špatný kus, já jí tu mám od včereška pohozenou
a nic tedy necítím ![]()
trochu smrdí, ale zas mi to taková hrůza nepříjde
v knížce mi příjdou fajn věci, 20%sleva super a vzorečky, především pánské, schovávám na cestování, stejně tak i tašku, snad ještě vyčichne ![]()
Gino - schválně jsem šla do koupelny čichnout a fakt trochu smrdí. Už ji mám v červeném od Dermacol Botocellu, tak tuhle asi daruju někomu z rodiny ![]()
Ale jako slevová knížka je v pohodě.
tak jako trochu smrdí, ale zas žádná hrůza. mně spíš vadilo, že tam bylo všeho všudy dohromady pět vzorečků…čekala jsem víc a větší
Zkus dát očuchat otci svých dětí. Pokud mu smrdět nebude, udělej si test
![]()
A tímto se teda omlouvám za totální OT, ale nedalo mi to, mě už smrděj i vlastní děti ![]()
Me nesmrdi a vzorky se hodi, stejne jako knizka, jsou tam veci pro prcky ,co pouzivame..
@Gladys píše:
Zkus dát očuchat otci svých dětí. Pokud mu smrdět nebude, udělej si test![]()
A tímto se teda omlouvám za totální OT, ale nedalo mi to, mě už smrděj i vlastní děti