Smradlavé prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
2.9.14 15:51
@Senayle píše:
Ahoj holky,
mám takový problém. Vždycky když je takové počasí jako teď, trochu zima, ale ne na zatopení, tak máme doma docela zimu a problém je, že prádlo mi schne na sušáku tak 3 dny, ale tím jak schne dlouho, tak zasmrádne. :zed: I dřív mi to vadilo, ale teď už to chci nějak řešit, protože mám malé dítě a nechci aby mu smrdělo oblečení. :oops: Jediné řešení mi přijde zatopit, ale nechce se mi topit, když má být zase teď hezky. A nahazovat vafky a zase vypínat podle počasí, když je každý týden jinak, nevím… Máte někdo podobný problém? Díky. :kytka:

Mně tenhle problém vyřešila až sušička. Někdy jsem to prádlo musela prát znovu jak to smrdělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.9.14 15:57

Taky mi smrdělo vyprané prádlo a pomohlo mi vyprat prázdnou pračku na 90 s octem a pak už používat jen prášek nebo kapsle, ale ne gel jako do tý doby. A peru na víc stupňů pokud to jen trochu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.9.14 15:58

Problém může být i nízká teplota vody /praní na 40/, která dostatečně prádlo nevydezinfikuje a taky délka pracího cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
2.9.14 16:32

@luthy Já doma ocet nesnesu. To je jediná věc kterou když cítím, tak se mi zvedá žaludek. Nemůžu ani nic s octem vařit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
2.9.14 16:34

@evulek2 Ten větrák zní zajímavě. Myslíš nějaký speciální nebo jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
2.9.14 16:35

Pračkou to nebude, když je teplo a prádlo usne do druhého dne, krásně mi voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
2.9.14 17:55

Tohle mě taky štve! Sušičku bych chtěla ale kam s ní? Máme byt 3+1

• Citovat
  • Upravit
393
2.9.14 21:08

@Senayle tak je to klasický ventilátor stojan, co se používá do místnosti v létě. Já ho dávám k sušáku, aby tam byl nějaký pohyb větru. Jinak právě v tomto počasí se mi taky stane, že prádlo špatně usichá a límečky, rukávy, výstřihy bodýček někdy zatuchyjí. Tuším, že ventilátor se dá koupit i který fouká teplý vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
2.9.14 22:07

@evulek2 No popřemýšlím o tom. Zase je to elektřina, ale to už je jestli pojedou vafky nebo ventilátor. Do příštího bytu chci sušičku. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
3.9.14 08:48

Taky máme tři jedna v paneláku, a sušičku v ložnici. Je to pecka, krásnej kus nábytku :D. Ale jinde místo prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
3.9.14 12:22
@crazzi píše:
Taky máme tři jedna v paneláku, a sušičku v ložnici. Je to pecka, krásnej kus nábytku :D. Ale jinde místo prostě není.

Tak my máme docela velkou chodbu tak by snad mohla být tam. A musí to být dobře větraná místnost? Nebo může být zabudovaná ve skříni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný