Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi to prý neodradilo od cestování do Egypta. A tahají tam i děcka
To mi hlava nebere
@LadyBrigit píše:
Lidi to prý neodradilo od cestování do Egypta. A tahají tam i děckaTo mi hlava nebere
jsou blbí a hloupí. No, kde jinde se tak levně nenaže..rou v rámci AI.
@Fannta píše:
To mne teda rekni jak byl pan Zaoralek cinny k ceskym detem v Norsku?
Pro pana Jaska si letel osobne. Jaky je rozdil mezi Norskem a Sudanem.
To same ty dve husy hanca a tonca, za ktere je nas stat ochoten zaplatit miliony teroristum za dospele svepravne zeny. Tak proc se stale norska boji?
třeba tak, že si pozval norskou velvyslankyni, nabízí rodině pomoc. Stačí číst média ![]()
@Fannta píše:
To mne teda rekni jak byl pan Zaoralek cinny k ceskym detem v Norsku?
Pro pana Jaska si letel osobne. Jaky je rozdil mezi Norskem a Sudanem.
To same ty dve husy hanca a tonca, za ktere je nas stat ochoten zaplatit miliony teroristum za dospele svepravne zeny. Tak proc se stale norska boji?
Co třeba norské fondy, to ti nic neříká? Jsou prostě státy kterým musíme lézt do zadku ![]()
@lucenka píše:
třeba tak, že si pozval norskou velvyslankyni, nabízí rodině pomoc. Stačí číst média
no, a asi to k ničemu nebylo ![]()
Pro ty, kteří třeba nesledovali zprávy na Primě, tak pan Zaorálek sdělil další a celkem překvapující informaci k zemřelé paní. Na dotaz reportéra, proč speciál neletěl dříve, odpověděl, že pojišťovna AXA měla v Hurghadě svého egyptského zástupce, který nevyhodnotil pacientčin stav na hodný urychleného transportu, stejně tak i egyptští lékaři. Takže asi tak. Předpokládám, že fanynka Nemocnice na kraji města to objasní.
@Gába27 Ale vždyž je to furt dokola, ty si stojíš na vedení, nejsi schopná to pochopit, evidentně víš prd, co to je sepse, multiorgánové selhání. Ona vypadala dobře, počítalo se s tím, že ji normálně propustí a odletí domů, tak jak přiletěla. A během pár hodin se stav tak zhoršil, že už nebyla schopná převozu, zřejmě na dyalýze, UPV, prostě konec. Kdybys to pořádně četla, tak bys to pochopila, vysvětloval to tam i ten Kolouch ze záchranky, prostě tyhle stavy jsou tak rychlý a nečekaný, že už se s tím nedá nic dělat. Mně takhle umřela tchýně, ráno se normálně nasnídala, pak dostala teplotu, udělalo se jí špatně, zkolabovala a za 24 hodin byla mrtvá, septický stav, selhání jater, ledvin, a zřejmě to bylo z blbýho bércovýho vředu, který vůbec nevypadal nebezpečně.
@renap Bez urážek, laskavě, ano? Zjevně ty nejsi schopna připustit jiný pohled a meleš si pořád dokola svou. No, budiž. Já tady napsala, co řekl Zaorálek, jak si to přebereš, je tvoje věc. A doporučuji ti zklidnit se.
@Fannta píše:
Jestlipak ty nejsi pojišťovák AXA?
Předpokládám, že tam bude nějaké zdravotnické minimum, vzhledem k těm diagnózám, které tady mrská jednu za druhou.
@Moise píše:
no, a asi to k ničemu nebylo
ale to přeci neznamená, že se nesnažil. Holt ne vždy je výsledek takový, jaký chceme. ![]()
@Fannta Nejsem pojišťovák, jsem zdravotnice, takže pár nemocí už jsem viděla. Vždyť ten Zaorálek řekl to samý, co ti doktoři říkají furt dokola, že stav nevypadal vážně, tak nebyl důvod k akutnímu převozu, pak se to náhle tak zhoršilo, že už to prostě stav nedovoloval. Já nechápu, že tohle někdo nechápe, no ![]()
@renap píše:
@Fannta Nejsem pojišťovák, jsem zdravotnice, takže pár nemocí už jsem viděla. Vždyť ten Zaorálek řekl to samý, co ti doktoři říkají furt dokola, že stav nevypadal vážně, tak nebyl důvod k akutnímu převozu, pak se to náhle tak zhoršilo, že už to prostě stav nedovoloval. Já nechápu, že tohle někdo nechápe, no
Takže jsem se nespletla.
Ta druhá obhájkyně je, předpokládám, to samé v bledě modrém.
@Tichopredbouri píše:
Po tom, co jsem viděla reportáž o paní, která byla operována v Egyptě, na čt1, si o špičkovém zdravotnictví a obětavých lékařích dovolím trochu pochybovat. Škoda, že tu reportáž nedokážu dohledat, našla jsem už jen tuto zprávu.
http://www.ceskatelevize.cz/…lidni-duchod
Reportáž byla velmi emotivní, paní plakala a opravdu je škoda, že ji nemůžu najít. Tolik jen k té špičkové péči.
jenze pani jasne nezavolala asistencni sluzbu jeste pred prvnim osetrenim.. kdyby to udelala, nikdy by se nedostala do pochybne nesmluvni nemocnice a nemusela by tak dopadnout…
Jinak k tomu prevozu - stav pacientu se muze zmenit ze dne na den a nemusite byt v Egypte..
Pracuji na asistenci a meli jsme jiz xy pripadu i v Evrope, USA, kdy to vypadalo na bezny let a nakonec to skoncilo napr stretcherem s eskortou apod.
Zdravi se muze zmenit z hodiny na hodinu a nikdo to kolikrat neovlivni!!
Zadna asistence si navic nelajzne prevoz klienta uspisit, nez bude tzv fit to fly (tzn schopen letu bez rizik poskozeni zdravi).
Pokud planovali bezny komercni let, byla pani v dobrem stavu. a nikdo neovlivni organove selhani, ktere se muze stat i v nemocnici v Ceske republice..
Takze rado by odbornice na zdravotni stav teto zeny apod by mely mlcet ![]()
a jak uz jsem psala - nemocnice pro turisty, ktere jsou smluvni s cestovnimi pojistovnami z Evropy, jsou na spickove urovni.. Divili byste se, jak takova nemocnice muze vypadat. Napr v Thajsku, Vietnamu.. Na ulici spina a prijdete do soukrome nemocnice a tam malem interier vykladany zlatem..
V Egypte v techto nemoncicich jsou opravdu dobri lekari.. a samozrejme je tam plno klinik pochybnych urovni, ale s temi cestovni pojisteni nespolupracuje..
A jen tak mimochodem - zde je blog te pani, o ktere se zde psalo, ze malem umrela v Egypte http://prezilajsemegypt.webnode.cz/…zpatky-doma/
uz jen z toho, co pise, se na vlastni pest nechala nekde tam lecit.. Davno mela volat asistenci a resit to hned, ta by ji doporucila osvedcenou nemocnici a nic takoveho se ji nemuselo stat ![]()