SMS dneška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9634
16.6.23 17:43
@negra píše:
Heledte, nevim, jaky online chatovaci nastroje jsou? Whats app, messenger, telegram.asi je toho vic, ale ja toho vic neznam.Pamatuju, jak zacinal chat, byly chatovaci mistnosti…
Sakra, ja jsem stara.

Bože, to byly krásné časy, když internet, X-chat a o chvíli později icq používali jen geekové a ne celá populace :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Ze se da sms odeslat bez internetu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726

@Jahru kourovy signaly me pobavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
16.6.23 17:46
@Jahru píše:
Od té doby, co se přestaly používat kouřové signály to jde do kopru :zed: :mrgreen:Já tedy moc velký rozdíl mezi whatsupovou zprávou a sms nevidím a už tuplem ne, co se duševního zdraví týče. Ale je pravda, že obojí používám víceméně stejným způsobem

Ještě taková holubí pošta nebyla špatná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
16.6.23 17:46
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Ano, má to hromadu výhod. Třeba tu, že SMS umí každé GSM zařízení, WhatsApp je prasácká fízl aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.6.23 17:47
@Kriss Tina píše:
Ještě taková holubí pošta nebyla špatná :mrgreen:

Nebo. potrubni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
16.6.23 17:48
@Jahru píše:
Bože, to byly krásné časy, když internet, X-chat a o chvíli později icq používali jen geekové a ne celá populace :lol: :lol: :lol:

Ano, to byla na netu… jak to jen nazvat? Třeba intelektuální elita? Ještě lepší časy byly za dob bbs a terminálového přístupu k gopheru a http.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.23 17:49
@Jahru píše:
Bože, to byly krásné časy, když internet, X-chat a o chvíli později icq používali jen geekové a ne celá populace :lol: :lol: :lol:

Na lide.cz jsem si zacla v 16ti letech psát s klukem, pak jsme presli na icq, v mých 18ti letech jsme se sesli a jsme spolu 15 let a máme dvě děti :oops: nutno dodat, že jsme tam ani jeden nikoho nehledali :mrgreen: jen jsme chodili do stejné místnosti se sportovní tematikou :lol:

• Citovat
  • Upravit
10726
16.6.23 17:49
@Zumpa píše:
Ano, má to hromadu výhod. Třeba tu, že SMS umí každé GSM zařízení, WhatsApp je prasácká fízl aplikace.

Zase, kdyz tam. nepises nic tajnyho, me je jedno, ze si nekdo precte, ze zitra v 7 jdeme s kamqradkou do.kina :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.6.23 17:50
@negra píše:
Zase, kdyz tam. nepises nic tajnyho, me je jedno, ze si nekdo precte, ze zitra v 7 jdeme s kamaradkou do.kina :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
16.6.23 17:50
@Jahru píše:

Tyjo na x chat sem asi mlada, to sem nezažila, ale zrovna icq měl v mem okolí asi každý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
16.6.23 17:52
@Kriss Tina píše:
Tyjo na x chat sem asi mlada, to sem nezažila, ale zrovna icq měl v mem okolí asi každý :mrgreen:

Ja xchat znám, ale nechodila jsem tam. Ještě si vybavuju libimseti.cz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
16.6.23 17:52
@Kriss Tina píše:
Tyjo na x chat sem asi mlada, to sem nezažila, ale zrovna icq měl v mem okolí asi každý :mrgreen:

ICQ bylo super, vzpomínám, jak jsem vždycky čekal, až kámošce zezelená kytička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
16.6.23 18:00
@Ploskutáček píše:
ICQ bylo super, vzpomínám, jak jsem vždycky čekal, až kámošce zezelená kytička..

Já tam rada hrála hry :lol: to bylo nejlepší vždycky ve skole na informatice, když celá třída datlovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
16.6.23 18:01
@Kriss Tina píše:
Já tam rada hrála hry :lol: to bylo nejlepší vždycky ve skole na informatice, když celá třída datlovala :mrgreen:

No, proti tomu s kym sis psala. Kamen, nuzky, papír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák