SMS dneška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1152
17.6.23 08:25

Ono s tím duševním zdravím je to možná myšleno tak, že smsky neukazují poslední aktivitu jako sociální sítě. Tzn. když čekáte na něčí odpověď, on byl online a neodpovídá, ale ta vaše zpráva mu tam svítí, protože si jí nezobrazil, tak to jo, to vydeptat dokáže. Experti mají poslední aktivitu vyplou a i to, že druhá strana nevidí, jestli se zpráva doručila, doručí se až se zobrazením, takže to ve výsledku je jak ta smska. Teď mluvím o whatsappu, na messengeru mám třeba zaplé, ať mě ostatní nevidí, že jsem aktivní a vím, že to nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12522
17.6.23 09:56
@hospodki píše:
Možnost posílat videa, fotky, sdíleny chat - máme skupinu matek děti ze školky, sousedky po baráku, když chceme ve vícero lidech řešit dovolenou tak se udělá skupina na diskuzi a posíláni odkazů :nevim: jinak já používám ještě Signal

Ta tohle vsechno mne jako introvertce je u pr.le. Fotku za uherak mohu pricvaknou z dovcu i bez toho na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12522
17.6.23 09:57
@Kriss Tina píše:
Tak když mas internet, tak je to zadarmo, pro mě je to velká výhoda, protože smsky platím. Dobra kvalita preposilanych fotek. Skupinky, my mame na WA třeba skupinku rodičů od syna z fotbalu, ze se tam domlouvaji tréninky, zápasy, omluvenky apod, takže to je velká pomoc, než aby každý musel sledovat stránky a trenér musel psát info každému extra.

Chapu, v zadne skupine nejsem a sms mam zadaco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
17.6.23 10:06

Holky, já mám asi PMS. Tohle je tak krásný téma. Jenom když se podívám na statistiky, tak počet odeslaných SMS každoročně klesá. Já jsem úchyl na statistiky, odkaz níže:

https://mobilenet.cz/…rostou-47410

Co kdybychom si všichni sborově poslali SMSku? Já ji pošlu sám sobě, ti, co nemají neomezený tarif, nemusí, a pustíme si peknú piesničku:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
17.6.23 10:29
@lilith1 píše:
Ta tohle vsechno mne jako introvertce je u pr.le. Fotku za uherak mohu pricvaknou z dovcu i bez toho na fb.

Me ne. Když da nějaká máma vědět, ze jejich dítě má spalnicky a kamarádi se s mým plus spolu byli den předem venku, tak je to vec co me fakt zajímá. Posíláme si překvapivě i fotky s prarodiči a na fb nic nedavam :roll: nebo po baráku kdyz mi najednou nahlásí ppl balík, tak není problem se s někým domluvit a převzít za me. Ze jsi asociál a technicky analfabet, za to já nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
17.6.23 10:34
@hospodki píše:
Me ne. Když da nějaká máma vědět, ze jejich dítě má spalnicky a kamarádi se s mým plus spolu byli den předem venku, tak je to vec co me fakt zajímá. Posíláme si překvapivě i fotky s prarodiči a na fb nic nedavam :roll: nebo po baráku kdyz mi najednou nahlásí ppl balík, tak není problem se s někým domluvit a převzít za me. Ze jsi asociál a technicky analfabet, za to já nemůžu :nevim:

Tak ale urazky si muzes odpustit ne? :think: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
17.6.23 10:36

Jinak ten WA je trend, kámoška se mě ptala, jestli ho mám (WA), tak jsem řekl, že ne. Některé uživatelky tady na Emiminu by taky ocenily, kdybych ho měl taky. Jenže dotykáč si kupovat nebudu. WA jde na PC. Jenže i tak musíte mít chytrý mobil a v něm WA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11060
17.6.23 10:38
@Ploskutáček píše:
Jinak ten WA je trend, kámoška se mě ptala, jestli ho mám (WA), tak jsem řekl, že ne. Některé uživatelky tady na Emiminu by taky ocenily, kdybych ho měl taky. Jenže dotykáč si kupovat nebudu. WA jde na PC. Jenže i tak musíte mít chytrý mobil a v něm WA.

To si nemyslím, myslím, že stačí telefonní číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
17.6.23 10:41
@jita22 píše:
To si nemyslím, myslím, že stačí telefonní číslo.

Hm, pak to chce scan QR kódu, ale zkusím to ještě omrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33140
17.6.23 10:41
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Výhoda je asi jen ta, že k tomu není potřeba internet. Používat se snad nepřestanou, zrovna minulý týden se mi hodila, když mi nešly data, a potřebovala jsem něco vyřídit. Jinak je tedy používám minimálně, ale občas se to prostě hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33140
17.6.23 10:42
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Výhoda je asi jen ta, že k tomu není potřeba internet. Používat se snad nepřestanou, zrovna minulý týden se mi hodila, když mi nešly data, a potřebovala jsem něco vyřídit. Jinak je tedy používám minimálně, ale občas se to prostě hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
17.6.23 10:43
@arinecka píše:
Výhoda je asi jen ta, že k tomu není potřeba internet. Používat se snad nepřestanou, zrovna minulý týden se mi hodila, když mi nešly data, a potřebovala jsem něco vyřídit. Jinak je tedy používám minimálně, ale občas se to prostě hodí.

Já dělám 2 500-3 000 SMS měsíčně, mám různý slevový akce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33140
17.6.23 10:55
@Ploskutáček píše:
Já dělám 2 500-3 000 SMS měsíčně, mám různý slevový akce..

Ty jo, tak to jsi borec. Já mám 150 sms zdarma do všech sítí + v Magentě neomezeně, a nevypatlám to ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
17.6.23 10:59
@Konys píše:
Tak ale urazky si muzes odpustit ne? :think: :roll: :D

To není urážka, ale konstatovani faktu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
17.6.23 11:04
@arinecka píše:
Ty jo, tak to jsi borec. Já mám 150 sms zdarma do všech sítí + v Magentě neomezeně, a nevypatlám to ani omylem :mrgreen:

Když jsem měl přítelkyni, bylo to i víc. Támhle mám slevu do Astratexu, támhle notas za dobrou cenu, támhle lepší tarif. Na klávesnici mobilu píšu miminálně, ale v počítači mám program NOKIA PC Suite a ten mi umožní hezky pohodlně z velký klávesnice počítače posílat textovky až o délce 14 zpráv, někdy i 20. V něm se totiž SMSky na MMS nemění. A když něco zajímavého objevím, pošlu to cca mým 25 nejoblíbenějším. Volání i SMS mám neomezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák