SMS dneška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37114
16.6.23 18:03
@a12 píše:
No, proti tomu s kym sis psala. Kamen, nuzky, papír :mrgreen:

No jasný, já myslím ze sem tam hrála nějaký lamy, snad si to zas nepletu s něčím jiným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60972
16.6.23 18:06
@Kriss Tina píše:
No jasný, já myslím ze sem tam hrála nějaký lamy, snad si to zas nepletu s něčím jiným :lol:

No ja si vybavím ještě takovy zvířátka, jako kameny a nejak si je tomu soupeři svýma kamenama vycvrnkaval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60972
16.6.23 18:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
16.6.23 18:12
@a12 píše:
@Kriss Tina https://www.google.com/search?…
I ty lamy si vybavuju :lol:

Jo to je ono :lol: to ani nemůžu ukázat synovi, bych byla zas za dinosaura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
16.6.23 18:25
@Kriss Tina píše:
Jo to je ono :lol: to ani nemůžu ukázat synovi, bych byla zas za dinosaura :mrgreen:

Můžu ti poděkovat? Já tohle nostalgický vzpomínání mám hrozně rád, zároveň se mi tak nějak připomene, že už jsem starej. Zažil jsem magnetofonový kazety, walkmana, videokazety, CD. Dnes je všechno v onlinu, je mi to nějak líto. Promin, musím se vysmrkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
16.6.23 18:25
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Pouzivam vyhradne WA, sms vyjimecne, pokud ji nekdo posle me. Jiny komunikator nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
16.6.23 18:40
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Jo, jednu zásadní, dojde i když nemáš data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
16.6.23 18:43
@Jana525 píše:
Pro dusevni zdravi jsou rozhodne lepsi sms. Whatsapp je super nastroj pro vysinute jedince, kteri s tim dokazi hrat neuveritelne manipulativni hry s druhyma lidma.

Ti nevím jaký je v tom pro duševní zdraví rozdíl :think: ignorovat můžu oboje stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
16.6.23 18:44

Já jen doplním, že u T-M jedou data i po vyčerpání dat, sice rychlostí 32 kilobajtů za sekundu, což je méně než vytáčené připojení, ale na něco málo to stačí. Utáhne to WA? U O2 a Vodoucha po vyčerpání dat končíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 18:48
@Jana525 píše:
Pro dusevni zdravi jsou rozhodne lepsi sms. Whatsapp je super nastroj pro vysinute jedince, kteri s tim dokazi hrat neuveritelne manipulativni hry s druhyma lidma.

Co tím myslíš? Vyšinutí lidé mohou psát kdekoliv. A i manipulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.6.23 18:50

Ještě SMS píšu. Lidem, kteří nemají žádné aplikace na zprávy. Většinou jde o lidi nad 60 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9629
16.6.23 18:51
@Ploskutáček píše:
Já jen doplním, že u T-M jedou data i po vyčerpání dat, sice rychlostí 32 kilobajtů za sekundu, což je méně než vytáčené připojení, ale na něco málo to stačí. Utáhne to WA? U O2 a Vodoucha po vyčerpání dat končíte.

ojojoj, jsem si vzpomněla, jak tehdy ještě přítel, machroval s WAPem :mrgreen: Ta rychlost byla ještě horší, jestli si dobře vzpomínám, ale tehdá to byl výkřik moderní telekomunikace. My chudobnější jsme postávali s kartou ve frontě na budku u telekomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
16.6.23 19:10
@Jahru píše:
ojojoj, jsem si vzpomněla, jak tehdy ještě přítel, machroval s WAPem :mrgreen: Ta rychlost byla ještě horší, jestli si dobře vzpomínám, ale tehdá to byl výkřik moderní telekomunikace. My chudobnější jsme postávali s kartou ve frontě na budku u telekomu :mrgreen:

Přesně. Ses připojila na pár minut a krédo bylo v prrdeli. Jsem ročník 83, první mobil 2001.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
16.6.23 19:12
@topazio píše:
Co tím myslíš? Vyšinutí lidé mohou psát kdekoliv. A i manipulovat.

Přesně, mrkni na mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
16.6.23 19:14
@Ploskutáček píše:
Můžu ti poděkovat? Já tohle nostalgický vzpomínání mám hrozně rád, zároveň se mi tak nějak připomene, že už jsem starej. Zažil jsem magnetofonový kazety, walkmana, videokazety, CD. Dnes je všechno v onlinu, je mi to nějak líto. Promin, musím se vysmrkat…

Jo taky rada vzpomínám, walkmana sem měla rada, vždycky mě bavilo pretacet kazety tužkou, aby se člověk dostal na oblíbenou písničku :mrgreen: dneska je to moc snadné. Pamatuju si svoji první MP3, to byl výkřik techniky a já vůbec netušila jak to ovládat :lol: nebo paměť v mem prvním mobilu, kam se vešlo 10 zpráv, to clovek musel sakra přemýšlet, co bude archivovat :lol: a později ten infarkt, když sem se připojila na internet přes veckovy mobil a sežralo to cely kredit :mrgreen: tohle už dnešní decka nezazijou, mají to všechno hrozne snadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák