Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@a12 píše:
No, proti tomu s kym sis psala. Kamen, nuzky, papír
No jasný, já myslím ze sem tam hrála nějaký lamy, snad si to zas nepletu s něčím jiným ![]()
@Kriss Tina píše:
No jasný, já myslím ze sem tam hrála nějaký lamy, snad si to zas nepletu s něčím jiným
No ja si vybavím ještě takovy zvířátka, jako kameny a nejak si je tomu soupeři svýma kamenama vycvrnkaval
@Kriss Tina https://www.google.com/search?…
I ty lamy si vybavuju ![]()
@a12 píše:
@Kriss Tina https://www.google.com/search?…
I ty lamy si vybavuju
Jo to je ono
to ani nemůžu ukázat synovi, bych byla zas za dinosaura ![]()
@Kriss Tina píše:
Jo to je onoto ani nemůžu ukázat synovi, bych byla zas za dinosaura
Můžu ti poděkovat? Já tohle nostalgický vzpomínání mám hrozně rád, zároveň se mi tak nějak připomene, že už jsem starej. Zažil jsem magnetofonový kazety, walkmana, videokazety, CD. Dnes je všechno v onlinu, je mi to nějak líto. Promin, musím se vysmrkat…
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?
Pouzivam vyhradne WA, sms vyjimecne, pokud ji nekdo posle me. Jiny komunikator nemam.
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?
Jo, jednu zásadní, dojde i když nemáš data.
@Jana525 píše:
Pro dusevni zdravi jsou rozhodne lepsi sms. Whatsapp je super nastroj pro vysinute jedince, kteri s tim dokazi hrat neuveritelne manipulativni hry s druhyma lidma.
Ti nevím jaký je v tom pro duševní zdraví rozdíl
ignorovat můžu oboje stejně.
Já jen doplním, že u T-M jedou data i po vyčerpání dat, sice rychlostí 32 kilobajtů za sekundu, což je méně než vytáčené připojení, ale na něco málo to stačí. Utáhne to WA? U O2 a Vodoucha po vyčerpání dat končíte.
@Jana525 píše:
Pro dusevni zdravi jsou rozhodne lepsi sms. Whatsapp je super nastroj pro vysinute jedince, kteri s tim dokazi hrat neuveritelne manipulativni hry s druhyma lidma.
Co tím myslíš? Vyšinutí lidé mohou psát kdekoliv. A i manipulovat.
Ještě SMS píšu. Lidem, kteří nemají žádné aplikace na zprávy. Většinou jde o lidi nad 60 let.
@Ploskutáček píše:
Já jen doplním, že u T-M jedou data i po vyčerpání dat, sice rychlostí 32 kilobajtů za sekundu, což je méně než vytáčené připojení, ale na něco málo to stačí. Utáhne to WA? U O2 a Vodoucha po vyčerpání dat končíte.
ojojoj, jsem si vzpomněla, jak tehdy ještě přítel, machroval s WAPem
Ta rychlost byla ještě horší, jestli si dobře vzpomínám, ale tehdá to byl výkřik moderní telekomunikace. My chudobnější jsme postávali s kartou ve frontě na budku u telekomu ![]()
@Jahru píše:
ojojoj, jsem si vzpomněla, jak tehdy ještě přítel, machroval s WAPemTa rychlost byla ještě horší, jestli si dobře vzpomínám, ale tehdá to byl výkřik moderní telekomunikace. My chudobnější jsme postávali s kartou ve frontě na budku u telekomu
Přesně. Ses připojila na pár minut a krédo bylo v prrdeli. Jsem ročník 83, první mobil 2001.
@topazio píše:
Co tím myslíš? Vyšinutí lidé mohou psát kdekoliv. A i manipulovat.
Přesně, mrkni na mě…
@Ploskutáček píše:
Můžu ti poděkovat? Já tohle nostalgický vzpomínání mám hrozně rád, zároveň se mi tak nějak připomene, že už jsem starej. Zažil jsem magnetofonový kazety, walkmana, videokazety, CD. Dnes je všechno v onlinu, je mi to nějak líto. Promin, musím se vysmrkat…
Jo taky rada vzpomínám, walkmana sem měla rada, vždycky mě bavilo pretacet kazety tužkou, aby se člověk dostal na oblíbenou písničku
dneska je to moc snadné. Pamatuju si svoji první MP3, to byl výkřik techniky a já vůbec netušila jak to ovládat
nebo paměť v mem prvním mobilu, kam se vešlo 10 zpráv, to clovek musel sakra přemýšlet, co bude archivovat
a později ten infarkt, když sem se připojila na internet přes veckovy mobil a sežralo to cely kredit
tohle už dnešní decka nezazijou, mají to všechno hrozne snadne.