SMS dneška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18505
17.6.23 11:09

@Ploskutáček jen tak mimochodem… oceňuji to spamování i tví znami? :think: Já to třeba úplně nesnasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
17.6.23 11:15
@hospodki píše:
@Ploskutáček jen tak mimochodem… oceňuji to spamování i tví znami? :think: Já to třeba úplně nesnasim

Velmi, někteří i děkují. Párkrát se mi stalo, že jsem něco neposlal, a za týden přišla SMS, že ten či ta shání tohle nebo tamto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12519
17.6.23 12:00
@hospodki píše:
Me ne. Když da nějaká máma vědět, ze jejich dítě má spalnicky a kamarádi se s mým plus spolu byli den předem venku, tak je to vec co me fakt zajímá. Posíláme si překvapivě i fotky s prarodiči a na fb nic nedavam :roll: nebo po baráku kdyz mi najednou nahlásí ppl balík, tak není problem se s někým domluvit a převzít za me. Ze jsi asociál a technicky analfabet, za to já nemůžu :nevim:

Proc vyjizdis 8o, ja te nijak nedohenestuji. Chapu proc je to pro tebe dulezite. Jen konstatuji, ze me je to k nicemu. A fakt nejsem technicky analfabet.. sousedy maxim zdravim a pro baliky chodim do zasilkovny. A asocial nejsem, jen si kamose vybiram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.6.23 12:04

My teda WhatsAppu využíváme hodně. Jen těch hodin, které přes něj voláme. Ať s rodinou nebo především s manželem, když je pryč v práci. Tak je to minimálně hodina video hovoru denně. K tomu mezi tím nějaká psaná komunikace. Na tohle jsou moderní vymoženosti super. Když potřebuji něco v průběhu dne všem dětem sdělit. Tak to napíšu na společnou skupinu a nemusím psát nebo volat 3×, ať je každý v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60968
17.6.23 12:13

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
17.6.23 12:14
@hospodki píše:
To není urážka, ale konstatovani faktu

Kdo nechce pouzivat WhatsApp je asocial a technicky analfabet? :think: To fakt nebude konstatovani faktu, ale o konstatujicim to neco vypovídá, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60968
17.6.23 12:23
@j.a.n.i1 píše:
Kdo nechce pouzivat WhatsApp je asocial a technicky analfabet? :think: To fakt nebude konstatovani faktu, ale o konstatujicim to neco vypovídá, to ano.

Muj muž ho třeba nemá, kdyz jsme v práci, posíláme si maily, on je tam na pc, na mobil se nekouká.. Data nemá a technicky je teda velmi zdatný a je to v podstatě jeho povolání :mrgreen: když jde do krámu, pošleme si sms jestli má koupit to, nebo jestli ja něco chci atd. Ja do nedávno taky neměla ale napsala mi kamarádka jestli mě může přidat do skupiny školky, rikam že jo, ale ze si ho asi nejdřív budu muset zařídit :mrgreen: no takže ho mám jen kvůli tomu, a nic zásadního se tam teda neděje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105300
17.6.23 12:46
@Jana525 píše:
Pro dusevni zdravi jsou rozhodne lepsi sms. Whatsapp je super nastroj pro vysinute jedince, kteri s tim dokazi hrat neuveritelne manipulativni hry s druhyma lidma.

co prosím? Vysvetlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.6.23 13:06
@Jahudka82 píše:
Jo je fakt že smsky jsme si psali se synem dokud měl starší mobil bez WhatsAppu jen na volání a zprávy ze dorazil do školy/na kroužek když začal chodit víc sám. Dat má nějaký jen základní objem.

Tak dcera ma messenger i whatsapp, ale proste to nepouziva, whats vubec a messenger obcas, kdyz mi chce poslat nejakou fotku, ale kolikrat ji tam chci napsat a kdyz vidim, ze nebyla 20 hodin online, tak radeji napisu zpravu :D Ja zase Messenger pouzivam hodne, asi nejvic na to psani. Ale ja mam pripojeni vsude, pokud je tam signal.

• Citovat
  • Upravit
105300
17.6.23 15:28
@Ploskutáček píše:
Já dělám 2 500-3 000 SMS měsíčně, mám různý slevový akce..

tolik? Tak to je teda sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.23 15:40
@negra píše:
Tak mě napadlo, má sms nějaky vyhody, napr. proti whats up? Treba nemuzu ani zjistit, jestli to dotycnej četl. treba se prestanou pouzivat uplne, co myslite?

Tak jsem ráda, že jde poslat aspoň ta zpráva, když dotyčný nechce WA. Ten má své vytvoření skupin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.6.23 15:51

Já to nějak nerozliší v rámci tarifu mám neomezený počet volání SMS dat.

Když mi někdo zavolá a nestihnu to volám. Když puse SMS odpovídám SMS když píše na whatsupu odpovídám tam. Když někdo používá mesenger odpovídám tam

Řekla bych že nejvíce aktuálně používám Whats up. Mám tam několik skupin - naši třídu, skupinu na kroužky pro děti kde omlouvám dítě atd. Nebo skupiny když je nějaká akce pro více lidí. Velmi rychlá domluva.

Pokud chce někdo hrát psychohry může je úplně stejně jet po SMS e-mailech případně i přes dopisy když na to přijde.

• Citovat
  • Upravit
497
17.6.23 17:30
@Ploskutáček píše:
Jinak ten WA je trend, kámoška se mě ptala, jestli ho mám (WA), tak jsem řekl, že ne. Některé uživatelky tady na Emiminu by taky ocenily, kdybych ho měl taky. Jenže dotykáč si kupovat nebudu. WA jde na PC. Jenže i tak musíte mít chytrý mobil a v něm WA.

Existují emulátory Androidu na PC jako třeba Bluestacks. Konkrétně WA tam zprovoznit sem nezkoušel, ale snad to půjde.
https://www.bluestacks.com/download.html
Stáhni verzi 5, v 10 je cloudové streamované řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák