Smutek je jako opilý host...

Anonymní
13.1.14 13:12

Smutek je jako opilý host......

Maminky i nemaminky…Pojďte napsat, z čeho je Vám smutno? Co Vás trápí? Já mám teď špatné porozchodové období a konečně vidím, že citát o tom, že smutek je jako opilý host a pořád se vrací aby nás na rozloučenou ještě jednou objal, je bohužel hodně pravdivý…
Nemluvě o tom, jak moc je mi smutno z myšlenkových pochodů jedné mé kamarádky, která nechráněně sexuje se svým přítelem s tím, že kdyby něco tak prostě půjde na potrat :( Anonym 1

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.1.14 13:13

Me trapi city, ktere nemuzu dat najevo. Anonym nechat prosim - chodi sem rodina, diky

• Citovat
  • Upravit
12185
13.1.14 13:15

No, tak me trapi malickosti, jako partnersky vztah, hrozne bytove podminky a moje vaha. A pak me trapi neco vetsiho, a paradoxne jsem se s tim naucila zit lepe, nez se vsema tema prkotinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 13:17

Mě trápí má nemoc, který se nikdy nezbavím a mám ji do konce :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1342
13.1.14 13:18

Me trápí, ze nemám pořádnou a pravou kamosku. Mel jsem, ale Ja mám děti ona ne. Je to ma kolegyně z prace. Takže samota tíži mě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Maminky i nemaminky…Pojďte napsat, z čeho je Vám smutno? Co Vás trápí? Já mám teď špatné porozchodové období a konečně vidím, že citát o tom, že smutek je jako opilý host a pořád se vrací aby nás na rozloučenou ještě jednou objal, je bohužel hodně pravdivý…
Nemluvě o tom, jak moc je mi smutno z myšlenkových pochodů jedné mé kamarádky, která nechráněně sexuje se svým přítelem s tím, že kdyby něco tak prostě půjde na potrat :( Anonym píše: Více

Ahoj, tak já nemám porozchodové období, ale ponevěrové období… :( takže ti naprosto rozumím :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Mě je hodně smutno ze smrti mého tatínka. Je to nejhorší věc v mém životě co se mi stala. A rodina jak se zachovala. Tatka by se obracel v hrobě. Anonym protože nevím jestli tu náhodou nechodí právě ta rodina.

Me trapi city, ktere nemuzu dat najevo.-přesně vím co tím chceš říct. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 13:20

Me trapi samota, jsem 3,5 roku po rozvodu a prijde mi, ze uz jsem odsouzena k samote. pracuji na smeny, tim malo vidim svou dceru. trapi me, ze vidim jak je ma mamka unavena z hlidani. ale praci na ranni ne a ne najit. prijde mi ze nemam zadny osobni zivot, prace, doma, dcera,4 zdi. nemuzu si dojit ani zacvicit. v mem okoli vsichni stastny, druhe miminko a ja uz jsem ze vseho tak strasne unavena :|
prosim o zachovani anonymity :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 13:21

Že se nám nedaří druhé miminko. :(

• Citovat
  • Upravit
4854

Když pominu co se děje okolo nás, tak je mi smutno a moc, ze nevidím mámu. Bydli v cizině a tak to zrejme zůstane navždy, i když každý den doufám o opaku.Otce nemam. Pak jsem se přesvědčila o tom, ze neštěstí nechodí po horách, ale seda i na nevinne deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mě trápí porozchodové období, asi nejvíc je mi smutno z toho, že to bohužel nedopadlo tak, jak jsem si samozřejmě představovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.1.14 13:22

Rozvádím se a je to naprosto šílený, zlej sen a těžko z toho ven :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
13.1.14 13:22

Kamaradku bych propleskla a pro sebe si udelej nejakou radost a jdi dal…uzivej si, dokud jsi volna…

• Citovat
  • Upravit
1716
13.1.14 13:23

Me trapi, ze moje 1,5 roku dcera asi presla do nejakeho noveho obdobi, kdy uz nejsem jeji milovana maminka, ale jen inventar a chce jen tata a babiiii :oops: Je to asi prkotina, ale rvu kvuli tomu od vikendu u asi po pate. Kazda mame to svoje ;)

Příspěvek upraven 13.01.14 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
13.1.14 13:23
@Allons-y píše:
Rozvádím se a je to naprosto šílený, zlej sen a těžko z toho ven :zed: :zed:
:hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek