Snad poslední diskuze o dárcích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
27.12.23 09:46
@Anonymní píše:
Tak dokončení mohu napsat už teď ráno. Tchýně nepřijede. Teď ten důvod. Jejich psovi před Vánoci odstraňovali žlázy a včera mu praskly stehy. Takže s ním dnes jedou na veterinu. Nemůže ho tam vzít přítel tchýně, musí jet také. Nemůže ani na hodinku odpoledne. Já nemám už asi slov.

A? To skoro vypadá, že ti to vadí. Nechápu tě a to chápu kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
27.12.23 09:50

Já nevím, mně přijde, že to “příště mu taky nekupuj nic” těžko povede ke kýženému cíli. Víc bych sázela na to si promluvit a dohodnout si nějaký přijatelný model, ačkoliv ani to nemusí zafungovat. Dohodnout se, že budete psát Ježíškovi nebo že si koupíte to, co chcete a ten druhý vám to zabalí…
Moje tchýně jeden rok zkusila dát dceři k narozeninám krabici chlebíčků (kterou jsme pak pochopitelně v rámci oslavy snědli). Tak jsme si taky vyjasnily, že takhle teda ne a že pro šestiletou holčičku jsou mraky jiných možností. Nasměrovala jsem ji na konkrétní obchod a fungovalo to řadu let. Teď puberťačce posílá peníze převodem na účet, protože babička nemůže chodit a puboška to stejně ocení víc. :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.12.23 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
27.12.23 09:53
@Anonymní píše:
@joli31 Mám chuť je poslat zítra do háje oba. Vše připravuji, peču 12 druhů cukroví aby měl do práce, je naklizeno i při dvou malých dětech, aby se doma cítil dobře… Co jsem dostala já? 2 x lelosi legíny, deodorant, micelární vodu, vatové tampónky, řasenku, tužku na oči a cukřenku. Ale nejde mi tak o ty dárky, jako spíš o ty jeho hloupé řeči.

Tamponky jako dárek?? 8o

• Citovat
  • Upravit
21500
27.12.23 10:30
@Zeoli píše:
Jak píšeš o těch penězích, tak blbý to je v každém případě a kdykoliv. Jste manželé, tak si přece nebudete předávat vzájemně něco, co je vaše.
Měla by ses zamyslet nad vaším vztahem. Vánoce jsou ukazatel kvality manželství a taky vztahu tchýně k tobě. :think:
Jednou bych od něho nedostala dárek k Vánocům a příště by už nedostal nic.

Tady to prelevani penez mezi manzely jako vanocmi darek se tu ted celkem rozmohlo. Jedna chce prispevek na skolne a dostane korunovou minci v obalce, dalsi chce od zeny na rodicaku prispet na herni pocitac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
27.12.23 10:47
@Anonymní píše:
Vánoce jsme slavili o den později, tak jsem si to tady pročítala a utěšovala se, že my jsme „v pohodě“. No, po včerejšku nejsme. Manžel před Vánoci brečel, že pro mě nic nemá. Vždy jsem mu odpověděla, že chci jen nějakou užitečnou maličkost. V prosinci za mnou přišel, že chce nový herní počítač, ať mu dám příspěvek, že to bude k Vánocům. Dala jsem, a pak k Vánocům dostal devět menších dárků (zvedák na motorku, balení trenek, balení ponožek, tři prodloužená trička, prodloužené kalhoty, nové boty, rukavice na motorku). Rozbalili jsme a on začal mít řeči typu: „kde jsou ty ostatní dárky, my jsme ale žebrota, čekal jsem hodně, ale tohle jsem nečekal“ u posledního jsem se rozbrečela. Jsem na RD, ví, jaký mám příjem. Navíc chtěl 10K na počítač. Nikdy jsem neřekla nic proti dárkům, co jsem dostala od něj. Tak přemýšlím, zda je tak neuvěřitelně rozcapený od své matky, která vnoučatům nedá nic, mně též nic, ale manželovi XY dárků. Zrovna zítra má dorazit. Jsem ze včerejška tak vytočená, že se mi tu zítra ani nechce sedět a pozorovat, jak si rozbalují jen oni dva.
Uf, děkuji za přečtení.

Sorry ženská, ale můžeš si za to sama. Chtěla jsi maličkost, tak jsi jí dostala. Jistě to nebyly první Vánoce, kdy ti skoro nic nedal a ty jemu ano? Když si nevážíš sama sebe, tak proč by si tě měl vážit partner? Proč mu děláš služku a sponzora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
27.12.23 10:49
@PaníBovaryová píše:
Tady to prelevani penez mezi manzely jako vanocmi darek se tu ted celkem rozmohlo. Jedna chce prispevek na skolne a dostane korunovou minci v obalce, dalsi chce od zeny na rodicaku prispet na herni pocitac.

To je tak když nemají společný účet a nehospodaří spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
27.12.23 11:25
@Anonymní píše:
Tak dokončení mohu napsat už teď ráno. Tchýně nepřijede. Teď ten důvod. Jejich psovi před Vánoci odstraňovali žlázy a včera mu praskly stehy. Takže s ním dnes jedou na veterinu. Nemůže ho tam vzít přítel tchýně, musí jet také. Nemůže ani na hodinku odpoledne. Já nemám už asi slov.

Tak to je super zpráva ne :palec: a máš klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
27.12.23 11:39
@ZuzaM píše:
To je tak když nemají společný účet a nehospodaří spolu.

To jsem pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
27.12.23 12:54
@PaníBovaryová píše:

Jak…korunovou minci???

• Citovat
  • Upravit
21500
27.12.23 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
27.12.23 13:40
@PaníBovaryová píše:
@andrasteia anonymni slunevnice tady:
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/

Asi mu to přišlo jako dobrý vtip. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.12.23 13:49

Chtěla maličkosti, dostalas maličkosti.
Proč tak blbý titulek diskuze? To jich tj zakládáš víc?
Jste X let manželé, proč to řešíš až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
27.12.23 13:50
@Dollorres píše:
Chlapi jsou nevděčný hovada.

Chovej se (piš) slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.12.23 13:54
@cecetka píše:
Asi mu to přišlo jako dobrý vtip. :,( :,( :,(

Tomu mému to přišlo extra vtipné :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.12.23 13:58
@Amassakoul píše:
Chtěla maličkosti, dostalas maličkosti.
Proč tak blbý titulek diskuze? To jich tj zakládáš víc?
Jste X let manželé, proč to řešíš až teď?

Tak jí nevadí co dostala, ale jeho reakce na její dárky pro něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria