Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kajina88 juu, to ti moc preji
jo těhotenství je asi něco za něco ![]()
@Miki07 zase si říkám, čím hůře mi je, tím lépe
tak snad to tak bude ![]()
Ahoj holky 😀 moc gratuluji novému testu 🤗 já možná zkusím ráno…. Ale nechci předbíhat. Dneska cítím od rána podbrisek, když se postavím, musím se lehce pokrčit dopredu.. jakoby křeč táhne. 🙏🏻
@Mandarinka104 no právě!! Každý lékař doporučí svým pacientkam svoje doporučené dávkování, on zná svoje pacienty snad lépe než kdokoli jiný na internetu ![]()
Já reagovala na tu tvoji super radu, že se ti nezdá dávkování, ať se znovu zeptá svého lékaře
Takže si jen rozporuješ to, co si v tom salodlouhem příspěvků napsala.
@kajina88 koukám, že si mě v odpovědi predstihla a se vším s tebou souhlasím.
Ty vogo, to je slušnej úlet tato uživatelka ![]()
@Rozinka_terka tak to už by mohl pomalu test něco ukazat, ale asi bych ještě pockala ať nejsi zklamaná ![]()
@Bellamia taky to nechápu, nám tu bude psát že sme šikanátorky, že sme jako děti, ale to ona neunese že nemá pravdu a furt jede svoje
a přát tu někomu tak hnusný věci? To ona by se měla nahlásit
já už vůbec odpovídat nechtěla, ale tohle je i na mě moc, nikdo nebude nikomu přát nic tak hnusnýho jako toto individuum
no strašný, doufam, že už se do konverzace nezapojí
ať tu dál vládne klidná atmosféra ![]()
@kajina88 přiznám se, že jsem ji chtěla nahlásit, protože jak jsem to postupně docitala, tak jsem se nestačila divit co za kydy byla schopna napsat
Ale tak snad tu už budete mít klid 😊
@Bellamia
No já jsem taky chtěla, protože jsme tu snad od ni nezažili normální příspěvek, kde by každého neopravovala, nebo neurážela
![]()
Holky, prosím, podle mě jsou všechny negativní, ale myslíte, že některý den ovu proběhla? Mám cyklus 28 dnů a ovu běžně kolem 16dc. Kdy myslíte, ze mohla proběhnout? Nebo bude? To by ale pak byla krátká LF
ve skutečnosti jsou výraznější
@Bellamia já jsem o tom premyslela taky. Poslední úprava mě vytočila do bela a to jsem hodně klidná a tolerantní. Urážet všechny okolo a nakonec sebe označit jako tu chudinku. Ne, nechci se k tomu dal ani vyjadřovat, protože to by byl sloh aspoň na dvě strany. Za mě jediná možnost je buďto nahlásit a nebo totálně ignorovat, protože takovéhle jednání nikam nevede. S některými se tady znám už delší dobu za ty 4 roky snažení, prošli jsme si ledascim, ale takovéhle jednáni jsem tady ještě nezažila, aby byl někdo takhle zlý a urážel někoho, koho vůbec nezná a vlastně k tomu neměl ani sebemenší důvod.
Ignorovat. A když to nepomůže, pak řešit dál. Nenechám se urážet a ještě osočovat, že bych byla špatná matka!!!
To je právě ta anonymita, jak píše. Proto si to dovolí. Do očí by nám to neřekla. Tohle mi někdo říct do očí, tak bych se neudržela ![]()
Nebudeme si kazit den
je pátek, víkend před námi a má být snad i slunečný. Tak proč si kazit náladu ![]()