Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
21.1.24 10:55

@bacova.mi jsi hodna :srdce: takové podpory tady :hug: to se čeká pak hned příjemnejs. Tak v tom jedem spolu a dáme si vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
21.1.24 11:22

@bacova.mi no já na ty kvasinky netrpim vůbec teda.. tak kez by to byla ta druhá varianta 😀 🤗

• Citovat
  • Upravit
854
21.1.24 11:26

@Rozinka_terka jestli sledujes ovu a víš kdy byla a mas 3 dny do MS, tak by čárka byla 100% vidět :nevim: jediné ze bys měla ovulaci dele, ale těhotenský výtok se objevuje až v druhé polovině 1. Trimestru :lol: nekdy i dříve ale to jenom hodně málo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 11:55

@bacova.mi to jsi mě uklidinila, dekuji :srdce: už ji i pocitově vnímám. Ráno jsme se snažili, je možné, že by to vyšlo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Rozinka_terka
21.1.24 12:02

@kajina88 no uvidím 😁 jdu někam na vzduch a zkusím zase zítra, pozítří… 😊 Do MS 5 dní 😌

• Citovat
  • Upravit
173
21.1.24 12:32

@Rozinka_terka já mam taky 5 dni do m/s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
21.1.24 12:39

@mama93 a zkoušela jsi testovat už?

• Citovat
  • Upravit
173
21.1.24 12:42

@Rozinka_terka zatím ještě ne mám to v plánu ve středu nejdřív 😃 u druhé dcery vím že jsem testovala 12 dpo tak to zkouším inter vydržet co nejdýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
21.1.24 12:43

@mama93 tak držím palce a dej vědět 😇

• Citovat
  • Upravit
173
21.1.24 12:58

@Rozinka_terka ano dám a taky držím palce ať to vyjde 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
21.1.24 13:35

@Rozinka_terka tak to máš ještě hodně času :lol: to je naděje velká :oops: tak proč si ji kazit negativními testy, když mas ještě 3 dny čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.1.24 15:18
@TeeRezi píše:
Ahoj holky, tak já mám 1 den vynechání ms, ale spíš to budu mít nějaký posunutý. Takže očekávám příchod té mrchy buď ještě dnes nebo zítra.. se picnu už :D Tak zas příště a už snad :dance: Všem ostatním přeji hodně štěstí, hlavně pevné nervy a ty, které již objevily dvě čárky - gratuluji :srdce:

Ahoj, jsme na tom stejně, taky mi z toho už hrabe. Mám dva dny zpoždění, chci čekat co nejdéle. Přeji Ti hlavně pevné nervy a trpělivost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
21.1.24 15:20

@kajina88 Jee, moc dekuji za povzbuzení 🤗 ♥️

• Citovat
  • Upravit
800
21.1.24 15:32

Ahoj holky, já jdu zítra k Dr optat se, jak a co. Odmítala jsem všechny hormony na podporu, teď tomu půjdu více naproti. Chci se optat co a jak, zda narůstá sliznice, jsem 19.DC, zda ovul proběhla či ne nevím, spis ne. Ale cítím stále pichani v podbrisku a šílene mě bolí prsa. Jinak plna energie a elanu, sice na odpoledni, ale ok 😀
Pokud ty příznaky patří k pms, jsem vděčná, ze se cyklus srovnává z 39,51,31 na nějaký normální a zdravější rytmus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
21.1.24 16:05

@AIWOK jen zajdi, ať víš na cem jsi 🙏🏻. Já hormony také nerada, ale jak bylo v listopadu to biochemko, tak je sam navrhl doktor a ty na vkládání jsem vzala😌 je to to jedine, co proto mohu udělat, tak poctivě po ovulaci vkládám.. teď první měsíc, tak uvidíme☺️
Cykly mas teda dlouhé.. to takhle odjakživa?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex