Snažení 35+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
15.2.18 13:29
@andelka83 píše:
@Pomka no říká se že půl roku.
Já nevím, my se na to už asi vykasleme když to do konce roku nepůjde. Já jsem i v těch 34 otěhotněla na první pokus, tak kdyby to teď nešlo nebo byl zas nějaký problém, tak bych to brala tak, že už to nemá být.

Půl roku? :think: No, dcera byla na 5. cyklus tenkrát, teď už se 5. snažíme a zatím nic. Je pravda, že ne pokaždý jsme se trefili do ovulace. Někdy ale jo a to i při dceři a nic. Druhé bych určitě chtěla, nějak se nedokážu smířit s tím, že by nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.2.18 13:30

@Pomka a kolik ti vlastne je? Mne je 38 uz, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
15.2.18 13:33

@Pomka no kdysi se říkalo dva roky. Ale to platí tak do 30. Od 30 už 1 rok. A od 35 půl roku. Není čas. Někde jsem to četla.
My máme sex poměrně často, takže bysme se měli trefovat. Je ale fakt, že když jsem byla naposledy těhotná, tak to zrovna nevím kdy ovulace byla, ale podle utz a // byl sex tak 2-3 dny před ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.2.18 13:39

Tak ony ty spermie vydrzi i nekolik dnu (podle kvality), takze i kdyz ma clovek sex 2 dny pred ovulaci, tak to muze klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
15.2.18 15:17

@warita jj, může. Akorát ať to pak nedopadne jako u nás :( ale snad ne. Mladšího syna mám ze sexu 3 dny před ovulací, to vím, a všechno bylo v pořádku. Ale taky už to je 6,5 roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.2.18 16:00
@warita píše:
@Pomka a kolik ti vlastne je? Mne je 38 uz, bohuzel…

Mne 35. No a pri dceri jsme meli sex dva dny pred a pri ovulaci. Ktera to byla, to nevim :-D no ale ovulaci si jsem jista, protoze podle utz odpovidala velikost plodu :) ja ji poznam kazdy mesic natuty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
15.2.18 17:40

Jsem se snažila na to teď nemyslet, menses samozřejmě nepřišla, tak jsem rada, ze jsem se pro jistotu na zítra objednala na vyvolavacku. Děsí mě, ze bych čekala půl roku na otěhotnění, ale jestli to tak má být, tak s tím nic nenadelam :-( jim listovku a hlivu ustricnou a zítra si po te injekci koupím nosifol. Doufám, ze ta menstruace přijde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.2.18 15:06

Holky, takže u vyvolávačky mi doktor řekl, že do 48 hodin přijde menses, max. 5 dní, ale že 90 procent žen ji dostane do 48 hodin. Já pořád nic a dokonce jsem přestala úplně špinit, nic nebylo ani po sexu :nevim: Takže si začínám myslet, že to je prostě hormonální…jestli prý nepřijde, tak mám počkat ještě celý březen a pak to začneme řešit. Já jsem měla vždycky hodně rozhozený cyklus, jakože třeba rok jsem neměla menses a můj doktor tehdy říkal, že to začneme řešit, až když budu chtít dítě. Když jsem vysadila antikoncepci, tak jsem čekala na menses třeba 2 měsíce. To jsem si nemyslela, že se to zasekne zrovna na tomhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
19.2.18 15:19

Ahoj holky. Dneska mam za sebou prvni screening a vse dopadlo na vybornou. :)
Mam pry jeste zvazit, zda chci jit na plodovou vodu, ale sama doktorka rikala, ze mame vysetreny embryo, krev taky dopadla dobre, ze si mysli, ze to neni potreba. :)
Malej ma 6,8 cm, odpovida velikosti dle posledni ms, takze dneska jsem 13+1. Termin porodu je stanoveny na 26.8.
Fotka stoji za prd, protoze se k nam otocil zady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
19.2.18 15:38
@radka.vos píše:
Ahoj holky. Dneska mam za sebou prvni screening a vse dopadlo na vybornou. :)
Mam pry jeste zvazit, zda chci jit na plodovou vodu, ale sama doktorka rikala, ze mame vysetreny embryo, krev taky dopadla dobre, ze si mysli, ze to neni potreba. :)
Malej ma 6,8 cm, odpovida velikosti dle posledni ms, takze dneska jsem 13+1. Termin porodu je stanoveny na 26.8.
Fotka stoji za prd, protoze se k nam otocil zady. :mrgreen:

chce soukromi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.2.18 16:54

@radka.vos moc gratuluju, ať pěkně roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
19.2.18 19:19

@marinana Měla jsem podobný problém. Po vysazeni HA nepřišla menses snad 7 měsíců. Pak jsem šla k lékaři a po vyvolávacce taky nic. Po další přišla, ale pak zas nic. Takže jsem pak musela užívat léky na úpravu cyklu. Vždy par dni jsem užívala tuším Orgalutran a ten cyklus se upravil. Jinak, ještě předním jsem zkoušela i bylinky a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
21.2.18 13:23

Tak dnes ráno menstruace přišla, docela křeče, ale to mi fakt nevadí. Příští středu jdu do caru, kvůli tomu, jak jsem měla před antikoncepcí rozhozený cyklus, tak snad už bude na utz čisto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.26 01:41

Ahoj, je tu někdo 35 a víc, kdo se aktuálně snaží o první dítě? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.26 09:12

@Toboe je mi 38, v září 39 a snažíme se. Sice děti mám 2, ale už jsem po 3 sc. Před 5 lety jsem porodila ve 24 tt a syn po pár hodinách zemřel. Měla jsem to za uzavřené, že mám strach být znovu těhotná, ale od ledna jsem to přehodnotila. Rozvedla jsem se a s přítelem jsme spolu 2 roky, a letos jsme si řekli, žebychom to chtěli zkusit. Přítel dítě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí