Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak menstruace právě dorazila
tak v pondělí zajdu na první odběr a hurá do 8.měsíce..:)
@Anonymní píše: Více
Zatím nevím, chybí mi ještě 9 dní do měsíčku:)
Každopádně hormonální profil mám v pořádku a ovulaci sice mám, ale celkem pozdě (až cca 19-20 den) a folikul v té době 18 mm. Prý by měl být větší, aby došlo k prasknutí. Gynekolog mi doporučil clostylbegit, že mi pomůže s dozranim folikulu a trochu mi posune dřív ovulaci
říkal, jestli chci začít už další cyklus nebo až třeba po létě.. ale já pro to chci udělat vše, takže do toho půjdu už příští měsíc..
Samozřejmě nejlepší možná varianta by byla, kdyby se zadarilo už tento měsíc..ale nechci se na to moc upinat 😐
Dnes mě navíc začal pobolivat levý vajecnik..většinou mě trochu poboliva, když má přijít menstruace..I když hodně holek tu píše, že měly stejne příznaky s ms i když byly těhotné.. ale nevím no ![]()
Každopádně hormonální profil mám v pořádku a ovulaci sice mám, ale celkem pozdě (až cca 19-20 den) a folikul v té době 18 mm. Prý by měl být větší, aby došlo k prasknutí. Gynekolog mi doporučil clostylbegit, že mi pomůže s dozranim folikulu a trochu mi posune dřív ovulaci
říkal, jestli chci začít už další cyklus nebo až třeba po létě.. ale já pro to chci udělat vše, takže do toho půjdu už příští měsíc..
Samozřejmě nejlepší možná varianta by byla, kdyby se zadarilo už tento měsíc..ale nechci se na to moc upinat 😐
Dnes mě navíc začal pobolivat levý vajecnik..většinou mě trochu poboliva, když má přijít menstruace..I když hodně holek tu píše, že měly stejne příznaky s ms i když byly těhotné.. ale nevím no ![]()
Ja měla taky příznaky jako ms a clostylbegit jsem měla též 😊 a zadarilo se po něm a mam dvojčátka už roční ❤️
Těch dvojčátek se trochu obávám
a ty jsi ovulaci předtím vůbec neměla nebo jsi ho měla nasazený taky na podporu dozravani?
Já bych byla šťastná, kdyby to vyšlo už teď bez něj, ale nechci být zas zklamaná.. takže už jsem na něj na příště pripeavena.
Ja ovulaci neměla vůbec
kamarádka ale ovulaci měla a nasadili ji ho taky a má taky dvojčátka 😀 😀 ale jak píšeš ze se snažíte teprve 8 měsícu tak nechceš s tím clostylbegitem ještě počkat? Třeba do toho roku. Jestli ovulaci mas tak tam je vysoká pravděpodobnost dvojcatek, ja jsem šťastná ze je mam ale chápu obavy.
Taky je to docela dryják, pokud probíhá ovulace, zkusila bych to ovlivnit trochu min drasticky
i když já bych byla za dvojčata vděčná ![]()
@Mista1 vděčná? Ja teda byla taky ale první tři roky byl masakr si to skoro ani nepamatuju protože jsem byla v jednom kole žádný čas na sebe ale ja teda měla ubrecena dvojčata. Ta kamarádka měla jedno dvojce hodný tak to sem zavidela ale už nikdy více!!! 😂
a drijak to teda je to mate pravdu, ja to prozvracela
A povedlo se oběma hned první měsíc při clostylbegitu?
Bylo vám při něm špatně?:)
No víš jak, já si mimčo přeji strašně moc, takže když vidím tu šanci, že se to může povest a doktor mi to i doporučil, asi do toho půjdu.
@Mista1 píše: Více
Jenže co jiného? Ovulace probíhá, ale asi nejí tak silná.
Mě se to povedlo první měsíc a te kamarádce až 4. měsíc. Mě bylo zle strašně ja to prozvracela to snazeni, byla jsem na neschopence a kamarádce bylo zle první dva měsíce zvracela pak už ne …ale doktor te určitě upozornil ze to je drijak ze? Ono nic jiného se nedá dělat opravdu pokud mas slabou ovulaci ![]()
Přesně
jasný, že zbesilé lovení duchů na testu a řešení jen oplodnění neprospívá minimálně tomu páru, ale přesně jak píšeš, někdy může být nějaký menší zadrhel, který se snadno vyřeší, ale je potřeba ŘEŠIT ne NEMYSLET