Snažení 7. měsíc - podstoupit už vyšetření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21476
9.7.24 12:52

@roryn ono jde o to dat tomu nejdriv volny prubeh a zkusit, jestli to jde. A az kdyz to nejde, resit proc. Jenze to nejde, kdyz zenu tlaci cas, protoze se devet mesicu pred tricitkou rozhodne, ze chce mit do triceti dite. :oops: Pak je z ni od prvniho mesice zoufala snazilka, ktera poklada za promarneny uz prvni mesic, kdy se nezadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.24 14:35

@malákráličice
takhle to ale nebylo, že bych se pár měsíců před třicítkou rozhodla, že bych chtěla miminko :)
prostě to je život..nejdřív jsme s manželem kupovali bydlení, pak se zasnoubili, za rok svatba a ejhle bylo mi 29. Navíc manžel do té doby nevěděl jistě, jestli už je připravený, nechávala jsem mu také čas. Takže opravdu to nebylo tak, že bych si najednou vzpomněla, že je mi tolik a musíme zabrat. Samozřejmě jsme tomu nechávali půl roku volný průběh..ale pak jsem se začala bát, že možná někde bude problém a vzhledem k věku jsem to chtěla jen uspíšit a proto si zašla s manželem na základní vyšetření :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.24 14:41

Tak holky..právě jsem to dostala..ani mě to tentokrát nepřekvapilo..zastihlo mě to v práci, takže jsem si ani nepobrečela :? :) to možná až nad tím budu zase přemýšlet večer doma..

Každopádně hurá na 9. měsíc… a 1.měsíc s clostylbegitem, který navíc začnu brát o víkendu na dovolené, tak doufám, že mi nebude špatně. Gynekolog mi říkal, abych si 13.den zašla na ultrazvuk, aby se vidělo, jak na to reaguji. Jen teď nevím, jestli se můžeme snžit i před tou kontrolou? co kdyby se ovulace šoupla na hodně brzy a my to vzhledem k pozdější kontrole prošvihli :? na to jsem se zapomněla zeptat

• Citovat
  • Upravit
940
9.7.24 15:07

@malákráličice Já se pozastavuji nad konkrétní výrokovou logikou. Říkat holce, co se snaží třeba 9 měsíců, ať to neřeší POKUD NEMÁ PROBLÉM. To ona ale neví, jestli ten problém má a aby to zjistila, musí to řešit :nevim: Až bude vědět, že mají základní vyšetření v pořádku, tak si může říct ok, nechme tomu ještě čas a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.7.24 15:11
@Anonymní píše: Více

Sex klidně mějte, pokud by byl zhruba obden, tak jedině dobře. Kdyby ovulace byla dřív, tak ji neprošvihnete a kdyby ne, tak alespoň budou pořád čerstvé spermie. Na spermie není dobré když je sex třeba jen jednou za týden, horší se tím jejich kvalita (za předpokladu že muž po tu dobu nemasturbuje).
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.24 19:46

Nechte si ještě změřit hodnoty železa a déčka. Železo hraje velkou roli v otěhotnění. Pokud ho máte nedostatek, tak tělo nedovolí, aby jste otěhotněla, protože by to pro něj bylo ještě větší nápor. Dále, mrkněte jaké normované hodnoty jsou v zahraničí, v Česku je máme hodně pod limitem a lékař řekne, že je to ok, ale není…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 18:03

Zakldatelko tak jak ti bylo? Užila si už lék? Ja ho mam brát teď o víkendu a mam docela strach. Zadarilo se už?

• Citovat
  • Upravit
4350
18.7.24 18:42

Holky, ja to mela tak, ze nam clostil nepomohl.. kontrola cca 12DC a mela jsem hodne folikulu, takže sex zakazal gynekolog, kvuli vicecetnemu tehotenstvi, kdyby nahodou. Nevim, jake mate davky, ale uvidite. Reakce jsem nemela zadne :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 22:57

Ano, právě jsem skončila 5tidenni dávku clostylu. Brala jsem Teda jen 1 denně a vždycky si ho brala až večer, abych to případně zaspala.
První den mi bylo špatně.. migréna, silná bolest hlavy, pocit na zvracení. Ostatní dny úplně v pohodě.. asi si Teda tělo muselo zvyknout.
Sex máme obden stále. V pondělí jdu na kontrolu ohledně toho, jak to vypadá s folikuly :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 23:00
@Linusren píše: Více

A vy jste sex před kontrolou neměli? Já se právě bojím, abychom neproscihli ovulaci, tak ho stejně obden máme. Teď jsem 10 DC a na kontrolu jdu až v pondělí 14 DC. Předtím jsem měla slabou ovulaci vždy až 19, 20 DC.

Toho vicecetneho se bojím taky, ale zas kvůli tomu čekat až do kontroly se mi nechce.

• Citovat
  • Upravit
4350
19.7.24 05:55

Jsou to 3 roky zpet. Tak si to uz uplne nepamatuju :lol: mozna jsme meli ten prvni mesic, nez jsme zjistili jak na to reaguju. Pak uz asi ne.. jen si myslim, ze te klidne mohli vzit na kontrolu dnes, kdyz nevis jak na to budes reagovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 06:34

@Linusren nemohli,protože mají dovolenou, tak jsem se objednala hned na pondělí právě.
Tak snad to bude v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
4350
19.7.24 06:46

Aha, to je skoda, ze maji dovcu :). Tak dej vedet v pondeli, jak to vypada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 07:03

@Linusren
Dám vědět. Jen jsi mě Teda znejistila s tím sexem, ale do pondělí se mi vážně čekat nechce 🙈 😃

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.24 21:04

Tak jak vám bylo po tom clostylbegitu? Čeká mě to taky, snažíme se 3 roky, řešíme to zatím rok. Vyšlo vám to po něm nebo zatím nevíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex