Snažení duben 2021

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
4.4.21 11:31

@Biton ale vím, že holky pijí normálně džusy, protože jim ovoce prostě nechutná, takže asi každá žena podle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.21 12:01

Ahojky, s přítelem se snažíme už přesně 3roky… Ze srandy jsem si koupila test, protože jsem si šla pro clostypegyt a testiky vycházejí stejně, ale do MS mám ještě 2dny a docela se bojím biochemického… Testy dělané čerstvé včera a čárka sílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.4.21 18:16

Dneska 9DC a zacinam mit krizi, ze to zas tento mesic nevyjde :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
4.4.21 18:38

@Llemark ten pocit znám :mrgreen:
Vždy jsem si tak do 5DPO říkala, že to klaplo a další dny už vyhlížela červenou tetku 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.4.21 20:52

Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala, zas je tady další měsíc pokusů, už asi tak dvacátý pátý :lol: Zrovna bych měla mít ovulaci každým dnem. Co mě ale děsí je, že kdyby to teď vyšlo, tak podle menstruace bych mela termín na Štědrý den :lol: má to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
4.4.21 21:18

@Kenilka to by byl ale hezký dáreček 🎁 pod stromečkem ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.4.21 21:27

@Kenilka ahoj, taky budu mit ovulaci do par dnu a toto mi az doted nejak nedocvaklo :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.4.21 21:27

@Verule.Berule no to by byl krásný určitě :) jen nevím nevim, jestli bych třeba chtěla mít narozeniny o Vánocích, chudak mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
4.4.21 21:36

@Kenilka - vítej, přidat se určitě můžeš 😊 😊 😊 😊

Jj me by termín teoreticky vycházel na cca 20.12. Ale moc šanci tomu nedávám nicméně je mi jasné ze příští týden v PI dělí budu testovat s naději ze tam ty // proste uvidím 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.4.21 21:56

Ahoj, tak já měla dostat MS v pátek (včerejší test sněhobílý, zítra zkusím opět test, tak držte palce ;) ). Pokud by to vyšlo, tak je odhadovaný termín 10. prosince, takže by to byl krásný dáreček :). No a narozeniny si člověk holt nevybírá, pořád se dá vybrat alespoň jméno a svátek může by třeba v létě (moje teta se narodila 22. prosince a jmenuje se Eva - tak to bych takové jméno raději nedala, aby to dítě mohlo slavit alespoň něco v průběhu roku ;)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.4.21 22:10
@Kenilka píše:
@Verule.Berule no to by byl krásný určitě :) jen nevím nevim, jestli bych třeba chtěla mít narozeniny o Vánocích, chudak mimčo :lol:

Hahaha, to tedy, také jsem si to tam počítala🤭 Naši měli asi také stejný úmysl před 28 lety, protože já se narodila 23.12 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.4.21 22:12

Holky, máte některá zkušenost s costilbegyt? Mně ho předepsala gynekoložka, ale četla jsem různé diskuze apod, že jsem se rozhodla nebrat ho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.4.21 23:58

@Llemark @sofie_13579 @Michelle27
Bylo by to teda pěkné překvapení, navic vetsina dětí se ani přesně v termínu nenarodí, tak to by bylo napínavé celé ty svátky :lol: mam znamou co porodila na Štědrý den, stihla s detma poveceret, dat si darky, odskocila si porodit a na Silvestra byla uz davno v klidu doma :D to bych nejak přežila, jen ten Štědrý den bych chtěla strávit s rodinou a porodit až pak :lol: nebo už mít pod stromečkem miminko :srdce:
Jej ještě ho pojmenovat Eva nebo Adam to by me pak chudak nenávidělo, my mame doma zvyky ze vzdy detem pecu dorty, pozvou si babicky a kamaráda, nafouknu balonky, dostanou rano palačinky a jinak zabavu vybira oslavenec, o Vanocich uz jsou ty aktivity tak nejak dané, tak bychom to museli nejak vtlačit do programu tomu nejmladšímu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
5.4.21 08:33

@Kenilka nikdy jsem nechtěla mimčo v zimě a už vůbec ne na Vánoce - pro nás určitě nejhezčí dárek, ale myslím si, že ten človíček by nebyl rád, kdyby slavil vánoce a narozeniny dohromady :-( ale už jsem došla k tomu, že je mi to jedno, hlavně, když se zadari a mimčo bude zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.4.21 10:13
@Biton píše:
@Kenilka nikdy jsem nechtěla mimčo v zimě a už vůbec ne na Vánoce - pro nás určitě nejhezčí dárek, ale myslím si, že ten človíček by nebyl rád, kdyby slavil vánoce a narozeniny dohromady :-( ale už jsem došla k tomu, že je mi to jedno, hlavně, když se zadari a mimčo bude zdravé :-)

Souhlasím :D já mám 23.12 a je to “peklo” v podstatě jsem nikdy neměla ani pořádnou oslavu, jelikož každý už v teple doma, tešící se na Vánoce a málokdo chce mít pod stromkem kocovinu 🤭
Já bych si přála mimčo v rozmezí duben-září 🤭, ale každopádně pokud by se narodilo někdy v zimě, tak by se nedalo nic dělat, byla bych ráda tak i tak. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí