Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Biton ale vím, že holky pijí normálně džusy, protože jim ovoce prostě nechutná, takže asi každá žena podle sebe ![]()
Ahojky, s přítelem se snažíme už přesně 3roky… Ze srandy jsem si koupila test, protože jsem si šla pro clostypegyt a testiky vycházejí stejně, ale do MS mám ještě 2dny a docela se bojím biochemického… Testy dělané čerstvé včera a čárka sílí…
Dneska 9DC a zacinam mit krizi, ze to zas tento mesic nevyjde
![]()
@Llemark ten pocit znám ![]()
Vždy jsem si tak do 5DPO říkala, že to klaplo a další dny už vyhlížela červenou tetku 😄
Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala, zas je tady další měsíc pokusů, už asi tak dvacátý pátý
Zrovna bych měla mít ovulaci každým dnem. Co mě ale děsí je, že kdyby to teď vyšlo, tak podle menstruace bych mela termín na Štědrý den
má to někdo podobně?
@Kenilka ahoj, taky budu mit ovulaci do par dnu a toto mi az doted nejak nedocvaklo
![]()
@Verule.Berule no to by byl krásný určitě
jen nevím nevim, jestli bych třeba chtěla mít narozeniny o Vánocích, chudak mimčo ![]()
@Kenilka - vítej, přidat se určitě můžeš 😊 😊 😊 😊
Jj me by termín teoreticky vycházel na cca 20.12. Ale moc šanci tomu nedávám nicméně je mi jasné ze příští týden v PI dělí budu testovat s naději ze tam ty // proste uvidím 😊 😊 😊
Ahoj, tak já měla dostat MS v pátek (včerejší test sněhobílý, zítra zkusím opět test, tak držte palce
). Pokud by to vyšlo, tak je odhadovaný termín 10. prosince, takže by to byl krásný dáreček
. No a narozeniny si člověk holt nevybírá, pořád se dá vybrat alespoň jméno a svátek může by třeba v létě (moje teta se narodila 22. prosince a jmenuje se Eva - tak to bych takové jméno raději nedala, aby to dítě mohlo slavit alespoň něco v průběhu roku
.
@Kenilka píše:
@Verule.Berule no to by byl krásný určitějen nevím nevim, jestli bych třeba chtěla mít narozeniny o Vánocích, chudak mimčo
Hahaha, to tedy, také jsem si to tam počítala🤭 Naši měli asi také stejný úmysl před 28 lety, protože já se narodila 23.12 🤭
Holky, máte některá zkušenost s costilbegyt? Mně ho předepsala gynekoložka, ale četla jsem různé diskuze apod, že jsem se rozhodla nebrat ho ![]()
@Llemark @sofie_13579 @Michelle27
Bylo by to teda pěkné překvapení, navic vetsina dětí se ani přesně v termínu nenarodí, tak to by bylo napínavé celé ty svátky
mam znamou co porodila na Štědrý den, stihla s detma poveceret, dat si darky, odskocila si porodit a na Silvestra byla uz davno v klidu doma
to bych nejak přežila, jen ten Štědrý den bych chtěla strávit s rodinou a porodit až pak
nebo už mít pod stromečkem miminko ![]()
Jej ještě ho pojmenovat Eva nebo Adam to by me pak chudak nenávidělo, my mame doma zvyky ze vzdy detem pecu dorty, pozvou si babicky a kamaráda, nafouknu balonky, dostanou rano palačinky a jinak zabavu vybira oslavenec, o Vanocich uz jsou ty aktivity tak nejak dané, tak bychom to museli nejak vtlačit do programu tomu nejmladšímu
![]()
@Kenilka nikdy jsem nechtěla mimčo v zimě a už vůbec ne na Vánoce - pro nás určitě nejhezčí dárek, ale myslím si, že ten človíček by nebyl rád, kdyby slavil vánoce a narozeniny dohromady
ale už jsem došla k tomu, že je mi to jedno, hlavně, když se zadari a mimčo bude zdravé ![]()
@Biton píše:
@Kenilka nikdy jsem nechtěla mimčo v zimě a už vůbec ne na Vánoce - pro nás určitě nejhezčí dárek, ale myslím si, že ten človíček by nebyl rád, kdyby slavil vánoce a narozeniny dohromadyale už jsem došla k tomu, že je mi to jedno, hlavně, když se zadari a mimčo bude zdravé
Souhlasím
já mám 23.12 a je to “peklo” v podstatě jsem nikdy neměla ani pořádnou oslavu, jelikož každý už v teple doma, tešící se na Vánoce a málokdo chce mít pod stromkem kocovinu 🤭
Já bych si přála mimčo v rozmezí duben-září 🤭, ale každopádně pokud by se narodilo někdy v zimě, tak by se nedalo nic dělat, byla bych ráda tak i tak.
![]()