Snažení duben 2021

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
6.4.21 19:54

@Karolinaa106
No já nevím, 95% holek tady mají za sebou roky snažení a X pokusů o umělé oplodnění. A už jsme všechny tak unavené a otupělé, že si netroufneme chtít mít něco hned :mrgreen:
Pak si slibime, že vydržíme nedělat test 10 dní. A Pak děláme test 7.den a smlouváme a hledáme důvody, proč není pozitivní. 14.den zjistíme, že negativní je prostě negativní. Pobrečíme si a otupěle se přidáváme do skupinky snažení další měsíc. Občas se najde holčina, která najde // a každým dalším měsícem každá z nás věříme, že ta další na řadě jsme zrovna my… :hug:

Měla jsem jednu kamarádku, ta se hrozně vztekala, že hned při prvním nechráněném styku neotěhotněla. Upřímně mě tím pobavila. Zvlášť když věděla, jak dlouho to trvalo mi :lol:

Syna mám přirozeně, po několika letech snažení. Nyní usiluji o dítě pomocí KET.

Hrozně moc ale přeji každému, kdo chce mít miminko, ať ho má hned a bez trápení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.4.21 20:16

@Karolinaa106 Ahoj, tak jses na tom uplne stejne jak ja. Jsem tedy zatim 10 DC, ale take se zaciname tento mesic poprve snazit. A take jsem na to hrozne upnuta a chtela bych vsechno hned🙈 😁 Tak drzim moc palce🤞 vsem samozrejme🙏 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
6.4.21 20:29

@Kalimba22 Je to šílené a obdivuji všechny které se snaží fakt dlouho, musí to být hodně na psychiku. My se snažíme o první mimi, tak uvidíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
6.4.21 20:33

@Karolinaa106 to kazdopadne, vsechny maji muj obdiv.🙏 Take se snazime o prvni…nikdy jsem jeste tehotna nebyla, tak jsem zvedava, jak to pujde😳 zatim jsem tedy plna ocekavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.4.21 20:33

Ahoj Holky, s přitelem jsme se začali snažit o miminko 😇 mam ovulaci tak snad vše bude dobré ale chci se zeptat mate nejaku zkušenost jak uchovat hlavu klidnu a nebyt nedočkava abych mnela pozitivni myšlenky?! 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.4.21 20:39

@Merris ne, ale až na to přijdeš tak si to nech patentovat 🤣…

Pracovat, najít si koníčka. A hlavně si uvědomit, že to nebude hned. Takže neočekávat zázrak… Jako když držíš dietu. Taky nejsi za dva dny hubenejsi o 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.4.21 21:15

Ahoj holky. Tak mi manžel odjel na školení na 3 dny a ja nevim kdy mam mit tento měsíc ovulaci, mozna uz byla a nepropasli jsme ji, ale nedavam si ani tak žádné šance, dnes mi přišly vysledky z magneticke resonance, kde mi našli cystu 2,5×4,5 cm vyplněnou krví. Za gynekologem se chystam další tyden, ale cely den mi to vrta hlavou, je jediné řešení laparoskopie? Otehotnet se s ni asi dobře nedá, muj doktor ji na ultrazvuku videl minule jen jako drobouckou cystu sotva centimetrovou a az na tom magnetu se ukazala celá. Na tu laparku se mi nechce, ale zase bych nerada cekala dalsi rok na miminko a dalsi případný potrat už by mě asi odrovnal. Achjo, kdy uz přijde nějaká lepší zpráva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.4.21 21:27

@Kenilka Asi to nechceš slyšet, ale první na řadě je tvé zdraví a až potom plánování rodiny. Rok se zdá jako dlouhá doba. Ale v porovnání s čím? S celým zbytkem života s tvým dítětem? Ale jdi. Rok je jen 12 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.4.21 22:34

@MamculeVerca to je úplná pravda, tohle si uvedomuju. My už 2 deti mame, chtěli jsme vzdy 3 a byl zrovna konečně ten správný čas, jenže uz se nedaři, už se snažíme od jara 2019, několikrát jsem potratila.. Možná že ted uz se konečně dam do pořádku.. chtěli jsme vekovy rozdíl takovy, aby si děti ještě společně radi hraly i s tim nejmladším, ale uz ted budou s mladsim minimálně o 4 roky, vice uz jsem čekat nechtěla :( co zbývá, žejo, některé veci si nenaplanujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.4.21 08:04

Tak ja dnes 12 DPO test negativní.. Fakt jsem si byla jista, ze to vyšlo..
No nic, ještě, ze to plození dětí, není žádné utrpení, ale radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.4.21 08:22

@Kalikaje jojo. Plození děti u kterého jsi jen ty a manžel je určitě příjemnější, než akt se sestřičkou, plným močový měchýřem, doktorem a pipetou 🤣… Jaksi to postrádá tu romantiku 🤣…

Mě tahle romantika čeká naštěstí ještě v dubnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.4.21 08:38

@MamculeVerca :D :D mas pravdu, tam ta romantika moc není, na druhou stranu.. Diky za to, že i takové možnosti jsou :) i když ja bych se tomu ráda vyhla (a kdo asi tak ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
7.4.21 09:39
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky dneska tohle v limitu. Nic ještě není 100% ale já tam náznak vidím takže budu věřit že zesílí. Vidíte to taky? :)

Také vidím a přeji ať sílí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.4.21 10:09

Zpoždění MS

Ahoj, dnes je to 5. den zpoždění MS (měla přijít v pátek 2. dubna, poslední MS 5. března), cykly mám pravidelné několik let - 28 dní. Dnes ráno jsem dělala test a nic. Už cca 3 dny mám „dole“ :lol: (lepší přirovnání mě nenapadlo) vlhko, vždy mám pocit že to už musí být MS, ale nic, jen čirý (průhledný) výtok. Co si o tom myslíte? Na gyndu jsem objednaná 6. Května (takže kdyžtak budu s doktorkou), ale to je za dlouho, tak by mě zajímaly vaše reakce. Díky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.4.21 10:40

@Hanulik17
Pokud máte zpoždění MS a máte podezření, že jste těhotná, doporučuji těhotenský test. Nejlépe z krve v laboratoři.

Vynechání menstruace bez příčiny je určitě důvod si ke gynekoložce zajít dříve, než za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí