Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.4.21 14:47

Hezky den holky,
pravidelne tu ctu vsechny vase prispevky a beru si z nich vsechny cenne rady. Vsem snazilkam preji hodne stesti :kytka:! Ja se dnes 10DPO necitila rano jako obvykle a ejhle na testu viditelny duch. Tak uvidime za par dni. :dance: Ta vnitrni pohoda dela fakt hodne. :)

• Citovat
  • Upravit
1960
10.4.21 18:02

@anonymni paráda k duchovi gratuluji at pěkne sili :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.21 18:51

Ahoj holky, přiznám se, že my jsme se po čtyřletém neúspěchu snažit přestali.
V posledních dnech se mi ale stále motá hlava tak jsem si řekla, že zkusím test. Dělala jsem z hodně odpolední moči, ale čárka na mě vykoukla hned. I když jsou obě slabé. Co myslíte můžu se radovat.?

• Citovat
  • Upravit
2670
10.4.21 19:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přiznám se, že my jsme se po čtyřletém neúspěchu snažit přestali.
V posledních dnech se mi ale stále motá hlava tak jsem si řekla, že zkusím test. Dělala jsem z hodně odpolední moči, ale čárka na mě vykoukla hned. I když jsou obě slabé. Co myslíte můžu se radovat.?

Ony jsou obě čárky špatně vidět :mrgreen:
Ale jinak gratuluji, je to tam :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 17:30

@Verule.Berule mě se to moc nezdá. Neměla by být ta kontrolní čárka tmavší? Pořád nad tím přemýšlím 😀

• Citovat
  • Upravit
2670
11.4.21 17:44
@Anonymní píše:
@Verule.Berule mě se to moc nezdá. Neměla by být ta kontrolní čárka tmavší? Pořád nad tím přemýšlím 😀

Kolik dní máš cca od ovulace?
Zkus třeba za dva dny další test..
Kontrolní by měla být tmavší, ale třeba máš značku, co má méně barviva :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.21 18:05

@Verule.Berule to já právě nevím kolik dnů. Mám hrozně rozházené cykly. Povětšinou bez ovulace dle lékařů. Takže bůh ví. Zítra zkusím další test a uvidím.

• Citovat
  • Upravit
423
11.4.21 19:47

@Biton jsi hodná, děkuji za podporu. Tohle nemá konce. Byla jsem posledni mesice úplně vyrovnana, spokojena, šťastná, vlastne jsem na těhotenství ani moc nemyslela, věřila jsem že už prijde prostě, dokud jsem nedostala ty špatné výsledky a doktor me pak tak odpalkoval. Ale budu se snažit dál :) tento mesic jsme meli sex v plodnych dnech snad jen jednou. A ja vlastně ani ted nevim jestli je bezpečné otěhotnět, podle doktora je to vlastně všechno v pohodě. 😃 tak prostě jdu do toho po hlavě! :D jak se daří tobě? Jak dlouho my se ještě v tech diskuzích budeme potkávat nez otehotnime?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
11.4.21 22:08

@Kenilka vůbec není zač…od toho tu přece jsme :-) já doufám, že už dlouho ne a pak se sejdeme v termínovce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 16:12

Ahojda holky, poctive od zacatku sleduji dubnové snazilkovani a přidávám se do klubu, zajimal by me Vas nestranný nazor na vec.

Je mi 31,cyklus mam promenlivy 28-36 dni, posledni ms 19.3.,o mimi se aktivne snazime teprve od konce brezna. Ovulace probehla 3.4.,očekávaná mrcha 17.4. Posledni tri dny mam neprijemne bodani a tlak v pravem podbrisku. Ze strachu jsem zasla na kontrolu a dr rekla, ze mam cystu. O velikosti ani nejake nutnosti zákroku se vubec nezminovala.Asi bere jako samozrejmost, ze se vstřebá. Nez jsem se stacila na neco zeptat, uz jsem byla venku z ordinace :roll: muj zrejme hloupy dotaz-myslite si, ze je tu sance, ze cysta vznikla pod vlivem uhnizdovani se plodu a obecne zvýšením hormonu v tele? je tu sance byt tehu? na cysty ani bolesti pred ms jsem nikdy netrpela. Bodani a tlak trva 3.den, dnes jsem 9DPO, coz by nidaci odpovidalo, ale uz jsem tak poblaznena ze vseho cteni, ze si nechci nic vsugerovavat.Test si samozrejme udelam, ale je brzy.Do te doby asi zesilim :( Prosim o Vase nazory a zkusenosti, snad se dozvim spetku neceho pozitivniho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2670
12.4.21 17:27
@Anonymní píše:
Ahojda holky, poctive od zacatku sleduji dubnové snazilkovani a přidávám se do klubu, zajimal by me Vas nestranný nazor na vec.Je mi 31,cyklus mam promenlivy 28-36 dni, posledni ms 19.3.,o mimi se aktivne snazime teprve od konce brezna. Ovulace probehla 3.4.,očekávaná mrcha 17.4. Posledni tri dny mam neprijemne bodani a tlak v pravem podbrisku. Ze strachu jsem zasla na kontrolu a dr rekla, ze mam cystu. O velikosti ani nejake nutnosti zákroku se vubec nezminovala.Asi bere jako samozrejmost, ze se vstřebá. Nez jsem se stacila na neco zeptat, uz jsem byla venku z ordinace :roll: muj zrejme hloupy dotaz-myslite si, ze je tu sance, ze cysta vznikla pod vlivem uhnizdovani se plodu a obecne zvýšením hormonu v tele? je tu sance byt tehu? na cysty ani bolesti pred ms jsem nikdy netrpela. Bodani a tlak trva 3.den, dnes jsem 9DPO, coz by nidaci odpovidalo, ale uz jsem tak poblaznena ze vseho cteni, ze si nechci nic vsugerovavat.Test si samozrejme udelam, ale je brzy.Do te doby asi zesilim :( Prosim o Vase nazory a zkusenosti, snad se dozvim spetku neceho pozitivniho :nevim:

Ahoj, já měla cystu v únoru, dokonce jsem po MS špinila 14 dnů v kuse, stejné bolesti jako popisujes ty, Dr. na gyndě mi našla cystu na pravém vaječníku a prý i březnovou ms můžu mít,,rozhazenou"+ bolesti z,, nafouklé" cysty, prý se časem vstřebá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.21 17:35

Ajaj, preji brzke uzdraveni! :srdce: Cysty jako takove se az tolik nebojim, dnesni medicína ja na velmi dobre urovni. Kdyby to bylo akutni, neposle me domu bez jakýchkoliv doporuceni :nevim:

Zajima me spis, jestli je mozne, aby ta cysta vznikla v dusledku zacinajiciho tehotenstvi a zda nemohly byt bolesti spjaté i s uhnizdovanim plodu :roll: asi nezbyde nez cekat, doktora tu asi nemame :D

• Citovat
  • Upravit
2670
12.4.21 21:56
@Anonymní píše:
Ajaj, preji brzke uzdraveni! :srdce: Cysty jako takove se az tolik nebojim, dnesni medicína ja na velmi dobre urovni. Kdyby to bylo akutni, neposle me domu bez jakýchkoliv doporuceni :nevim:Zajima me spis, jestli je mozne, aby ta cysta vznikla v dusledku zacinajiciho tehotenstvi a zda nemohly byt bolesti spjaté i s uhnizdovanim plodu :roll: asi nezbyde nez cekat, doktora tu asi nemame :D

Tak s tím ti opravdu dokáže poradit jedině tvá doktorka na gyndě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.4.21 00:46

Ahoj holky, chtěla bych znát názor, možná zkušenost? :) o miminko se snažíme už cca rok, ale menstruace si chodila jak chce, poslední 3 měsíce je to skoro na den. No, mam to dostat za 4 dny, ale už asi 4 dny, se mi hrozně zvedá žaludek, když cítím syrové maso. 3 dny mi bylo vážně ouvej, byla jsem celkem unavená, a měla jsem furt „žaludek na vodě“ ale chuť k jídlu jsem měla.. ale jak cítím maso, je zle. Nebo ochutnam salám, cokoliv jde mi to nahoru. :nevim: a chodím i docela často čurat.. dnes mi bylo mnohem lépe, ale bolí mě podbřišek. :roll: tak se bojím že to dostanu a zase z toho nic nebude. :think: nějaký zkušenosti? Doma máme skoro 5ti letého syna. :P
Myslíte že tu šance je? :dance: :nevim: děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 06:34

@hanca9 Ahojda, nevim, jestli neni na pachy dost brzy, ale kazde telo je jine. Pokud vylozene netrpis na premenstruacni syndrom, tak bolest v podbrisku je typickým počátečním příznakem. Na mnoha článcích jsem se docetla, ze nidace (uhnizdovani miminka) se deje mezi 6-10DPO a krome lehkého spineni muze způsobovat prave ono zmíněné pobolivani v podbrisku. Nekdy se na diskuzich udavalo konkretne rypani, tlak, bodani az krece. Takze moje odpoved - podle me tu malinkata sance urcite je :srdce: ;)

Jinak co se tyka me otazky, i na tu jsem prakticky dohledala na jinych vláknech odpoved - cysta velmi casto vzniká v dusledku pocinajiciho tehotenstvi, jedna se o zapouzdreni žlutého teliska na vaječníku, ze ktereho doslo k oplodnění. Casem by se mela vstrebat, riziko pro miminko velmi male, kdyz se to hlida. Tak snad to nekoho uklidni stejne jako me ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex