Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
13.4.21 18:13

Ahoj holky, tak já už nevím. Mám po spontalním potratu a ZT ve 12 tt. Teď je to druhý měsíc, co se snažíme od revize. No včera jsem měla strašné tlaky v podbřišku, tak jsem si udělala test, protože už jsem přemýšlela jet i k dr., vzhledem k nedávné revizi a bolestem. Nakonec jsem testu udělala víc protože všude byl duch(dva druhy testu). Břicho furt pobolivá a dnes odpoledne silná nevolnost, rozhodně to není vsugerované. Lezu po 4 pomalu furt ke kyblu. Zaráží mě, že mám 30ceti denní cykly. Dnes jsem teprve 22 :P den. Je to vůbec možné?? Kdybych to nezažila, neviděla tak bych tvrdila, že to možné snad ani není, takhle brzo :zed: :zed: budu ráda za každý názor, protože fakt nevím co to může být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.4.21 20:59

@Biton no,snad to počítám dobře :nevim: dnes jsem 25DC měla bych to za 3 dny dostat :nevim: naštěstí doma test žádný nemám, a radši nekoupila, aby mě to nenutilo :P :lol: test jsem si dělala asi týden zpět a byl negativní :nevim: tak mám strach :,( ale furt tomu hodně věcí nasvědčuje, snažím se to neřešit. :roll: ale, když je mi z plno věcí blivno tak to moc nejde. No budu se modlit, aby to tam bylo :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.4.21 21:04

@Tereza202081 můžu tiše gratulovat :srdce:
Můžu říct, že mě je podobně, s rozdílem že jsem ještě nevrhla :lol: ale když máš ducha, tak si myslím, že už není ani nad čím přemýšlet. A objednat se na gyndu :andel: :hug: držím palečky ať vše vyjde jak má :P :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:02

Ahoj holky. Já se k vám přidám. Naposledy jsem tu byla koncem minulého roku a už se pomalu těšila na srpnový miminko, ale skončilo to potratem, revizí atd. Od té doby jsem tu nebyla. Nicméně teď v dubnu jsme to zkusili a mě se poslední dny dějou dost zvláštní věci :mrgreen: nijak extra jsem se nikdy nehlídala a to ani před tím, když jsme plánovali první dceru, která přišla až skoro po roce. Nějaký PMS mi nic neříká… Nicméně teď jsem 26DC, za týden bych to měla dostat (jako modlím se, aby ne :andel:) a myslím si ze jsem 9-10 DPO nicméně mě je poslední dny docela blbě :mrgreen: :mrgreen: ja se musím smát, protože mi přijde absurdní, abych měla nějaký příznaky týden po případnem oplodneni. Ale každou chvilku se mi zamotá hlava, předevčírem mi celý den bylo na zvracení, palila mě zaha (to mě doprovázelo celé těhotenství s dcerou docela ukrutně od začátku az do konce) tři dny mě bolej prsa, který mě nikdy před tím nebolely - už jsem i hledala věci kterými jsem si oduvodnovala bolest :-DDD no a občas mám takový chvilkový návaly od žaludku. Zkusila jsem dneska test, ale jen proto, že se.mi tohle děje a nic tam nebylo, což jsem předpokládala. Nicméně je tu některá, která má taky do týdne dostat MS a už ji z toho hrabe :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
13.4.21 23:15

@T3r3zi3 ahoj nejspíš jsme byly ve stejné skupince, taky jsem čekala srpnové miminko a bohužel to skončilo ZT a revizí…tak snad se brzy opět zadaří a najdeš na testu // 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:20

@Majiss tak to jsme asi byly. ;)
A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.4.21 23:22
@T3r3zi3 píše:
Ahoj holky. Já se k vám přidám. Naposledy jsem tu byla koncem minulého roku a už se pomalu těšila na srpnový miminko, ale skončilo to potratem, revizí atd. Od té doby jsem tu nebyla. Nicméně teď v dubnu jsme to zkusili a mě se poslední dny dějou dost zvláštní věci :mrgreen: nijak extra jsem se nikdy nehlídala a to ani před tím, když jsme plánovali první dceru, která přišla až skoro po roce. Nějaký PMS mi nic neříká… Nicméně teď jsem 26DC, za týden bych to měla dostat (jako modlím se, aby ne :andel:) a myslím si ze jsem 9-10 DPO nicméně mě je poslední dny docela blbě :mrgreen: :mrgreen: ja se musím smát, protože mi přijde absurdní, abych měla nějaký příznaky týden po případnem oplodneni. Ale každou chvilku se mi zamotá hlava, předevčírem mi celý den bylo na zvracení, palila mě zaha (to mě doprovázelo celé těhotenství s dcerou docela ukrutně od začátku az do konce) tři dny mě bolej prsa, který mě nikdy před tím nebolely - už jsem i hledala věci kterými jsem si oduvodnovala bolest :-DDD no a občas mám takový chvilkový návaly od žaludku. Zkusila jsem dneska test, ale jen proto, že se.mi tohle děje a nic tam nebylo, což jsem předpokládala. Nicméně je tu některá, která má taky do týdne dostat MS a už ji z toho hrabe :D :D :D

Já se hlásím, jsem 28dc ale cykly 31-36 a ty dny tak pomalu utíkají. Já právě trpím na PMS a mám to stejně jako ve všech cyklech, tak nevim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
13.4.21 23:26

@T3r3zi3 zatím se nám od revizi nezadarilo tak uvidíme tenhle měsíc…dneska jsem 1-2DPO takze si ještě chvíli počkám a nezbývá než doufat, že se zadaří :andel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:27

@Karolinaa106 mě se po ty revizi právě dost prodloužily cykly na těch 32 dní. Kdyby mi nic nebylo, tak to neřeším, za týden bych viděla zda přijde. mrcha nebo ne a na základě toho udělala test…ale tyhle patálie okolo, to mě prostě dostává 🤣 hlavně cejtim v podbřišku takový divný pnutí… Přijdu si jak blázen, že na sobě pořád něco vidím, ale vím, že je to reálný a ba naopak se to snažím logicky vysvětlit. O to spíš jsou tyhle dny vím dal nekonečný. Přeju ti aby tenhle měsíc mrcha nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:29

@Majiss kdy jsi na ni byla? Vy jste začali zkoušet hned po sestinedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
13.4.21 23:37

@T3r3zi3 na začátku ledna a ano doktorka nám řekla, že máme nechat proběhnout jednu MS a mužem se začít snažit… Kdy si na ni byla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:40

@Majiss 3.12.20
Pak sestinedeli, a mě dr.rekl tři cykly. Přičemž po sestinedeli bylo všechno ok. Tak člověk, aby si vybral :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
13.4.21 23:49

@T3r3zi3 jiný doktor jiný názor no…a to si šla na revizi někde v začátku těhotenství ne? Já až v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.21 23:56

@Majiss 7tt brzo. Každopádně i když jsem se z toho nezhroutila, tak člověka to zamrzí fest. Orvala jsem to a jdeme dál… Snad už to nebudu muset nikdy postupovat… Přála bych to všem holkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
14.4.21 00:56

@T3r3zi3 tomu rozumím měla jsem tu podobně u mě v 8tt zjistili, že mimču tluče pomalu srdíčko a velikostně neodpovídá…další tři týdny byly plný smutku a nejistoty a ač jsem měla čas se připravit na to, že to nejspíš nedopadne stejně jsem to ořvala a do teď si občas uvědomím, že už bych měla teď bříško a cítila pohyby na tak 🙃ale jak si psala jede se dál a taky doufám, že už tohle nezažiju ač jsou to všechno začátky i tak je to ztráta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí