Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Llemark @Love93 @Kalimba22 holky, budu za blázna, ale jsem dneska asi 3dpo a teď večer jsem cítila pnutí v podbřišku (a v jednu chvíli i jakoby na obou stranách zároveň). Ale na nějaké příznaky je hodně moc brzo - ledaže by ovu byla dřív než si myslím ![]()
@Biton píše:
@Llemark @Love93 @Kalimba22 holky, budu za blázna, ale jsem dneska asi 3dpo a teď večer jsem cítila pnutí v podbřišku (a v jednu chvíli i jakoby na obou stranách zároveň). Ale na nějaké příznaky je hodně moc brzo - ledaže by ovu byla dřív než si myslím
Jak píšeš ovu mohla byt klidne dva dny dříve a pak tyhle pocity klidně můžou byt 🙂 já pořad něco v podbrisku cítím je to zvláštní
@Verule.Berule napodobne🙏 ♥️️ mohl by ten blaznivy duben dve carky prinest nam vsem♥️️
@Biton píše:
@Llemark @Love93 @Kalimba22 holky, budu za blázna, ale jsem dneska asi 3dpo a teď večer jsem cítila pnutí v podbřišku (a v jednu chvíli i jakoby na obou stranách zároveň). Ale na nějaké příznaky je hodně moc brzo - ledaže by ovu byla dřív než si myslím
Ano, vítej i v mém světě
tak snad to vyjdee ![]()
Ahoj holky, tak to je super, ze v tom nejsem sama
Ja mam mit ms taky cca 26, tak jsem zvedava. Ted jsem poctive delala ovu testy, sice jsme to pojistili jen 2× - obden, ale nadeje umira posledni.. ![]()
@Llemark ono kolikrát stačí třeba jen jednou v plodném období a miminko si k vám najde cestu ♥️️
@Llemark vždy je šance, když máš nechráněný sex v plodném období ![]()
To se nás tento měsíc sešlo nějak hodně se stejnými,, příznaky". Doufám, že nám to všem vyjde…držím palce
Já se dneska probudila s bolesti hlavy (občas trpím na migrény, ale to dneska není,,,jen" bolest hlavy). U nás je upršené počasí, takže to na náladě moc nepřidá. Jak se máte vy?
@Verule.Berule @Biton holky ja vim, ale uz se snazim byt vic nad veci at me to zas nesemele
dekuji za povzbuzeni
taky Vam vsem drzim palce ![]()
Jinak ja mam dnes bolest v brichu spis uprostred, nalada diky pocasi nic moc, vidim to na cely den u tv ![]()
Ahoj holky, tak ja dnes furt skrundani v podbrisku a trosku bolest v krizi. A nohy mam takove tezke… fakt jak den pred ms.. divny. Jinak nalada docela dobry, ale pocasi je takovy odpocivaci.😴