Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
17.4.21 11:22

Já se hlásím s tlakem v podbříšku, jde to i do beder, celkově dost malátná. Jak říkáte jak kdybych to měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.4.21 11:25

@Love93 kolik jsi dni po ovu? Muze to byt i priznak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.4.21 11:27

Co to je???

Zdravím vás, dámy. Už dlouho sem chodím okounět, a dnes jsem byla nucená se registrovat a poprvé i něco napsat.
Mám dotaz (či prosbu). Asi před dvěma měsíci jsem začala užívat gynex. Dříve cyklus cca 28 dní a ovulace v polovině (dle aplikace). Následně cyk. spíše 25-26 dní, ovulaci jsem začala měřit testy a měřila teplotu. Trpím na ovulační bolesti, takže ji většinou poznám. Samozřejmě jsem zjistila, že je o mnoho dní později, ne v přesné polovině. Menstruace mi ale vyjde dle aplikace vždy na den přesně, s přesnými příznaky a průběhem, vždy 5 dní komplet. A teď.
Ovulační test vyšel silně pozitivní 5.4. odpoledne. Styky viditelné v kalendáři (srdce). Podle aplikace přesně na den očekáváné MS 15.4. (27DC) mě začalo pobolívat břicho a večer na toaletě jsem zvláštně zakrvácela. Od té doby mě pobolívá břicho ve vlnách (něco mezi ovu a menstruačníma bolestma) a lehce špiním. Menstruace jako taková to není. Nemám ani pupínky či PMS (jsem jen standardně náladová a nas*aná 😁).
Teplota také ukázkově v den předpokládané MS klesla, ale opět stoupá. Dnes jsem ráno zkusila test. A! Já, která nikdy u nikoho žádné duchy nevykoukala, a sama s pláčem oslavila první bledou čárku na OT, protože jsem vždy všechny testy měla jasně a ukázkově negativní, tam dneska čárku zahlédla. Během dvou minut. Prostě jí vidím. 😳 Mohla by mi, prosím, některá z vás říci svůj názor? Jde mi hlavně o to pobolívání břicha a špinění. Čekala bych buď MS nebo nic (nebo alespoň ne pobolívání). Je z mých údajů patrné, jak dlouhá je asi LF? Zdá se být vše ok a příznivé? Děkuji moc za každý tip. Jsem laik a nemám s kým konzultovat. Níže přikládám přílohu. Ještě jednou díky a přeji hezkou sobotu! ☺️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.4.21 11:30

@Llemark dneska jsem 5 - 6 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 11:38

Holky tak u me to nedopadlo…jdu pro cokoladu, vecer si dame sklenicku vina a radim se do skupiny snazilky kveten 2021 :( pripadne je tu nejaka z vas s PCOS? Muzeme si zalozit vlastni skupinu 🤔

• Citovat
  • Upravit
262
17.4.21 11:44

Tak kdo všechno tady psal, že si připadá jak blázen a má ani ne týden po ovulaci jasný příznaky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jako mě ten duben přijde, že je úplně na hlavu postavenej. Jasný příznaky mám už skoro 14 dni. zacalo to pár dní po případnem oplodneni… Jako hooodne brzo a mrchu neočekávám v pondělí.
Dneska jsem nevydržela a zkusila test. Jako nevím jestli už mám fakt zatmění mozku a měla bych fakt šílenej vytlem, kdybych byla fakt těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale přijde mi že tam něco vidím. Co myslíte, nebo maj jen haldy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.4.21 11:52
@T3r3zi3 píše:
Tak kdo všechno tady psal, že si připadá jak blázen a má ani ne týden po ovulaci jasný příznaky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jako mě ten duben přijde, že je úplně na hlavu postavenej. Jasný příznaky mám už skoro 14 dni. zacalo to pár dní po případnem oplodneni… Jako hooodne brzo a mrchu neočekávám v pondělí.
Dneska jsem nevydržela a zkusila test. Jako nevím jestli už mám fakt zatmění mozku a měla bych fakt šílenej vytlem, kdybych byla fakt těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale přijde mi že tam něco vidím. Co myslíte, nebo maj jen haldy. :mrgreen:

Aaaa :dance: já tam teda něco vidím, že by ten duben byl tak plodný :kytka: :hug: taky to tak mám, že to cítím cca od 4 dpo. Kolik si DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
17.4.21 11:53

@queenbeee hezká čárka…vypadá to dobře…přeji ať sílí :-) špinění v den ms mohla být nidace nebo některé ženy v den, kdy má přijít ms tak špiní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
17.4.21 11:55

@T3r3zi3 vidím :-) přeji ať sílí :-) kolik jsi DPO a kdy že ti začaly ty,, příznaky"?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.4.21 11:57

@Love93 asi 12DPO to je právě ta prča, že já ani nevím kdy byla přesně ovulace…vzala jsem to tak nějak od oka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a hlavně největší Hard je, že to je první pokus od revize v prosinci a fakt bych cumela jak blázen, kdyby to vyslo na první dobrou, ještě tímhle stylem…nooo asi teď, zkusíme, uvidíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teoreticky digitalni clear blue by mi to měl už ukázat ne? Ale počkám do toho pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.4.21 11:58
@T3r3zi3 píše:
@Love93 asi 12DPO to je právě ta prča, že já ani nevím kdy byla přesně ovulace…vzala jsem to tak nějak od oka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a hlavně největší Hard je, že to je první pokus od revize v prosinci a fakt bych cumela jak blázen, kdyby to vyslo na první dobrou, ještě tímhle stylem…nooo asi teď, zkusíme, uvidíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teoreticky digitalni clear blue by mi to měl už ukázat ne? Ale počkám do toho pondělka.

Podle mě už by ti to ukázal i dnes :dance:, 12dpo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.4.21 12:05

Tyjo holky, vidim, ze duben fakt jede! Vsem gratuluji! At carky sili! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.4.21 12:07

@Biton ahojky. No ovulace podle mě byla nějak mezi 4.-6.4… ASI :nevim:
Sex 3.4. a JASNÝ příznaky mám od 9.4. kdy mi bylo blbě od žaludku a kápnu božskou, nejsem žádnej puritán… Ale kouřila jsem Iqos a první co mi naznačilo POZOR něco se asi děje byl ten fakt, že mi přestal chutnat a od ty doby jsem si nezakourila. Pak se přidala bolest prsou, navalovani od žaludku, motala se mi hlava, palení žáhy, předevčírem šílená migréna… Byla jsem že všeho tak zblbana, že jsem si dělala pro jistotu i test na Covid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, ale ten byl naštěstí negativní. Takže Příznaky jsem měla strašně brzo a fakt nic vsugerovanyho, protože jsem po revizi a řekla jsem že to hrotit nebudu a Že to přijde ve správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.4.21 12:07

@Love93 tak to jsme na tom stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.4.21 12:26

@Llemark zatim nechci radeji vubec predbihat🤞 ale zvlastni to je..nebo se jen vic pozoruju😅 😅 @T3r3zi3 @queenbeee ja carku vidim u obou holky🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí