Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanca9 nevím kolik jsi přesně DPO, ale co jsem četla tady na diskuzích, tak některé ženy v době, kdy měla dorazit ms, tak spinili a byli tehu
tak držím palce ![]()
@Lenka.mlade určitě to bude dobrý…věř mimi…třeba jen prasklá nějaká cévka…jinak krásný a gratuluji ![]()
Holčičky tak já i přes miny ducha, kterýho jste viděly i vy, jsem to dneska dostala. Tak třeba květen, nebo červen nebo někdy
vyjde to až bude správný čas. Nicméně bych ten další měsíc ráda podchytila OVU, s jakými OVU testy máte dobrou zkušenost? Já kupovala nějaký v DM, ale to by mě vyšlo na majland, poraďte. Případně zasvětila by mě některá do začátku s měření bazální teploty
děkuju ![]()
A jinak těm co našly dvě čárky tiše gratuluji ostatním držím palce a přeji pevné nervy
@T3r3zi3 to mě mrzí
ale teď to určitě vyjde
já si občas koupila testy Ovular (je jich 5 v krabičce), ale co jsem četla, tak mají ženský dobrou zkušenost s testy z Benu lékárny nebo z Aliexpressu. Dobrá je aplikace Premom, kam nahraješ fotku testu a ona ti vyhodnotí, zda sílí a blíží se ovu. Měřit musíš každý den, ve stejný čas, hned co se probudíš, po spánku 3 nebo 4h v kuse a nesmíš vstát z postele a měřit celý cyklus na stejném místě (v puse pod jazykem nebo v pochvě).
@T3r3zi3 podle toho kde měříš
pokud v puse, tak klidně můžeš měřit i když máš ms…a taky záleží, jak dlouhé máš cykly…pokud krátké a máš brzy ovu, tak to chce začít měřit brzy, protože ovu poznáš zpětně, když máš 3 vyšší teploty po 6 nízkých teplotách…jo a dobrá na zapisování a vyhodnocování teplot je apka fertility friend
@T3r3zi3 mrzi me to, u me to same…pres zachyceneho dusika nic, menstruace a delala jsem test i tak, jestli to neni krvaceni i v tehotenstvi, ale na testu uz vubec nic, ani maly dusicek
ach jo, pro me uz velmi dlouhe snazeni (skoro 3 roky)
@Anonymní píše:
@T3r3zi3 mrzi me to, u me to same…pres zachyceneho dusika nic, menstruace a delala jsem test i tak, jestli to neni krvaceni i v tehotenstvi, ale na testu uz vubec nic, ani maly dusicekach jo, pro me uz velmi dlouhe snazeni (skoro 3 roky)
Tak to mě u tebe mrzí o to víc. 3 roky je fakt dlouho. Ale člověk nesmí ztrácet naději. My jsme to zkusili poprvé po revizi…ani jsem nečekala že by to vyšlo. Moc ti držím palce.
![]()
@Biton jeeeej teď si přijdu jak blbec
jdu trochu pogooglit ohledně toho a na ty appky cos mi doporučila určitě mrknu ![]()
@T3r3zi3 prosím tě, úplně v klidu…od toho jsme tady
…taky jsem si toho hodně načetla tady na diskuzích…mám zkušenost mizivou (měřila jsem 3 měsíce)
Tak je tu zase 1.DC jak jsem očekávala. A taková bolest bricha jako tento měsíc mě nepotkala už věčnost, snad jen pri porodu. A za ty dlouhe mesice už ani nemám co nového napsat, porad je to dokola to samé.
tohle jsou nejdelší 2 roky meho života. ![]()
@Kenilka to mě mrzí
, ale určitě se brzy zadaří…nám všem tady ![]()
@Kenilka Ahoooj. Já dnes 2DC tak můžem to čekání krátit spolu
![]()
@T3r3zi3 ja kupujem len dr. Max, 7ks za 100kc a často majú akci 2+1 takže to je 21ks za 200kc.. Majú veľa farbiva, takže sú pekne vidieť rozdiely ![]()