Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem nevydrzela a ja teda 9dpo snehobilo, ani naznak.. takze dalsi zkusim az v nedeli. Zbytecne plytvani
![]()
@Love93 u tebe to vypada slibne, taky tam neco malicko vidim, super ![]()
@hanca9 ahoj
nepouzivala jsi nejake bylinky nebo doplnek stravy pro podporu otehotneni? To muze rozhazet cyklus.. me to takhle udelal kontryhel v breznu
@Llemark vůbec nic? Ani když tu fotku ztmavis? Ale tak 9dpo je brzy na nějaké závěry…
Příspěvek upraven 21.04.21 v 09:15
No holky já jsem vážně zvědavá, kolika nám ten duben přinese pozitivní testy 😍 to čekání je šílené
@Llemark Jako je fakt; že se cítím jinak. Ale muže to byt autosugesce že 😇 kdo ví. Snad bude sílit! ❤️️
@Biton ja ho nefotila, vazne tam nebylo vubec nic. Treba se to jeste nejak vybarvi dalsi dny.. Byla jsem vnitrne vyrovnana uz vcera s tim, ze to nevyjde. Dokonce jsme meli s pritelem vecer pred spanim konverzaci, ze to pristi snazeni zkusime opravdu kazdy den v prubehu plodnych dnu a jestli ani to nepomuze, tak se objednam ke gyn. na “poradu”.. jen me hloda myslenka, ze bych se objednala uz ted hned po ms. Je mi 32 a jsem bezdetna
@Llemark ahojky. 9DPO je fakt hodne brzo. Nehazela bych fintu do žita.
Jinak se to tu dost rozjelo, co pravda. Myslím, že jsme se tu sešly fajn holky. Právě se řešilo, že komu to nevyjde v dubnu, jestli nezůstaneme tady ![]()
Já jsem také pro, aby jsme tu zůstali, i když nám to nevyjde všem
achjo už ať je neděle, vůbec to neutíká ![]()
@Llemark fakt je teď ještě brzy… samozřejmě pokud by tě to uklidnilo, tak se klidně k dr. objednej - za to nic nedáš…Jak dlouho se vůbec snažíte?
@Love93 vidím! Držím palce ať sílí
Je to sice pidi dušík, ale ani takového pidi jsem na testu nikdy neměla, takže věřím že ti to klaplo ![]()
@Biton Zacali jsme se snazit koncem minuleho roku, ale posledni 2 mesice uz to na me dopada a zkousim ovu testy a ruzne vse procitam. Vim, ze to podle nekterych holek neni moc dlouho, ale zas vzhledem k veku se bojim aby to vubec nekdy bylo. Hlavne to asi dela i to pocasi. Je porad hnusne a clovek ma takovou melancholickou naladu
![]()