Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, můžu se k vám přidat? Tiše jsem nakukovala, ale jsem teď taky na čekačce (aktuálně 3DPO) a jsem ráda, že jsou tu podobní šílenci jako já, co testují brzy
Ne že bych testovala teď 3DPO, ale je mi jasný, že okolo 8DPO už mi bude cukat ruka
Nejhorší je, že si pokaždé racionálně říkám, že tam tak brzo nic nebude a pak najednou sedím na WC a už trhám obal testu
Racionalita se vypaří během pár sekund.
@Love93 píše:
Tak holky nevydržela jsem ráno a zase testovala. Ale dnes jsem měla jinou značku už. Ale asi vidím 🙈 ❤️️
Taky vidím ![]()
Mne včera volala kamarátka, že sa jej v noci zdalo, že som tehotná… A dnes v práci kolegyňa, že sa jej snívalo, že je tehotná a že to je znamenie že mi to tento mesiac vyjde
![]()
@Love93 Ahojky,taky vidim slabého dušíka, tak přeju, aby pěkně sílil ![]()
Holky ještě mě napadá, jaký máte názor na horké (jako fakt hodně horké) koupele? Já je totiž miluju a dopřávám si je každý den. Vím, že v těhotenství se zakazují, ale co když se teprve snažíme? Říkám si, jestli to taky nemůže mít vliv na to, že po 7 měsících snažení zatím nic. Co myslíte? ![]()
@Hanulik17 Ahoj, ja popravde uz ani pri snazeni radsi moc horkou nepouzivam. Sice jsem nikde necetla ze by to mohlo vadit, ale beru to uz jako takovou pripravu do budoucna😄
@Llemark píše:
@hanca9 ahojnepouzivala jsi nejake bylinky nebo doplnek stravy pro podporu otehotneni? To muze rozhazet cyklus.. me to takhle udelal kontryhel v breznu
Ahoj, nene nic takového jsem nebrala, neberu ![]()
@hanca9 zkusila bych jeste test za par dnu pokud se nedostavi ms. Pokud mas jinak pravidelne cykly, tak tam porad sance na tehu je! budu drzet palce ![]()
@Hanulik17 ahoj. Hele ono se to tady víceméně motá okolo testu, ale mám pocit že se tu sešla fajn parta a kecat se dá tak nějak o všem a práce o tom to je, si ulevit. Přeju aby se vám co nejdřív zadarilo. Já mám 4 letou holčičku, druhý jsme řekli že zkusíme minulý rok v listopadu a paradoxně se zadarilo na první dobrou (což nechápu, dcera si dávala skoro rok na čas) nicméně to dopadlo blbě a teď v dubnu jsme to zkusili poprve po revizi.. Nechávám tomu volný průběh… Jsem 4DC, tenhle měsíc zkusím zjistit v jaké části cyklu mám ovulaci (protože se mi po revizi prodloužil cyklus) a pak už to úplně nechám konovi a uvidíme, kdy si k nám další miminko najde cestu. Téhle měsíc všechno nasvedcovalo tomu že jsem v tom a testovala jsem hodně brzo a zjistila jsem že mě to stresuje… Dokonce jsem měla slabeho ducha a nakonec jsem to stejně dostala, takže zbytečný nervy. Testovat nebudu dřív než v den MS přesně jako ty.
@Hanulik17 také mám ráda horkou vodu (sprchu) a tak nějak se jí ani teď nebráním do ovulace, pak se snažím sprchovat studenější vodou (ale ne teda úplně studenou
)
@Llemark @Biton Díky holky. Vidím, že tahle skupinka hodně žije. Jsem ráda, že nebudu na čekačce sama.
@BrnackaM nene nebudeš
já dnes 4DC takže květen to jistí
nebo taky červen, červenec, srpen a tak dále
jaký jsi DC?