Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
21.4.21 15:12

@Lentilkaa7 dekuji za utechu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.4.21 16:06

Holky, můžu se k vám přidat? Tiše jsem nakukovala, ale jsem teď taky na čekačce (aktuálně 3DPO) a jsem ráda, že jsou tu podobní šílenci jako já, co testují brzy :mrgreen: Ne že bych testovala teď 3DPO, ale je mi jasný, že okolo 8DPO už mi bude cukat ruka :mrgreen: Nejhorší je, že si pokaždé racionálně říkám, že tam tak brzo nic nebude a pak najednou sedím na WC a už trhám obal testu :D Racionalita se vypaří během pár sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.21 17:43

@BrnackaM vitej! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.4.21 19:05
@Love93
@Love93 píše:
Tak holky nevydržela jsem ráno a zase testovala. Ale dnes jsem měla jinou značku už. Ale asi vidím 🙈 ❤️️

Taky vidím ;)
Mne včera volala kamarátka, že sa jej v noci zdalo, že som tehotná… A dnes v práci kolegyňa, že sa jej snívalo, že je tehotná a že to je znamenie že mi to tento mesiac vyjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.4.21 19:26

@Love93 Ahojky,taky vidim slabého dušíka, tak přeju, aby pěkně sílil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
21.4.21 19:29

@BrnackaM ahoj vítej a přeji, aby se brzy zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.4.21 20:32

@Stuha11 no teda 😅 třeba je to znamení ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.4.21 20:37

Holky ještě mě napadá, jaký máte názor na horké (jako fakt hodně horké) koupele? Já je totiž miluju a dopřávám si je každý den. Vím, že v těhotenství se zakazují, ale co když se teprve snažíme? Říkám si, jestli to taky nemůže mít vliv na to, že po 7 měsících snažení zatím nic. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.21 20:47

@Hanulik17 Ahoj, ja popravde uz ani pri snazeni radsi moc horkou nepouzivam. Sice jsem nikde necetla ze by to mohlo vadit, ale beru to uz jako takovou pripravu do budoucna😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.4.21 21:04
@Llemark píše:
@hanca9 ahoj :) nepouzivala jsi nejake bylinky nebo doplnek stravy pro podporu otehotneni? To muze rozhazet cyklus.. me to takhle udelal kontryhel v breznu

Ahoj, nene nic takového jsem nebrala, neberu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.21 21:17

@hanca9 zkusila bych jeste test za par dnu pokud se nedostavi ms. Pokud mas jinak pravidelne cykly, tak tam porad sance na tehu je! budu drzet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.4.21 21:46

@Hanulik17 ahoj. Hele ono se to tady víceméně motá okolo testu, ale mám pocit že se tu sešla fajn parta a kecat se dá tak nějak o všem a práce o tom to je, si ulevit. Přeju aby se vám co nejdřív zadarilo. Já mám 4 letou holčičku, druhý jsme řekli že zkusíme minulý rok v listopadu a paradoxně se zadarilo na první dobrou (což nechápu, dcera si dávala skoro rok na čas) nicméně to dopadlo blbě a teď v dubnu jsme to zkusili poprve po revizi.. Nechávám tomu volný průběh… Jsem 4DC, tenhle měsíc zkusím zjistit v jaké části cyklu mám ovulaci (protože se mi po revizi prodloužil cyklus) a pak už to úplně nechám konovi a uvidíme, kdy si k nám další miminko najde cestu. Téhle měsíc všechno nasvedcovalo tomu že jsem v tom a testovala jsem hodně brzo a zjistila jsem že mě to stresuje… Dokonce jsem měla slabeho ducha a nakonec jsem to stejně dostala, takže zbytečný nervy. Testovat nebudu dřív než v den MS přesně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
21.4.21 22:11

@Hanulik17 také mám ráda horkou vodu (sprchu) a tak nějak se jí ani teď nebráním do ovulace, pak se snažím sprchovat studenější vodou (ale ne teda úplně studenou :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.4.21 22:26

@Llemark @Biton Díky holky. Vidím, že tahle skupinka hodně žije. Jsem ráda, že nebudu na čekačce sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.4.21 23:04

@BrnackaM nene nebudeš :mrgreen: já dnes 4DC takže květen to jistí :pankac: nebo taky červen, červenec, srpen a tak dále :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jaký jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí