Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeeee holky super!!
všem moc gratuluji a přeji ať čárka sílí
to je radost tohle číst
já stále čekám na neděli až budu poprvé testovat ![]()
@Llemark já jsem třeba měla 10DPO z odpolední moči už hezkýho ducha
jsem pokušitel, já vím
![]()
@Biton To jste se snažili zhruba stejně dlouho jako my teď. My začali v srpnu, tak taky doufám že už jsem příští měsíc na řadě ![]()
@Love93 já jsem taky váhala kor když to nebylo z ranní moči…ale nejdřív jsem zkusila normální (ten spodní na fotce) s tím že jestli ukáže aspoň ducha a pak jsem ze stejné moči udělala ten digi 🙂
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Začali jsme se tento měsíc snažit o druhé mimi. Jsem asi 1 nebo 2 DPO. Kdo bude za týden testovat se mnou?
Jinak gratuluju vám všem, kdo našel // a všem koho testování čeká přeju ať to tento měsíc vyjde. ![]()
Človek tu od rána nie je a toľko pozitívnych správ, tak držím palce a snáď sa čoskoro pridáme aj ostatné ![]()
@Lucienne12 tak to sme na tom, rovnako ja dnes 2DPO ![]()
Zdravím, dámy!
Jdu se ještě předposledy drze „pochlubit“ dnešním ranním proužkem. Zítra zkusím digitál. Naposledy změřím teplotu. A kašlu na to
tenhle týden jsem tak vynervovaná, že už mě to nebaví. Věčně všechno hlídat a zkoumat… Asi by mi už hráblo. Objednala jsem se k lékaři, sestřička mě zapsala už na 30.4. (nechala jsem na jejím uvážení, zmínila jsem ale lehké bolesti a špinění - pro ostatní, kdyby je trápil podobný problém - 2× mi bylo řečeno že je to normální!) tak jsem nervózní a natěšená zároveň. Teď už vše nechám na osudu a přírodě. 🙏🏼 Všem zde posílám pozitivitu (hlavně na t. testech, ale na covid ne) a štěstí. Jsem tu s vámi ráda!
PS: nechci znít jako pověrčivá husa 😅 ale fakt mě to včera pobavilo - přítel byl na kole a nadšeně mi ukazoval, že viděl u vody čápa (ještě chudák nic neví 😅) - tak třeba nám fakt všem přinese úspěch! Držím palce!
Příspěvek upraven 22.04.21 v 22:56