Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5763
21.4.21 10:27

@Llemark jj…jasný…tohle počasí a situace celkově tomu moc nepřidá…ale fakt se snažíte krátce…neboj…určitě to brzy vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.4.21 10:29

Ahoj holky, tak jste me vcera zviklaly, ze jsem dnes take zkusila test🙈 😅 samozrejme snehobilo…nic jineho jsem ani nemohla cekat…dnes cca 8 dpo. Takze take zbytecne vyplacany jeden test.🙄 To je hrozny to cekani🙄 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.21 10:31

@Kalimba22 vitej v klubu🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
21.4.21 10:31

@Kalimba22 neboj…je brzy…// se ještě můžou ukázat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.4.21 10:34

Holky diky, jste super.♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.21 10:36

Holky mam dve otazky.. totalne trapne, ale tak co..🤣

1- pijete normalne kavu? Ja nevim proc, ale vzdy kdyz si ji po ovu delam tak si rikam “co kdybys byla tehotna a uskodilo to” 🙈 🤣 🤣 🤣

2- mate v case pred ms zvysenou chut na sex jako behem ovu?

Ja to nikdy nemela. Ne ze bych nemela rada sex, ale proste na to nemam tak moc chut kdyz zacinam byt nafoukla a mit ty sve “nalady” 🤣 no a dneska mam teda fakt chut a citim se jak by mela byt ovu.. no zas za tim vidim priznak🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.4.21 11:06

@T3r3zi3 přesně, je lepší mít sourozence, budou tu pak vždy jeden pro druhého :) mi bohuzel neprodlouzili smlouvu v práci, takže ted by pro me bylo nejlepší otehotnet, nerada bych nastoupila nekde do nove prace abych sla pak za par mesicu na mateřskou, ale ono to nejde úspěchat no. Ja jsem prave chtěla rozestup maxinalne 3 roky aby jeste byly děti dost vekove u sebe, to uz jsme prosvihli. Tak se mi nechce uz dlouho čekat, maximalne ty 4 roky by byly ještě fajn. Ale nevim jak to řešit kdyz se porad nedaří a doktor neni moc ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.4.21 11:07

@T3r3zi3 přesně, je lepší mít sourozence, budou tu pak vždy jeden pro druhého :) mi bohuzel neprodlouzili smlouvu v práci, takže ted by pro me bylo nejlepší otehotnet, nerada bych nastoupila nekde do nove prace abych sla pak za par mesicu na mateřskou, ale ono to nejde úspěchat no. Ja jsem prave chtěla rozestup maxinalne 3 roky aby jeste byly děti dost vekove u sebe, to uz jsme prosvihli. Tak se mi nechce uz dlouho čekat, maximalne ty 4 roky by byly ještě fajn. Ale nevim jak to řešit kdyz se porad nedaří a doktor neni moc ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.4.21 11:10

@T3r3zi3 navic jsem potratila uz 4×, i kdyz pokazde vse vypadalo dobře a vsechny testy co mi jeste delal byvaly lékař dopadly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.4.21 11:33

Ahoj všem, psala jsem tady (tuším kolem strany 10 :lol: ), už jsem si říkala, že by to mohlo klapnout, když se MS opozdila 6 dní, ale 7. den dorazila. Teď mi další ms vychází na 6. Května, tak uvidím. Moc často sem nepíšu, ne že bych nechtěla (všechny jste moc prima ;)), ale ovulační testy si nedělám, bazální teplotu neměřím a těhotenské testy dělám až v den očekávané MS - takže se necítím na to, abych někomu radila. S manželem se snažíme o mimčo od října loňského roku, ale nebereme žádné doplňky stravy a necháváme tomu volný průběh (jen se často milujeme - což beru jako radost :hug: :srdce: ). Mě už sem tam připadají myšlenky, proč se zatím nezadařilo, ale nikomu se s nimi nesvěřuji (až vám tady), manželovi nechci zatím nic říkat, aby z toho nebyl nervózní ještě i on. Díky, že jsem si tady mohla vylít :srdce:. Snad budeme mít všechny brzo // ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
21.4.21 12:09

@Llemark kafe normálně piju a vždy jsem pila (rozpustné s mlékem). Pila jsem ho i když jsem čekala dceru a i Dr.mi řekla, že mohu 1 max.2 denně. A s tím sexem to mám podobně jako ty - před ms (opravdu pár dní těsně před ms) na něj nemám moc chuť :-( a v tom nevydařeném tehu jsem taky moc chuť neměla (u dcery jak to bylo si už nepamatuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
21.4.21 12:12

@Hanulik17 ahoj a držím palce, aby se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.4.21 12:33

Ahojky, holky, mohla bych se k vám přidat? Taky jsme se začali snažit s manželem, máme už dvě deti a teď zkoušíme třetí :) Vysadila jsem HA a dělala hned první měsíc ovu testy, dle nich byla ovu asi 14 DC, teď jsem asi 5 DPO tak uvidíme, ale takové štěstí, že by se zadařilo hned první měsíc asi mít nebudeme :)
Jinak všem přeju // na testu a těm, kdo je už má, tak zdravé miminko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
21.4.21 13:02

@Llemark ja jsem pri tehotenstvi se synem taky nevydrzela a testovala a 9DPO uplne bílo(10 jsem netestovala) a jedenact uz byla krasna carka tak uvidis za par dni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.4.21 13:39

@Biton děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie