Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T3r3zi3 jsem 18dc, 4 dpo, takže do testování zbývá ještě dlouhá doba ![]()
@Hanulik17 Ahojky,já někde četla, že spermijkam horká vana nesvědčí, ale nevím, co je na tom pravdy.. ![]()
@BrnackaM Já to mám taky tak, jsem 6DPO a jsem zvědavá, dokdy vydržím netestovat
Každopádně držím pěsti..
Ahoj holky zaprisahla jsem že, testovat budu až až vynechá MS, ale nedalo mi to tak jsem si dneska ráno udělala test. No a v podstatě hned tam na mě vykouknul tenhle krásnej duch 😍 ovu nevím úplně přesně ale počítám že jsem tak 10 - 11 DPO (na živo je vidět mnohem líp)
Dobré ráno holky, tak mi to taky nedalo a zkusila jsem test 🙈
@Angee 31 ano, chlapi by se měli sprchovat ve vlažné vodě a ne v horké…a u žen jsem četla, že do ovu horká voda a po ovu vlažná ![]()
@Majiss Juuu krásný dušík je vidět, tak ať sílí ![]()
@Biton Vidím na druhé fotce maličký náznak ducha
Kolik jsi DPO??
@Angee 31 první fotka je po 3min., druhá po 10min., takže obě v limitu a právě vidím na obou, ale nešlo to vyfotit…jsem dneska 9dpo
vím, je to brzy, ale nechala jsem se strhnout s davem tady
jo a děkuji
jsem ráda, že ho vidíš a já si to jen nenamlouvam ![]()
@Love93 vidím…super…mohu se zeptat? Tu fotku máš ztmavenou, že? Jak vypadá test bez úpravy?
Ahoj snažilky, já jsem 19DC. Měla jsem doma jeden TT a tak mě to lákalo, že jsem ho zkusila. Vím, že to bylo naprosté plýtvání, ale teď už mě to aspoň nebude svádět a další si koupím, až když nepřijde ms. Každopádně gratuluju všem, které mají ducha na testu. Tento měsíc je vás tu hodně
tak hlavně ať čárky sílí a my ostatní se snad taky brzy dočkáme ![]()
@Biton jedna je ztmavena jedna ne
takhle je bez úpravy
Příspěvek upraven 22.04.21 v 09:57