Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaa7 chtěla bych vydržet aspoň do soboty 1.5., ale obávám se, že to nevydržím a budu se snažit lovit duchy od čtvrtka ![]()
Ahoj děvečky moje. Tak jaký jste měly dneska den? Jsem nad tím dneska tak přemýšlela… Ano normálně jsem dospěla k tomu, že v době MS je mi „nejlíp“ 🤣 opomenuli to, že se jedná o MS 🤣 ale prostě člověk je v takovým vnitřním klidu, ví na čem je, na nic nečeká
![]()
Máte to taky některá tak.? Nikdy jsem si tohle vůbec neuvědomila. Před tím ani nebyl důvod… O mimčo jsme se nesnažili a když jo, tak to druhé vyšlo na hned, ale po tomhle crazy dubnu jsem si řekla, že „TVL TAKHLE TEDA NE“ a úplně teď v průběhu MS psychicky relaxuju 🤣 🤣 🤣
@T3r3zi3
pod to se podepíšu. Až na ty bolesti, hormony a opruz… Člověk ví na čem je, co se děje a nic neřeší ani neplánuje. Je to docela psychická úleva 😅
Hezke ráno holky. Mě dneska probudil žaludek na vodě a je mi dost zle 🤭 no zkusila jsem další test první po namoceni 3 min a druhy je po 10 minutách 🙂
@Love93 dobré ráno
tak brzy špatně…jej
snad tě to brzy přejde…
@Biton píše:
@Love93 dobré ránotak brzy špatně…jej
snad tě to brzy přejde…
No takový divny pocit a žaludek na vodě. Ale jinak dobrý 😃
@Love93 netestovala…nemá cenu testovat každý den (promiň), tak chci vydržet do zítra…a abych řekla pravdu, tak mě ani nenapadlo dneska testovat…a jinak mi nic není, kromě toho, že mě včera více (silněji) pichlo v podbřišku
@Biton píše:
@Love93 netestovala…nemá cenu testovat každý den (promiň), tak chci vydržet do zítra…a abych řekla pravdu, tak mě ani nenapadlo dneska testovat…a jinak mi nic není, kromě toho, že mě včera více (silněji) pichlo v podbřišku
No já jsem zas testovací blázen 😂 tak tys měla krásnou čárku určitě bude sílit ![]()
@Love93 stojím pevně na zemi a vím, že je lepší testovat obden, tak to vydržím
ale nepovídej - měla jsem stejného ducha jako ty! ![]()
Tak mne holky dnes rano zas hrablo asi a zkusila jsem zas test🙈..nejdriv jsem si rikala, ze jsem uplne blba, ze je tam zas snehobilo a plytvam testem…apak nevim jestli jsem si to tam jen vykoukala nebo jsem fakt cvakla, ale prislo mi, ze tam uplne miniaturni stinek carky je…co myslite? A nesetrete me city😅 😅 😅