Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se přidat?
Nejdřív jsme chtěli začít se snaženim až tak v září, ale začneme už teď po MS. Ta má přijít za 5 dní.
Jinak všem moc gratuluji a přeji ať vše dobře dopadne ![]()
@Kalimba22 @Love93 Holky,to vypadá nadějně
![]()
@Biton Děkuji,zkusím zase v neděli, pořád se na ten test chodím dívat, ale nic tam prostě nevykoukám
![]()
@Ginger77 Tipovala bych to na ten 14 DC..
Ahoj holky, nějakou chvilku vás tady sleduju a nedá mi to
musím napsat. Já mam teď zrovna ovulaci(dle pocitu a příznaků) tak doufam, že se tento měsíc zadaří ![]()
Všem co mají // moc gratuluju… ![]()
Ahoj holky potrebuju radu včera jsem byla na vytržení mozdraku, dostala jsem antibiotika, tak jsem je začala brát +prášky na bolest včera večer. Dnes ráno den před Ms pozitivni TT. Jsem první měsíc po vysazeni HA, snažila jsem se sledovat ovulaci ale bohužel jsem nevysledovala, tak jsem žila v tom ze ovu žádná nebyla.Ani obilovin hlen nebyl. Je pravda ze jsem rok po 2 konizacich a mam krátký čípek, Tak jestli to má vliv nevím. Ale myslíte ze ty antibiotika a léky na bolest mohli ovlivnit TT? Prikladam TT
@Lizatko15 vítej
tak přeji, ať se vám zadaří co nejdříve ![]()
@vronia tak držím palečky
udělejte si s mužem krásný večer a zbytek už přijde sám ![]()
@Angee 31 opravdu je ještě brzy na test, ale nehazej flintu do žita, co není teď může být za pár dnů jinak ![]()
Ahoj holky založila jsem novou diskuzi pro ty z vás kdo už našel // a TP mu vychází na leden 2022 tak se klidně přidejte 🙂
https://www.emimino.cz/…2022-426563/
@nemnd wooow to je uplna dalnice, nemas moznost radsi zajit na krev nebo zavolat dr? Je blby, ze je patek no…
@Lucienne12 No prave, ze jsou dost silné 🤷♀️Je pátek není kam na krev🙈Ale vůbec jsem v to nedoufala hned po vysazeni HA. Ale měla jsem pocit šachistu cely měsíc 🤣
@Ginger77 píše:
Holky asi blbá otázka, ale když jsem měla pozitivní ovulační test 13dc ráno a večer už čárka slábla, mám brát, že ovulace proběhla tedy ten 13dc nebo spíš až 14dc?já jen kdy si mám udělat těhotenský test, abych byla tedy minimálně alespoň 10dpo
Ja som mala pozitívny test v pondelok ráno a v utorok ráno mi dr. na ultrazvuku povedala že oovulacia už prebehla (myslím, že prebehla v pondelok večer) takže je to individuálne ![]()
@nemnd Juuu,krásný testík a první měsíc po vysazení, to je fajn, taky jsem vysadila a jedu první měsíc… A asi bych si zavolala k dr a zeptala bych se ho na to, ale myslím, ze to mimcu neskodilo.. Držím pěsti ![]()
Dobre ráno, tak jsem to nevydržela a udělala digitální test. Tak to asi bude pravda
Ale nějak to nepobiram ![]()