Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nemnd gratulujem, buď šťastná, čo by sme my za to dali mať taketo krásne čiarky ![]()
Dobré ráno holky, tak jsem zkusila zase test a řekla bych, že z toho i nás nic nebude ![]()
@Biton ach to mi je ľúto, ale šanca ešte je, kým nepríde MS 😊
@Stuha11 díky… pocitově jsem ale dneska 11dpo…no ale co…nevyjde to teď, vyjde to příště ![]()
Ahoj holky. Ja dneska zkousela test cca 12dpo a uplne bilo ![]()
@Biton tak to me moc mrzi, snad se to jeste nejak vyvrbi.
@Biton píše:
Dobré ráno holky, tak jsem zkusila zase test a řekla bych, že z toho i nás nic nebude
Kdy má přijít MS? Já jsem dnes 10dpo a ms má přijít na 3-4 dny, dnes jsem zkoušela test ale ze by nějak sílil se taky říct nedá. Nebo jo? Ale jak píšeš když to nevyjde teď tak příště. Ikdyz asi bych byla zklamaná.
@Love93 nevím, kdy má ms dorazit…ale pocitově bych řekla, že nejdýl ve středu ![]()
Tak holky hlásím, že můj dnešní první tt úplně sněhobílý
ale ještě mám stále trošku naději, jsem 24dc (cca 10dpo)
takže zase zítra ráno to zkusím ![]()
Tak holky dnes 11 dpo cca a test teda skoro nic. Takže si myslím že to za ty dva dny dostanu. Docela mě mrzí ty testy s duchama před par dny, že měl člověk naději. Asi byly vadné.
Ach jo
@Ginger77 ještě je brzy… vydrž! @Love93 koukám, že jsme na tom podobně…ale dokud nedorazila ms, tak je pořád šance ![]()
@Biton Jej,to by byla škoda, ale jak píšeš, nevyjde to teď, vyjde to příště.. Ale naději ještě máš, třeba se to ještě vybarví
@Love93 Držím pěsti ať sílí..
A holky dneska jsem zkusila test hned rano, jsem 9 DPO a zda se mi tam ruzovy minidušík i mnažel ho viděl tak uvidíme ![]()