Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kalimba22 vidím a doufám, že je ta čárka růžová
a přeji ať sílí ![]()
Teda holky, duben je asi fakt plodný
, všem tady gratuluji a budu doufat, že plodný duben bude i u mě
. Já mám ne/dostat MS 6. května, takže teď můžu mít zhruba tak ovulaci, ale jak sem přidáváte fotky těch testů, tak jsem celá nedočkavá i na sebe, jak bude období testování
.
@Kalimba22 Vidím a přeju, ať sílí.. Kolik jsi DPO?
Já dneska zkusila test 7 DPO a samozřejmě nic..To jsem chtela testovat nejdřív tak neděle pondělí, a nevydržela jsem, no, ale nic z toho
Co bych taky chtěla takhle brzo ![]()
@Love93 ja tedy take musim rict, ze posledni 3-4 dny pozoruju, ze mi je trosku blivno🙄 ne teda uplne na zvraceni, ale tak jako divne. Rano jezdim do prace autobusem a nedela mi to uplne nejlepe. Najedena jsem, takze z hladu to neni a driv mi autobus spatne nedelal. Nechci to prikladat nejakym priznakum, ale blivno mi je.🙄
@Angee 31 Dekuji😍dnes jsem cca 10 Dpo..nevim to uplne presne, ale tak nejak bych to odhadla. Hlavne se nestresuj, ja se porad uklidnuji, ze dokud nevynecha MS tak je brzy.😁 Drzim moc palce♥️️🤞
@Kalimba22 píše:
@Love93 ja tedy take musim rict, ze posledni 3-4 dny pozoruju, ze mi je trosku blivno🙄 ne teda uplne na zvraceni, ale tak jako divne. Rano jezdim do prace autobusem a nedela mi to uplne nejlepe. Najedena jsem, takze z hladu to neni a driv mi autobus spatne nedelal. Nechci to prikladat nejakym priznakum, ale blivno mi je.🙄
No přesně, taková divny jak kdyby houpavý pocit uvnitř.
Rozhodne jsem to takhle neměla jiné měsíce
@Kalimba22 píše:
Tak mne holky dnes rano zas hrablo asi a zkusila jsem zas test🙈..nejdriv jsem si rikala, ze jsem uplne blba, ze je tam zas snehobilo a plytvam testem…apak nevim jestli jsem si to tam jen vykoukala nebo jsem fakt cvakla, ale prislo mi, ze tam uplne miniaturni stinek carky je…co myslite? A nesetrete me city😅 😅 😅
Taky vidím
😙 ať krásně sílí
@Angee 31 nelam si s tím hlavu…je to brzy…udělej nový test tak jak sis původně naplánovala ![]()
Holky asi blbá otázka, ale když jsem měla pozitivní ovulační test 13dc ráno a večer už čárka slábla, mám brát, že ovulace proběhla tedy ten 13dc nebo spíš až 14dc?
já jen kdy si mám udělat těhotenský test, abych byla tedy minimálně alespoň 10dpo ![]()