Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Love93 Dobře,fotku dávám, ale nevím, jestli něco uvidíte… Na živo je to vidět líp, včera to tam nebylo.. Ale je mi jasný, že klidně může přijít MSba bude po ptákách, nezbývá než vydržet a počkat jestli bude sílit… ![]()
@Kalimba22 jj…chápu…já když viděla slabou čárku, tak jsem měla takovou super náladu…a pak přišlo trochu zklamání při negativním testu..a teď si prostě říkám, že dokud není červená, tak je tam stále jeste nějaká malá naděje ![]()
Ja budem mať pred sebou dlhý týždeň (dnes som 5DPO) takže ešte týždeň do testovania a tie dni utekajú straaaasne pomaly… Akurát od včera večera mam strašný pocit mokra..
Dneska odpoledne jsem se holky dozvěděla, že v rodině bude na podzim další mimi…a nějak se z toho nedokážu radovat i když vím, že jim to také chvíli trvalo než se dočkali. Jak to máte vy?
@Biton kolem mě je to teď taky samá těhotná kamarádka. Přijde mi, jakoby se všechny domluvily. Jedno miminko bude v červenci, druhé v srpnu, třetí v září a teď sousedka porodila a bývalá kolegyně taky tento týden oznámila, že jsou s manželem v očekávání.
@Snazilka 2021 no tak to máš snad ještě horší než já…kolem mě tolik těhotných není ![]()
Ahoj holky. S přítelem se snažíme 4. Měsíc o mimi. Dnes už mám 3. Den spozdeni ms
digitální test z dr Maxe včera negativní. Pícha mě v podbřišku furt bych spala a je mi zle. Myslíte ze je ještě nějaká šance? ![]()
@Biton moje sestra je těhotná, termín má v červenci, nejlepší kamarádka je také těhotná a termín má v listopadu
jinak co slýchávám, tak je strašně moc těhulek všude
takže tě chápu, ne že bych jim to samozřejmě nepřála, to ne, ale tak zamrzí to, když nevím, kdy to štěstí potká i mě
ten strach, že nám to nepůjde nějakou dobu mě děsí, proto obdivuji ty kteří se snaží X měsíců, či let
neumím si to představit, když už teď se modlím, aby to vyšlo hned první měsíc ![]()
@Ginger77 teď je nějaký baby boom, ne? Snad se brzy usměje i na nás štěstí…a pokud se snažíte teprve krátce, tak se hlavně snaž být v klidu - stresem tím nepomůžeš ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. S přítelem se snažíme 4. Měsíc o mimi. Dnes už mám 3. Den spozdeni msdigitální test z dr Maxe včera negativní. Pícha mě v podbřišku furt bych spala a je mi zle. Myslíte ze je ještě nějaká šance?
Ahoj, záleží, kdy byla ovulace…
Anonymní : já si myslím, že šance ještě určitě nějaká je, když máš příznaky a MS nikde
počkala bych až bude týden od zpoždění, sice to není moje zkušenost, ale co jsem se kde načetla, tak se někomu ukázal poz TT až několik dnů po vynechání MS. Nebo bych si zašla na krev, kde se to dozvíš už s jistotou ![]()