Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Biton vidiiiim ![]()
@Angee 31 vidiiiim ![]()
@Love93 vidiiiim ![]()
Dievčatá som v napätí za vás, držím všetky palce, aby červená nedorazila ![]()
A ja odpočítavám dni do testovania
![]()
@Biton píše:
Dobré ráno holky, já jsem opět neodolala a testovalaa pak na papíře špinění
Tadyyy vidim, a videla jsem i nevim jaky den si to sem dávala, všichni psali ze nic, ale ja ho viděla
ale je tady tolik stran uz, nevim kde to je
každopádně, ja tam něco vidím, a jak říkáš ty, dokud nepřišla červená, šance tu je
![]()
@Stuha11 Ty jsi zlata ❤️️ No já jsem napnuta taky jako struna 😂
@Biton pocit vlhka? Ten mám už asi týden
co to znamená?
ja uz mam 11 dní zpoždění, a bojím testnout, tak ještě počkám
pak asi na gyndu noo
![]()
@Love93 tomu verím, ja som taketo dušiky mala za posledný rok 2×, ale nevyslo to…v oboch prípadoch som ale cítila, že to odchádza a to silnou bolesťou krížov…preto viem ako sa cítite a dúfam, že vám to vyjde ![]()
@Biton Nemám tušení… Holky mám teda 10 dní do MS a žádný hlen, je to normální? Předchozí měsíce jsem měla hlen po celou dobu cyklu
?
Holky tak já si dneska prošla takovým pomyslným milníkem, kdy mi mohla v termínu přijít MS tak jsem měla strašnou radost, že fakt nedorazila a už jsem uklidnila všechny hygienické pomůcky s tím spojené a doufám, že je ještě dlouho nevytahnu 😃
@Stuha11 moc děkuji
ale pořád ještě ms může dorazit…už se těším na tvůj testík ![]()
@hanca9 jj…děkuji…mám pocit, že byl pokaždý, ale min.byl hodně moc slabý…a ten dneska mi přijde, že je vidět nejlépe…ale možná si to jen namlouvám…uvidíme co přinesou další dny ![]()
@hanca9 jj…jdu na wc s tím, že jsem to už asi dostala a ono nic, jen vlhko a bílý hlen…no to vypadá u tebe dobře…nadějně…u mě je to taky již pár dnů a mám pocit, že i u min. tehotenstvi, jsem měla toto vlhko
Udělej test, určitě na něm něco bude! Držím palce!
@Hanulik17 asi nejsou ty antigení opravdu věrohodné…no pokud si ho min. cyklus a nevyšlo to a teď není, tak to může dopadnout dobře…ale ještě je hodně moc brzo na nějaké závěry! ![]()
@Biton ja chcem vydržať do 4.5. Ale asi nevydrzim
![]()
Tak možno v piatok ![]()
@Biton Ale ano, u tebe vidim dušíky
všude, jen jsem poukazala na ten, co mi přijde nejvýraznější
myslím si, že si je sama nevykoukáš, jsou tam. Nejsi blázen
![]()
Myslíš? No dobře, tak zítra koupím a testnu
snad se něco ukáže ![]()
Dobré ráno, tak kdo dělal testíky? Pochlubte se
jsem napnutá jak kšandy