Snažení duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
26.4.21 20:25

@Biton vidiiiim :srdce:
@Angee 31 vidiiiim :srdce:
@Love93 vidiiiim :srdce:

Dievčatá som v napätí za vás, držím všetky palce, aby červená nedorazila :)
A ja odpočítavám dni do testovania :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.4.21 20:29
@Biton píše:
Dobré ráno holky, já jsem opět neodolala a testovala :mrgreen: a pak na papíře špinění :(

Tadyyy vidim, a videla jsem i nevim jaky den si to sem dávala, všichni psali ze nic, ale ja ho viděla :nevim: :roll: :D ale je tady tolik stran uz, nevim kde to je :P každopádně, ja tam něco vidím, a jak říkáš ty, dokud nepřišla červená, šance tu je :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.4.21 20:34

@Stuha11 Ty jsi zlata ❤️️ No já jsem napnuta taky jako struna 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.4.21 20:39

@Biton pocit vlhka? Ten mám už asi týden :lol: :mrgreen: co to znamená? :P :mrgreen: :mrgreen: ja uz mam 11 dní zpoždění, a bojím testnout, tak ještě počkám :dance: pak asi na gyndu noo :nevim: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.21 20:39

@Love93 tomu verím, ja som taketo dušiky mala za posledný rok 2×, ale nevyslo to…v oboch prípadoch som ale cítila, že to odchádza a to silnou bolesťou krížov…preto viem ako sa cítite a dúfam, že vám to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.4.21 20:58

@Biton Nemám tušení… Holky mám teda 10 dní do MS a žádný hlen, je to normální? Předchozí měsíce jsem měla hlen po celou dobu cyklu :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
26.4.21 21:31

Holky tak já si dneska prošla takovým pomyslným milníkem, kdy mi mohla v termínu přijít MS tak jsem měla strašnou radost, že fakt nedorazila a už jsem uklidnila všechny hygienické pomůcky s tím spojené a doufám, že je ještě dlouho nevytahnu 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.4.21 21:39

@Hanulik17 mám to stejně, také 10 dní a žádný hlen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
26.4.21 21:56

@Stuha11 moc děkuji :-) ale pořád ještě ms může dorazit…už se těším na tvůj testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
26.4.21 21:58

@hanca9 jj…děkuji…mám pocit, že byl pokaždý, ale min.byl hodně moc slabý…a ten dneska mi přijde, že je vidět nejlépe…ale možná si to jen namlouvám…uvidíme co přinesou další dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
26.4.21 22:01

@hanca9 jj…jdu na wc s tím, že jsem to už asi dostala a ono nic, jen vlhko a bílý hlen…no to vypadá u tebe dobře…nadějně…u mě je to taky již pár dnů a mám pocit, že i u min. tehotenstvi, jsem měla toto vlhko :think: Udělej test, určitě na něm něco bude! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
26.4.21 22:04

@Hanulik17 asi nejsou ty antigení opravdu věrohodné…no pokud si ho min. cyklus a nevyšlo to a teď není, tak to může dopadnout dobře…ale ještě je hodně moc brzo na nějaké závěry! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
26.4.21 22:53

@Biton ja chcem vydržať do 4.5. Ale asi nevydrzim :mrgreen: :mrgreen:
Tak možno v piatok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.4.21 00:58

@Biton Ale ano, u tebe vidim dušíky :* všude, jen jsem poukazala na ten, co mi přijde nejvýraznější :mrgreen: myslím si, že si je sama nevykoukáš, jsou tam. Nejsi blázen :dance: :lol:

Myslíš? No dobře, tak zítra koupím a testnu :nevim: :lol: snad se něco ukáže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.4.21 07:00

Dobré ráno, tak kdo dělal testíky? Pochlubte se ;) jsem napnutá jak kšandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie