Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Biton ahojky, ty bys ms měla mít cca jak já ne? Dnes-zítra? Já tam něco vidím, i na těch cos posílala v limitu. Dnes koupím tak test a zkusím ❤️️
Holky, jako zakladatelka vám jdu vlít trochu naděje do žil ![]()
V březnu jsem se pokusila zaměřit na hlídání ovulace, hlídání BT a toho všeho…
A hlavně mi pořád vrtalo hlavou, že kdyz po roce a půl vždy MS dorazila jako hodinky nebo dříve, nikdy žádný náznak těhotenství, tak jsem se rozhodla otestovat den před MS ( 10 DPO) a samozřejmě bílo, ani náznak dušíku, tak letěl test do koše..
Tak jsme si udělali s manželem hezký večer a hned druhý den ráno špinění (klasika jako každý měsíc) a druhý den silnější špinění, ale spíše takové tmavo-hnědé, tak už jsem nakoupila vložky a tampóny..
3 den ovšem špinění ustalo, tak jsem si říkala, že je to rozhozeno kvůli cystě, která mi byla zjištěna cyklus předtím (tehdy jsem špinila 14 dnů v kuse až do ovulace) a dr.na gyndě mě předtím i varovala, že může ještě v den březen blbnout cyklus…
No a nevím proč, ale napadlo mě před vikendem jen tak zkusit test…
Testováno 15 DPO…
@Biton Moc držím palce, aby to klaplo
. @Verule.Berule To je úžasné, moc gratuluju
. Holky doufám, že mě tady nenecháte samotnou, mně má ne/dorazit MS až 6. května
. Jinak pro odlehčení situace: už bych chtěla moc najít // na těhotenském testu. No prozatím jsem je našla na antigenním COVID testu
(včera jsem se testovala v rámci povinného testování zaměstnanců) a dnes jsem byla na PCR testu, tak uvidím, každopádně žádné příznaky nemám. Takže doufám, že // už bych mohla taky objevit na tom správném testu, na kterém chci, aby se objevily
.
@Biton asi mi ten filtr na fotce pomohl ![]()
@Hanulik17 mě má dorazit 2. května, tak jsem zvědavá, ale zatím na sobě nic nepozoruji. I když moje kamarádka je v pátém měsíci a říkala, že nebýt rostoucího bříška, tak ani neví, že je těhotná. Žádné příznaky neměla.
@Hanulik17 děkuji a přeji aby bylo vše v pořádku a pokud se to potvrdí, tak st máš jen lehký průběh ![]()
@Snazilka 2021 jj…jasný…ten filtr dělá hodně - ani jsem to nečekala ![]()
@Verule.Berule jé…krása! Gratuluji! Děkujeme…já poslední cykly špinila max.den předtím než se ms rozjela, ale to špinění bylo světle růžové a dneska ráno oranžové - takže zase něco nového
tak jsem zvědavá, kdy se ms rozjede…
@Hanulik17 tak ber to tak, teď budeš mít třeba lehký průběh Covidu a za pár dnů bude i ten,, správný" těhotenský ![]()
Takže možná lépe mít nejdříve Covid a pak mimčo než se bát, že to chytneš v prvních 12 týdnech…
Teď by to nemělo mít takový vliv a pokud to budeš mít bez příznaků ♥️️
@Snazilka 2021 já už jsem tedy 7 TT a doteď na sobě nepociťuji žádné změny oproti netěhotnému období, krom bolestivých bradavek a únavy v 4-5 TT, ale to má někdo i před MS..
Zkoušela jsem teď, sice jsem dost pila ale nedalo mi to. Možná už vidím duchy všude ![]()