Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule a před tím ani ťuk nebo jsi netestovala? Každopádně velká gratulace, je to krásné zjištění
![]()
@Biton píše:
@Love93 to mě mrzívypadalo to tak nadějně
teď se určitě zadaří
Snad ano, měla jsem snad všechny příznaky světa. No
snad Se tento měsíc povede. Máj lásky čas ![]()
@Eveyy Já zkusila testovat 11 DPO, den před očekávanou MS a ani ťuk, další den jsem už špinila, tak jsem dal netestovala, ale trvalo to jen dva dny a ten 15 DPO jsem to zkusila ani nevím proč ![]()
Mám až test z 15 DPO, foceno po limitu, takže je možno, že by se něco objevilo 13 DPO, ale to bych myslela, že je ryska..
17 DPO vypadal podobně a pozitivní beru až od 19 DPO..
@Verule.Berule To je nádhera
Je to fakt, HCG se na pozitivním testu nemusí zákonitě projevit 12. den a já se možná úplně zbytečně trápím. Během 3 dnů budu vědět výsledek téměř s jistotou, tak zatím můžu doufat
Děkuji a tobě přeji, ať vše probíhá hladce ![]()
@Eveyy děkuji ![]()
Dokud nepřijde MS tak šance je a kdyby to tobě nevyšlo v dubnu, tak určitě další měsíc už ano ![]()
Ahoj holky, moc vás zdravím a přeji všem kdo našel // at pěkně sílý. Mám jeden takový dodat, protože jsem to ještě nikdy nezažila a to už mám dvě těhotenství za sebou.
Jsem teď 17dc, ovu byla myslím 10DC-11DC (jistě to ale nevím, pouze dle příznaků), mám krátký cyklus 25-26, v průměru 25.
Ale teď k věci, od neděle to je 15DC mám citlivá prsa (přirovnala bych to asi k rozjíždění kojení, nebo nevím) protože jsem to nikdy nezažila, ani jedno těhotenství jsem na to netrpěla, ani při ovulaci, prostě nikdy jen právě v době kojení. Tak mě to zaskočilo. Vím že na nějaké závěry je brzy, ale zajímá mě, zda náhodou nemáte některá taky takovou zkušenost?
Tak holky ta mrcha červená už se u mě rozjela 😔 takže dnes 1dc 🙏 no ale na jednu stranu jsem ráda, že už vím na čem jsem a začínám zase s čistým štítem 😁 tak květen je krásný měsíc, tak snad se nám všem zadaří ❤️️ všem co mají dušíky přeji ať čárka sílí 💪 a nám co to nevyšlo přeji úspěšný květen 💪 🙏 jsem ráda že v tom nejsme sami a společně se můžeme podporovat a vypovídat se ❤️️
@vronia mě takhle bolí prsa vždy 5 dní po ovulaci až do menstruace. Ale muže to značit i těhotenství 😍
@vronia ahoj…asi ti nedá nikdo jednoznačnou odpověď…je to buď a nebo…ale držím palce, aby to klaplo ![]()
@Biton
@Love93
Dekuju holky, je mi jasné, že to muže a nemusí něco znamenat, spíš mi jde o to, že je to pro mě novinka ![]()
Nikdy jsem to nezažila takto při plánování. Od posledního těhu to je už 7let ![]()
A pokud to někdo takto má každý měsíc, tak to teda potěš koště, nic příjemného
a přijde mi že to sílí ![]()
Ahoj holky, tak dnes mám zpodeni už 12 dní, a test negativní.
![]()
@hanca9 to je opravdu zvláštní, nemohla být ovulace později?
@Verule.Berule ja nevím
nehlidam to ovu testama, takže je to možné
nebo to nechapu ![]()
@hanca9 Je taky možné, že prostě se ti z nějakého důvodu prodloužil cyklus a nebo prostě vynechal…