Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anicka1234567 a ovulaci víš, kdy byla? Nemohla se ti posunout?
@Biton ja se prave tak to nekontoluju mela jsem mit 8.4 menses kterou jsem dostala az 24.4 nebo spis menses jen kremovy cerveny vytok a pak uz nic od te doby asi spatny ciklus ![]()
@Biton píše:
@Ginger77 děkuji, ale nevidím to moc dobře…přijde mi čárka slabá a nesilici
Ahojda zlato… Já měla to samé.. Asi cca 16 DPO a slaba carka.. A nesilila… A dopadlo to na prd.. Ale zkus za 2 dny snad bude silit
jsi dělala nějak před týdnem test ze? To už jsi měla takovou to slabou že? Nepřijde ti tato čárka silnější?
@Řepka6 ahojda…kdo se to ozval? Dlouho jsem o tobě neslyšela…včerejší test mi přijde,, nejsilnější" oproti těm ostatním…ale je to hodně slabé…teď jak jsi to napsala, tak si na tvoji zprávu vzpomínám…tak to budu mít asi stejné…no co…pojede se kdyžtak dál…ale už bych chtěla vědět na čem jsem… už nemám mamatesty, tak nebudu mít s čím srovnávat…A jak jsi na tom vůbec ty?
@Biton píše:
@Řepka6 ahojda…kdo se to ozval? Dlouho jsem o tobě neslyšela…včerejší test mi přijde,, nejsilnější" oproti těm ostatním…ale je to hodně slabé…teď jak jsi to napsala, tak si na tvoji zprávu vzpomínám…tak to budu mít asi stejné…no co…pojede se kdyžtak dál…ale už bych chtěla vědět na čem jsem… už nemám mamatesty, tak nebudu mít s čím srovnávat…A jak jsi na tom vůbec ty?
Já sem občas nakouknu nenápadně 🤷♀️ nemám s čím přidat. Jsem asi 10 dnů od ovulky tak uvidíme jestli přijde MS či ne.
😂 jinak jsem si dala termín že jestli do června se nezadari tak se objednáme do Car. Pac mě se tam tak strasneeeeee moc nechce
prostě mám asi vnitřní pocit, že jsem jako žena selhala či jak to říci. Manžel mě do toho nenutí, ale už o tom začíná mluvit kam se objednáme a tak
no asi nás to nemine. Vím že mohou pomoci, ale jak jsem napsala, nechce se mi tam. Tak šup nakoupit testiky. Ty mama testy jsou nejlepši. a byla jsem na hormonálním profilu a hormony v pořádku ale zvýšena stitka a cukr trošku zvýšený. Takže s tím tak, musím začít něco dělat.. Uz jsem najedla i n zdravou stravu. A uvidíme až zda se to zlepší.. A kdy ty jsi měla dostat MS? Budu na tebe myslet, ať to sílí každým dnem.
@Řepka6 no jelikož jsem ovu odvodila jen díky bolestem, tak ms měla dorazit ve středu…ale co jsem tak četla v diskuzích, tak ovu u některých žen nastává i pár dnů po bolesti, tak je možné, že byla déle, takže by ms měla dorazit o víkendu (ale jak píšu, je to čistě teoreticky). Bohužel teď mamatesty neseženu (v okolních lékárnách je nemají, tak si je objednávám z netu
). Také bych nešla do CARu a spokojím se jen s jedním dítětem
a moc děkuji…snad nám to už oběma brzy vyjde ![]()
@Biton píše:
@Řepka6 no jelikož jsem ovu odvodila jen díky bolestem, tak ms měla dorazit ve středu…ale co jsem tak četla v diskuzích, tak ovu u některých žen nastává i pár dnů po bolesti, tak je možné, že byla déle, takže by ms měla dorazit o víkendu (ale jak píšu, je to čistě teoreticky). Bohužel teď mamatesty neseženu (v okolních lékárnách je nemají, tak si je objednávám z netu). Také bych nešla do CARu a spokojím se jen s jedním dítětem
Ty máš aspon jedno. My žádné ☹️️ tak tfuj tfuj ať nedorazí 😘
@Řepka6 jj…já vím
ale ten sourozenec prostě chybí…chystáš se taky testovat? Moc děkuji..to samé přeji i tobě ![]()
Ahoj holky, všem přeji krásný 1.máj
pořádně si ho užijte…začíná máj - lásky čas a to by bylo, aby to nevyšlo ![]()
@Biton píše:
Ahoj holky, všem přeji krásný 1.májpořádně si ho užijte…začíná máj - lásky čas a to by bylo, aby to nevyšlo
Taky všem krásný 1.Máj
Tento měsíc je náš.
Všem držím palečky ![]()
Tak já se k Vám dámy taky přidávám.
Abych pravdu řekla, tento měsíc jsem zmatená jak lesní včelka. Normální cyklus 28 dní. Jen minulý si to dělalo co chtělo
. Tak jsem menzes očekávala v úterý a ona nikde. Tak si říkám, no fajn, počkám na 28 den a uvidí se. No a ono ejhle, od čtvrtku špiním, jen po utření po malé, jinak na intimce ani kapka. A to trvá do dnešního dne. Uvidíme jak to bude pokračovat, když tak udělám v pondělí testik, nicméně si od toho nic neslibuji
.. Ona si ta „jujda“ fakt dělá co chce ![]()
Ahojky, též se přidávám. Dnes jsem z nedočkavosti zkoušela test a byl negativní, ale MS má přijít až zítra, tak ještě věřím 🙂
@leslii píše:
Tak já se k Vám dámy taky přidávám.
Abych pravdu řekla, tento měsíc jsem zmatená jak lesní včelka. Normální cyklus 28 dní. Jen minulý si to dělalo co chtělo, přišla po 25 dnech. Tak jsem menzes očekávala v úterý a ona nikde. Tak si říkám, no fajn, počkám na 28 den a uvidí se. No a ono ejhle, od čtvrtku špiním, jen po utření po malé, jinak na intimce ani kapka. A to trvá do dnešního dne. Uvidíme jak to bude pokračovat, když tak udělám v pondělí testik, nicméně si od toho nic neslibuji
.. Ona si ta „jujda“ fakt dělá co chce