Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T3r3zi3 ahojky, krásně pozitivní test 👏 👏 taky jsem se tento cyklus zaměřila na ovu testy a zbytek už musí vycarovat příroda 🤩 já jsem včera měla dokonce silnější testovací čárku než kontrolní, dnes jsou obě stejné, takže předpokládám, že ovu bude probíhat dnes
Holky tak mě se dnes rozjela MS, takže 1. DC, no tak promiluju květen, to zni taky dobře
.
@Hanulik17 To mě mrzí, ale zase určitě tvůj partner nebude proti, když promilujete celý květen ![]()
My máme sex od mé gyn. zatim zakázaný a muž lituje, že jsme se v době snažení nemilovali víckrát, že to bylo vždy jen párkrát do měsíce ![]()
@Hanulik17 to mě mrzí 😔 ale neboj květen bude určitě plodný pro nás všechny 🤪 cítím to v kostech 🤪 😁
@Ginger77 píše:
@Hanulik17 to mě mrzí 😔 ale neboj květen bude určitě plodný pro nás všechny 🤪 cítím to v kostech 🤪 😁
Tak to se máme na co těšit
![]()
Ráno jsem si dělala test a byl snehobily ani náznak ducha. Teď odpoledne jsem si udělala digitální a ejhle
![]()
@MonciciR píše:
Ráno jsem si dělala test a byl snehobily ani náznak ducha. Teď odpoledne jsem si udělala digitální a ejhle![]()
![]()
Super
![]()
Ja som si v piatok robila digitálny a vyšiel mi negatívny, na klasickom som už mala dušíkov
a ktorý deň dnes si? Ja som dnes bola na krvi, aby mi to potvrdili (chodím do caru) zajtra budem mať výsledky..
@Stuha11 no já opačně. Ráno klasika bílo a digitální pozitivní. 17dpo a od poslední MS 4t4d
@Hanulik17 to mě mrzí…ale vyhlídky máš parádní
@MonciciR gratuluji
ale je to teda zvláštní…co máš za ten papirkovy test?
@Biton dr. Max našla jsem diskuzi, ve které spousta holek psala, že klasika nic a digitální ano
@MonciciR no vidíš to…dr.max by měl být citlivější než digital…potichu gratuluji ![]()
@Biton ano dr. Max citlivost 10, digital clear blue 25. Asi jsem fajnovka co ji papírový nestačí 🤣 🤣 🤣