Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snazilka 2021 píše:
Ahoj, tak hlásím 1DC.
Aspoň už víš na čem si a můžeš mít čistý štít
teď se to povede ![]()
Ahoj děvčata, tento měsíc chci začít sledovat ovulaci. Jaké testy používáte? Tak nějak aby v balení bylo víc kusů za dobrou cenu, ale aby byly spolehlivé. A kupujete je v drogerii nebo v lékárně?
@Snazilka 2021 ja si koupila Livsane a je jich tam po 7ks a asi kolem 60,– Kc…a v Benu maji akci pri koupi 2 krabicek 3. zdarma. 😁
@Snazilka 2021 já si kupuji v dr. Max my ovunelle a je jich tam 7 za nějakých 70 kc
@Snazilka 2021
Ahojky, já používám od značky GS ovultest, jsou tam ale tedy jen 3ks v jednom balení za cca 45 Kč 🙂
Teď jsem se ale naštvala a objednala si poprvé ovulační digitální testy od značky clearblue za 625 🙏 👀 😬 😬 noo a čekám až se tam objeví smajlík, jako znamení že ovulace bude nebo je 😂
Achjo holky to je nekonečný 🙏 😆 dneska jsem 14dc a čárka teprve začíná sílit, jindy už mám dálnice v tento den cyklu, nějak se mi ovulka zapomněla, jsem z toho trošku nervózní, aby vůbec jako přišla 😁 🙏 jak jsem již psala výše, objednala jsem si poprvé na zkoušku ovulační digitální test clearblue a dneska ráno vyšel negativní, tak zkusím zítra a snad už tam bude smajlík 🙏 😁 každopádně tak jako tak to s manželem i dneska pojistíme 🤪 😁
@Ginger77 ja jsem z toho take nejak zmatena, aplikace mi vyhodnocuje, ze testy slabnou (ale prijde mi, ze zalezi, jak se to vyfoti😏) ale podle teploty, zadna ovulace jeste nebyla…tak ja nevim🤷
@Kalimba22
No je to nějaký divoký 🤔 😁 tak jsem zvědavá na zítřek, zda bude už čárka sílit 🙏
@Ginger77 to teda, podle toho klasickyho vypoctu je jeste cas, merim prvni mesic, tak vubec nemam potuchy, kdy presne je🤷 tak uvidim…a moc drzim palce🤞 ♥️️
Ahoj Holky. Tak jsem si tak říkala, že vám zase napíšu.
Hazim sem moje květnové počínání s OVU testy. Tenhle měsíc jsem si řekla, že zjistím kdy ji vůbec mám a to se mi povedlo. Ostatní nechávám fakt osudu. Teď jsem 23DC… 7 nebo 5DPO
skočili jsme na to den před OVU a v den OVU večer.
Nejsilnější mi přišla odpoledne. Tak uvidíme co se z toho vyklube. A musím vám říct, že jsem všechno hodila úplně za hlavu. A je mi strašně fajn. Musela jsem se podívat do kalendáře kolikátý den cyklu mám a kdy bych to vlastně měla ne/dostat… Zkuste uklidnit hlavy… Vykašlat se na kalendáře…je to fakt osvobozující.
![]()
Ahoj děvčata ![]()
Byla by tady nějaká hodná duše a vysvětlila mi ty zkratky dpo a DC? ![]()
@Kikinka85 ahojky DPO jsou dny po ovulaci a DC jsou dny cyklu