Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Priserka90 joo tak to jsme na tom hodně stejně. Ja spíš připočítávám ty moje nepravidelné cykly k tomu že jsem baculatá ![]()
A jak dlouho se snažíte? My teprve měsíc.. ![]()
@Priserka90
Ahojky já ducha také vidím 🙂 👍 moje první těhotenství bylo také hned prvni měsíc po prodělaném biochemickém 🙂 přeji ať čárka sílí ❤️️
Ahojky holky je to tyden od posledniho styku. Dnes me vzbudily menstruacni bolesti s zveda se mi zaludek jako blazen. Mam to dostat az 26-27.5.mam bily vytok a bolesti spus na leve strane podbrisku. Co to muze byt, nemate nejaka zkusenost? ![]()
@Kikinka85 Já sem taky baculatá 😃 No my se snažíme už víc jak rok 🙄 Nejdřív sem dostala trombózu po úrazu a brala jsem na to léky, tak sme se snažit nemohli. A až jsme se začali snažit, tak se mi splašily ty hormony a MS přestala chodit. Ale popravdě teda sme to zatím teda moc nehrotili, protože je pořád dost práce na baráčku a já i manžel máme každý jedno dítě. Ale chceme i společné 🙂
@Ginger77 Ahojky. Opravdu? Tak snad to klapne i u mně 🙂 Tak říká se, že po biochemickém jen pohnojíno, tak snad na tom něco bude 😁
@Priserka90 Ježíš rok? To nevydržím
ja když něco chci tak to musím mít hned
spíš ted zjišťuju, dělám testy a víc to nehrotim.
@Priserka90
Ano, měla jsem zpoždění dva dny ms a ducha na papírovém TT, i ten digitální těhotenský test clearblue mi ukázal pozitivní s ukazatelem 1-2 TT. Ale po těch dvou dnech jsem se ráno vzbudila a začala hrozně krvácet, takže to byla pořádná ms 😬 ale hned další měsíc na to jsem otěhotněla a zítra slaví můj brouček 2 roky 🤗 teď se právě snažíme o druhé miminko, teprve jednou to nevyšlo a za týden se dozvím zda i podruhé to nevyjde nebo naopak uvidím dvě čárky 🤪 no snažíme se krátce, ale člověk když něco chce, tak by to chtěl hned teď že 🤪 😂 🙂
@Kikinka85 @Ginger77 Jo holky, to máte pravdu, že člověk když něco chce, tak nejlépe hned 😃 Kdyby to bylo tak jednoduchý, že? 😁 Já teď beru i Fertipronu, doporučila mi ji sestřička na gyndě, že ostatní ženský si ji chválí, tak uvidíme. Třeba ji pak budu taky vychvalovat 😃
A víte, kolik ste DPO?
@Priserka90
Pokud to nevyjde i tento měsíc, tak si také něco koupím pro podporu otěhotnění 😁 teď beru tedy kyselinu listovou 🙂 mě se tento měsíc opozdila ovulace o nějaký 3 dny, takže tento cyklus budu mít nejspíš delší, jinak mám cykly 26 dní. Teď přišla ovulace až nějak 17 nebo 18dc, takže jsem dnes cca 5 dpo
no každopádně začít testovat bych chtěla tuto neděli to budu 27dc a cca 10 dpo 😁
Holky tak jsem podlehla 🤣
Dnes 13 DPO a test negativní… Bilej jak lilie… To jsem vidět nechtěla 🤣 MS by měla ne/přijít zítra…
ALE ☝🏻️ nedalo mi to a test jsem ne vyhodila a po limitu se mi ukázalo tohle…tvl tak co je? 🤣 proč nemůžu mít jasný nic a nebo jasný něco 🤣
Vkládám vde fotky… První je tak jak je to vyfoceno bez úprav a druhá fotka je ten samý test, ale upravený kontrast. Vidím tam čárku v místech testovací čárky, ale je slabá. Teď baby raďte 🤘🏼 🤣
@Kikinka85 hele a myslíš, že by z toho fakt mohlo něco být, když je to po limitu. Já jsem se chystala už ten test vyhodit, mrkla jsem na něj a okem je ta čárka vidět, fotak to moc nebere. Ta čárka je hrozně úzká, vůbec ne v šířce tě kontrolní čárky. Nechci ztrácet naději, kterou už jsem ztratila ráno 🤣 ale zároveň se nechci radovat předčasně.
@T3r3zi3 Ahojky. Já tam taky něco vidím, ale spíš to vidím jen na rysku
Ale nechci Ti brát naději ![]()
@T3r3zi3 vůbec netuším
proto jsem říkala že teď koupím už digitální testik, abych měla jistotu a neměla nervy a nelovila duchy
ale jestli si 13dpo to už by měla být podle mě silná čárka.. zkus za 2 dny budeš moudřejší. Držím palečky ❤️
@Priserka90 já si taky myslím, že je to ryska… To mě naději nebereš. Mě to spíš právě překvapilo, že tam něco vylezlo…