Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@moje_hvězdička
Taky jsem koukala, ale nic jsem nenašla právě 🤔
Ahoj holky,
Jdu vám napsat své poznatky.
Snažíme se s přítelem od září 20.
V dubnu to nevyšlo a tak jsem se konečně objednala k lékaři, jestli jsem zdravá. Mám tam jít 24.5.
Tak nějak jsem se uspokojila, že mě konečně dr vyšetří a neměla jsem potřebu to tentokrat zkoušet ani v době ovulace, netuším kdy byla.
Ale před týdnem jsem začala být strašně unavená. Přestala jsem mít chuť na sex. Je mi špatně po každém jídle co s ním. Tak nejak vnitřně jsem poznala, že je něco jinak. Dnes mám termín ms a tak jsem ráno zkusila a holky, musím říct, že mě to ani nepřekvapilo. Vykašlete se na všechny příznaky, protože ty si uvědomíte až po zpátku, spíše pokud znáte své tělo, poznáte, že jste v tom i bez počůraného testu.
Všem snažilkám držím palce a vy je držte mně, ať je vše v pořádku ![]()
@Markéta188 gratuluji moooc. To jsou tak hezky příběhy. Ať je vše ok. ![]()
Holky tak už to i na mě doléhá. Do teď jsem se držela fakt dobře. Úplně jsem to vypustila z hlavy, ale jak se blíží termín MS, tak začíná být docela nervózní. Pocity nemám vůbec žádný. Test jsem ještě nedělala… Trefily jsme se 2 dny před ovu, a den ovu večer, takže určitá naděje tam je.
Zitra nebo pozítří bych to měla dostat. Ale normálně se bojím udělat test 🤣… Nechci vidět bílo. 🙈 zítra budu 13DPO
@T3r3zi3
Tyjo jsi dobrá, že jsi vydržela netestovat 💪 😁 já už bych měla vyplácaný tak 3 testy na tvém místě 😁 moc ti držím palečky ať ms nedorazí 🙏 👍 já jsme dneska teprve cca 5dpo takže mám ještě čas než začnu plašit 🤔 😂
@T3r3zi3 přesně jak píše @Ginger77 ja už bych taky dávno testovala a nevydržela to
držím palce a dej vědět ![]()
Ahoj holky. S dovolením se přidám mezi Vás snažilky
Nevím, kolikátý jsem přesně den po ovulaci, protože mám dlouhé a nepravidelné cykly. Nicméně minulý cyklus jsem prodělala biochemické a říká se, že je po něm pohnojeno
Dnes jsem si dělala test a vidím tam dušíka. Vidíte ho taky? ![]()
@Kikinka85 Tak to sem ráda, že nemám vidiny 😁 Tak uvidíme, co se z toho vyklube. Tento měsíc jsem zkoušela i ovu testy, ale ukázaly mi v podstatě prd 🙄
@Priserka90 tak se pak pochlub jak čárečka sílí
ja na ovu testy tak trošku sazim, cyklus mám pokaždé jinak dlouhý ![]()
@Kikinka85 Určitě se pochlubím, jestli bude s čím 😁 Já zkoušela právě ovu testy poprvé a když už začaly sílit, tak pak najednou nic. Jinak to mám taky hodně hodně rozházený. Minulý cyklus 47 dní a předminulý 42 dní. A to nemluvím o tom, že minulý rok sem musela chodit na vyvolavačky, jinak se MS sama nedostavila 🙄 Teď od novýho roku musím zaťukat, chodí sama, ale za to je mám hodně dlouhý no.
@Priserka90 to mi ani neříkej
ale když se nepovede nic se nestane mám doma už 6ti letou cacorku
přišla úplně nečekaně takže ovu testy a všechno okolo neznám ![]()
Tak ti držím palce a určitě bude čím 😊
@Kikinka85 Tak to jsme na tom trošku podobně. Já mám doma 7mi letou divošku a taky přišla neplánovaně, dokonce přes antikoncepci a v té době jsem neměla ani menstruaci několik měsíců. Ale dělala jsem práci, kde jsem chodila i 3 měsíce v kuse bez jediného dne volná, takže sem to přičítala spíš ke stresu. Otěhotněla jsem tenkrát někdy začátkem květnu a MS jsem neměla od února. Takže to je takovej můj malej zázrak. Jo a ještě jsem si tenkrát dělala 2× tehu test, k čemuž mě dokopala kamarádka a oba byly negativní. A přitom jsem byla už v nějakým 5tt. A teď když je to plánované, tak se to táhne a pořád prd ![]()