Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T3r3zi3
Vidim tam cosi 👀 😁 ale asi bych řekla také, že to bude bohužel jen ryska 🤔 ale těžko říct 🤔 pokud to máš dostat už zítra, tak bych prostě počkala, zda dorazí ms a nebo bych za dva dny udělala test znova 🙂 achjo holky, jak já bych to nám všem přála 🙏
@Ginger77 tohle je na palici. Já na tohle nejsem nějak stavěna 🤣 jestli to tento měsíc nevyšlo i po tom co jsem vychytala OVU tak už na to fakt se*u 🤣 léto před náma, aspoň, že tak 🤣 🤣 🤣 🤣
Ahoj,
Dnes jsem dělala svůj první ovulační test. Sama se divím, jak jsem neznalá. Netušila jsem, že testy jsou tak malinké a že se na ně nedá čůrat, ale musí se namáčet ![]()
Teď čekám na výsledek.
@T3r3zi3
Je to hrozně na palici 🥴 🙏 😂 už mě to nebaví fakt 🙏 😂
@Ginger77 teď jsem spíš zvědavá, kolikátý den ovulace bude. Zase zjistím něco nového o svém těle
@Snazilka 2021 ono je to fajn zjistit kdy je… Pak si začneš na svém těle opravdu všímat věci, kterým jsi dříve nepřikládala vůbec váhu a zjistíš, že to co se ti děje je spojené právě s OVU. ![]()
Holky
Máte některá zkušenosti s Gynexem?
Já jsem se teď v nějaký diskuzy uacetla a z 90% strašně dobrý ohlasy, krom toho, že by to mělo potencionálně pomoct k mimču, to má i spoustu jiných výhod pro tělo, že to snad koupím.
(Musím podotknout, že jsem na vitamíny strašnej lempl, nic si nekupuju krom listovky, kterou taky flakam 🙈a to co dostanu, beru chvíli a pak jak si vzpomenu, ale tohle mě úplně oslovilo)
@T3r3zi3 já možná díky Gynexu otěhotněla ![]()
Jistě to říct nemůžu, ale jak už jsem psala výše, po 8 měsících se zadařilo. Brala jsem je 2 cykly a druhy cyklus už ms nedorazila.
Dávkování jsem si určila 2× denně po 7 kapkách. Ta lahvička stojí kolem 4 stovek a mně vydržela přesně ty 2 cykly. Už jsem pomalu chtěla kupovat další, ale naštěstí už nebyla potřeba ![]()
Prej někomu muže Gynex rozhodit cyklus, ale semnou to naštěstí nehnulo ![]()
@T3r3zi3 taky jsem nad tím přemýšlela 😊 četla jsem recenze tady a vypadá to nadějně
https://www.emimino.cz/…nergy/gynex/
Holky tak já dneska 1DC 🤘🏼 🤷🏼♀️
Nenaděš nic. Mrcha přišla snad na hodinu přesně.
@Markéta188 prosím a to se bere i v průběhu MS a nebo se začíná az po zkonceni?
@T3r3zi3 já ho brala od 1DC-21DC, týden pauza s 28 denním cyklem
@T3r3zi3 achjo to mě mrzí 😔 četla jsem o tom gynexu a také mě to láká 🤔 pokud i mě dorazí ms tak si ho také objednám 🙂
@T3r3zi3 doporučená denní dávka je 3× denně 3-7 kapek po dobu 3 týdnů. Pak se na týden vysadí a poté se opět pokračuje v dávkování 3 týdny. Takto se to opakuje dle potřeby, klidně i dlouhodobě. Kapky se mohou začít užívat kdykoliv během cyklu a pak dodržujete doporučení bez ohledu na menstruaci.
Sem googlila užívání
@Snazilka 2021 to tady bude za 2 měsíce doufám samá dálnice na testu ![]()